Lombik életre-halálra (beszélgetés)
A sperma 100000 70% progresszív gyors, 10% gyors,20% lassú.75%-os HBA-ez az eredmény.
na mostmár tényleg reggelizek
Dilis. Te most hordozórakéta vagy. Vagy anyahajó. És ezt mindenki megérti.
de, ha Nektek igazoltan az kell, akkor megcsinálják tb-re, nem?
Lehet. Így mindjárt más! :) De azért ne durvuljon el annyira! :)
Oké, csak hogy lehet egyáltalán bármire is koncentrálni? Nekem már most is ezen jár az eszem a nap 18 órájában (6-ot alszom). Kifejlesztettem, hogy a kezem csinál valamit, beszélgetek valakivel, nagyjából fel is fogom, mit kérdez, mit mond, de folyamataosan a lombikon jár az eszem. Ha 3 napig nem foglalom el magam, csak fekszem, teljesen becsavarodok. Legalább lehetne alkoholizálni, jól betequláznék, aztán mindjárt jönne a rózsaszín szemüveg.
ne legyél már ilyen borulátó, főleg most közvetlenül előtte...sikerülni fog, mert sikerülnie kell. Az nem lehet, hogy Nektek ne legyen babátok! pont.
a rossz HBA eredmény.A férjednek csináltak HBA-t?Nekünk most csináltak a lombik előtt és kiderült hogy a spermakép az nem rossz,de a HBA az nagyon!Ez indokol PICSI-t.Csak nem olcsó
Hidd el én is főleg,hogy eddig mindent én csináltam lányommal erre most tessék ki vagyok zárva mindent egyedül csinál már törölközik,már kiveszi a hűtőből amit enni akar mikró,mesét kapcsol mindent egyedül vagy apjával csinál:-DDD
Tök feleslegesnek érzem magam......
Én sem híztam. Mindenkire máshogy hat.
próbálj feküdni, amennyit bírsz, de úgyis fel fogsz kellni. :-))))
fekvés: arra figyeljetek Csajok, hogy amenyit csak tudtok, oldalt vfeküdjetek, mert háton rosszabb a has vérellátása!!!!
Mármint úgy értettem, hogy egyáltalán lombikkal is sikerülhet-e.
Ezt a hyaluronsavasat csinálják rossz HBA-nál, nem?
Elég vastag a bőr rajtam, azért csak megemlítem, mit szól hozzá.
Kell az a kis pihi! Én tv-ztem, olvastam.
na ezt a gondolkodást gyorsan elfelejteni!!!!A barátnőm minden ciklusa végén úgy nézett ki mintha leprás lenne,én még annyi pattanást emberen nem láttam!!!!!Aztén első gondolatra mindig terhes lett.n aztán a terhesség elején ahogy kinézett!!!!!!!Durva volt.Akkor neked miért ne lenne jó a lombik?Lehet a pattanás a jó dolog,mert végre azt jelenti hogy jó a progid!
De egész nap feküdni kell? KB. 20 éve voltam egyszer olyan beteg, hogy egy egész napot feküdtem. Nekem sajtkukac van a hátsómban.
:-)))) jah, ha ilyen egyszerű lenne, mi?
és azt tudod mi indokolja a PICSI-t?
az első 2-3 napban nem érdemes csinálni semmit, ilyenkor olvass, DVD-zz, netezz. De utána már a fekvés sem jó, mert kell a vérkeringés, ilyenkor egy kellemes séta a szabadban szerintem tök jó.
Házimunka 3 nap után szabad, csak ne hajolgass, ne emelj és ne terheld le magad. Semmit sem szabad túlzásba vinni. :-)
Na, akkor ezt megemlítem a biológusnak, azt a P betűt ne sajnálja már tőlem.
Nem könnyű fekszem,pihenek és filmeket nézek sok sok filmet amit eddig nem tudtam megnézni eszem iszom mulatok.....:))
Ja és a legfőbb dolog FÓRUMOZOK:)))
És képzeljétek, fogyok a hormonoktól. Két hete még 60 kg voltam, most meg tegnap 58. Tegnap mellettem beszélte 3-4 csaj a klinikán, hogy mennyire híznak. Csodálkoztam is volna, ha én úgy reagálok,l ahogy az normális.
Néha már tényleg annak érzem magam. :(
persze hogy elírtam,értsd jól.megbocsi
hát nem tudom. Én hálát adok a sorsnak azért, hogy, ah már ezt dobta a gép, nem kellett dilemmáznom. Ha akarok gyereket, muszáj a lombik 300 százalékosan igazolva.
Most tudtam meg,hogy ugye az ICSI válogatásnál a legszimpatikusabbat kiválasztja a biológus,de nem biztos hogy genetikailag van az a spermium annyira érett hogy képes legyen a megtermékenytíésre és a későbbikeben is erős egészséges baba legyen belőle.Viszont ennél több a PICSI,amikor hyaluronsavval választják ki azt a spemiumot,ami már elég érett és azzal termékenyítik meg a petesjtet.Sajnos már ezt is ki kellett tanulnom:-((((
További ajánlott fórumok: