Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nehezet nem emelek, de azért mindent meg kell csinálnom. A férjem rendes, de 10 hónap alatt 6 beültetés és egy darabos csuklótörés esetén szinte mindent neki kellene csinálni január óta.
Sziasztok!
Nem voltidőm jönni 2 napja!
Kivel mi történt azóta? Vannak pozitív tesztek, és sok sejtecskék?
Mi veled vagyunk!És nagyon is együtt érzek veled!Én is magamba szomorkodtam mindig.Ugyan ezt éreztem,és főleg a témáról nem volt kedvem senkivel beszélgetni.
Küldök neked egy nagy szeretet gömböt-ezt mindig Anyukám szokta mondani :))
Sziaa!
Köszönöm!
Örülök,hogy jól vagy! Minden rendben lesz ne idegeskedj! Mikor mehettek haza?
Na Manócskának ez a helyes mondat!!!!:-))))
szia én pl épp úgy kiszedem a ruhákat a mosógépből,de a fiam,vagy az uram cipeli át a szárítóhoz! nem csinálok ebből nagy ügyet,mert ha valaki spontán lesz terhes,akkor ezt az időszakot nem is tudja,mármint 4 hetes terhes mire késik 1-2 napot a mensije:-)
Köszönöm szépen! Aranyos vagy!!!!
Basszus! Hát ez nagyon.... de sajnálom. Most már próbáld ne rágni magadat,jó? Gyógyulj ki ebből mihamarabb!!!!!
Puszillak
120 perces. Az itteni rendszer hiányossága, hgoy csak 2 pontosakat végeznek.
ez már végig ilyen lesz és nem a szülés a vége, hanem amikor a gyereked majd 50-60 éves lesz.... :-) akkor majd hátradőlhetünk. :-)
Aranyos vagy!!! Nagyon nem bánnám, ha ketten lennének.
ja, hogy az együtt volt! és az 60 v 120 perc volt? ezek szerint a terhelésnél csak egy éhgyomri és egy végső volt? Van, akinél 60 percnél durván elszáll felfelé az inzulin, aztán 120 percre szépen visszamegy szinte a normál értékre. Ez is lehet, hogy azért esik vissza ennyire a cukrod. Nagyon fontos, hogy 3 pontos vérvételt kell csináltatni, vagy még precízebb az 5 pontos.
Ultrahang 24-én.Próbálok addig nem izgulni. Ez az állandó aggódás...
Ahogy van egy jó hír, utána mindig van valami ami miatt újból lehet aggódni.:-((
Remélem tényleg csak könnyűt!!!!!
Az 5 és 30-as inzulint, meg a 4,9 és 4,6-os cukrot egyszerre nézték. Emiatt kellett a diéta, gyógyszert nem kaptam. Most csak éhgyomri inzulin értékem van: 6. Terhelést nem akartam, abban bíztam, az éhgyomri kicsit jobb lesz az előzőnél és megnyugodhatok, hgoy hatott a diéta...
Davider, jobbulást kívánok!
Maki, nagyon szorítok.
és akkor nem néztek mellé inzulint? mert olyankor esik a cukor az éhgyomri alá, ha az inzulin túl magas. Ezért kell a terhelést cukorra és inzulinra legalább 3 pontosra megcsinálni, mert ezne adatokból lehet következtetést levonni.
végre egy értelmes házidoki! :-) kevés van ilyen... teljesen jól mondta.
Hát Manócska ezek nagyon jó hírek! Látod,látod nem szabad idegeskedned!Most meg főleg nem! Annak meg külön örülök, hogy megenyhültél a pároddal kapcsolatban. Tessék vigyázni magatokra!!!
Puszillak!
Sziasztok! Többen írtátok már, hogy beültetés után lightos házimunka és semmi hajolgatás, emelés. A kérdésem az lenne, hogy hogyan oldjátok meg a házimunkát ha nem lehet hajolni? Hajolás helyett leguggoltok vagy hogy? Elsősorban a mosógépbe pakolásra gondolok ill. amikor a zöldségek, edények miatt le kell hajolni. . .
Lehet, hogy bugyuta kérdés de ezt tényleg nem értem hogyan kivitelezhető. :)
Na elköszönök csajok, reggel jövök. Letiltottam magam a kávéról, így meg olyan alacsony a vérnyomásom, hogy három óránként aludnom kell. Puszillak titeket!
Hát nekem ennyi időm nincs. És azért van egy határa a tűrőképességemnek.
simán lehet emiatt, de én sajna még mindig gyanakszom az inzulin problémára is. :-( azt ki kell zárni.
Manócska, én 11 éve csinálom (igaz első lombik alatt vagyok), de mindent kipróbáltunk mi is. És még mindig mosolygok, és hiszek, és ha nem sikerül, fél óra múlva már a következő lépésre koncentrálok! Szerintem ez neked is menne! :))
További ajánlott fórumok: