Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Az a helyzet, h nekem is mindig ezt mondja a hajdu doktornő az istenhegyiben. Szerencsére nekünk mindig minden rendben volt eddig, de ő mindig azt mondja, h egy uh-al képesnek kell lennie az eltéréseket szűrni egy genetikusnak (nem nődokinak). Persze mondjuk a nemi jellegű eltéréseket nem tudják (pl nálunk ez lenne a jó) de a többit amire emúgy a szűrővizsgálatok igen, arra képesnek kell lenneie a szakembenrek magának!
Tyű BOrrdi most nagyon beleültetted a bogarat a fülembe a magánszülészettel...szülésznővel együtt 5400e fT meg az otttartózkodással?
Nem tudom ha megint terhes leszek megfogom csináltatni attól független....de sajnos igen sokszor fals eredményt adnak....:(
Szuper! 6 db! ez nagyszerű!
Ilyen körülre számoltam én is. Szerintem is megéri, hogy normális körülmények közé kerüljek.
Ez nagyon szép szám!!! :D
De szerintem még holnap nem kell, hogy bemenj!!
Amúgy ti ilyenkor már táppénzen vagytok?? Vagy hogyan oldjátok meg a munkahelyről való eljövetelt???
Ezt most nem értem, akkor teljesen felesleges is megcsináltatni bármit?
De jó örülök nagyon a kis manóidnak nyugi....sajnos nincs idejük beszélgetni:-D
Hát ha azt nézzük,hogy bent feküdtem 4 napot 20000,majd 5 napot szülés után 50000 ezer doki 150000,szülésznő 50000 eddig 27000 és bár a baba kapott mindent én nem ...nem volt wifi,császárra bejöhetett a drágám még jó....és majdnem mindketten ott maradtunk nem is sok.....a 400000....
Ja és nem törődöm voltak a csecsemősök ....
Csajok!Ki az aki szintén Győrbe jár lombikra??
Inkább menjenek el 5 naposig, azzal nagyobb a lehetőség a sikerre.
Szerintem min 3 napot varni fognak, de ha jol mennek a folgok akar 5-ot is. Szurkolok!
Általában 3-5 nap, de mellettem feküdt egy csajszi, a beültikor, neki 2 naposan tették vissza mind az 5 embrikéjét, ami lett.
Makd egyutt osszeszedjuk az egesz lelet ertekelest. :)))
Nem csillagoznak, én is így tudom, de az FSH-d pld. az jó, tehát jól stimulálható vagy, a petefészkeid megfelelően működnek. Én meg csak ezt tudom.
Na hívtam őket.
6 termékenyült meg.
Azt mondták, hogy holnap reggel majd hívnak.
Ez azt is jelentheti, hogy akkor holnap reggel azt mondják, hogy 11-kor jelenjek meg, mert vissza is teszik? Vagy leghamarabb majd csak szombaton??? ?
Ajj az egyik dolog, ami nem fog hiányozni, ha egyszer terhes leszek, az alultájékoztatottság. Miért hiszik azt, hogy annyira buták vagyunk, hogy nem értenénk meg, ha mindent szépen elmagyaráznának?????
Na majd írok holnap is!
Ezen a helyen a sima szules es a csaszar ugyanannyiba kerul: 400. Ebben benne van a szules elotti ket het, amikor ctg-re, nst-re kell jarni es teljes ellatas a khban toltott napokra. (itt kell nekunk majd egy napot rafizetni, mert a csaszar mistt tovabb kell maradni. ) Ket szemelyes csaladi apartman, apa velunk lakik majd, csaszarra is bejohet. Napi 5 etkezes mindkettonknek, gyonyoru allapotok, wifi meg minden. Babaknak es mamaknak semmit nem kell bevinni, mindent adnak haloingtol furdokopenyen at, pelust, betetet, hasfogot -mindent! Szerintem, ha azt nezed, mashol is beleketul pesten 2 kiloba es botrany allapotok vannak, ugy nem is draga. :)
De nagyon örülök neked:-D
En nem tudom, mi az a prolakton stimulalas,... Mert az magad, de nem tudom, mit okoz a stimu es lehet, azzal normslis???? A tshd szuper jo, a progid mutatja, h volt peteeresed a ciklusban. En ennyit tudtam kb leszurni. At kellene irvissal beszelni, sajna nem szojtak csillagozni szerintem.
Csajok nekem minden rendben volt a lányommal Uh. voltunk 4 D is tarkóredő,orrcsont minden oké...Majd megcsináltattuk a Integrált tesztet már nem emlékszem az eredményre,mellé az AFP is rossz lett és azt mondták Down-kóros a baba elküldtek Sote klinikára ott megvizsgáltak már akkor 20-21 hetes lehettem azt mondta a doki rendben van a baba Uh. alapján de el kell döntenünk mivel lombik és rosszak lettek az eredményeim,hogy akarjuk-e az aminocentézist kaptunk egy hetet ...vissza mentünk mondták egy hónap múlva tudják megcsinálni...az az 24-25 hetes lettem volna mi mondtuk rögtön,hogy nem akarjuk megbeszéltük ha beteg a baba akkor egy gyermekünk lesz de lesz megtartjuk minden kép....mikor ezt elmondtuk azt mondta a doki,hogy teljesen egyet ért ő is így döntött volna,mert ezek a tesztek ha rosszkor veszik le már nem ér semmit.....
Hat nelkule nem nagyon indul a verkli... Nem is ertem, h miert nem figyelnek erre...
Talán pécs? Nem tudom. De biztos magánba szülök. Megkérdezem a sefferéket (odajárok nőgyógyászhoz is), hogy lehet e náluk császárral szülni. Ha nem, akkor kersgetek valami jó kis helyet, lehetőség szerint azért közel kaposvárhoz, ha sürgősen kéne menni, akkor azért ne pár órás autó utra legyenek!
Amúgy csak kb mennyi most egy császáros szülés? Neked mondtak valamit?
Hany gramm ch-t eszel egy nap? Mert, ha 180-200 g-ra kennel besllitva es ennel zsiros kajakat, amiket ir mellett is lehet, akkor hiznal, de legalabb tuzi nem fogynal a dieta mellett. Ha tul sokat fogytal, akkor nincs jol beallitva a dietad. En 62 kgnal megalltam a fogyasban es azt tartottam 2evig, a terhessegig.
Nekem azt mondta a doki méhtükrözés után csak egy hónap múlva kezdhetjük a stimulálást.....Érdekes ez is doki függő vagy nem értem....viszont csak megpiszkálnak ott,szóval én nem bánnom....
Jezusom, ilyenrol meg nem is hallottam! Es hol van a legkozelebbi normalis kh?
Es a cukorbetegek is! Anyosom 47 kg, 10 eve 1 kilot nem bir hizni es cukros. :(
Sziasztok,
megjöttek az első lombik előtti hormon eredményeim. 3. nap: FSH:5.5; LH:2.8; E2:51; PRL:7.9; TSH:1.2; Teszt.:2.2; SHBG:35; DHEAS:158.0; FAI:6.3; 19. nap: E2: 254; Prog: 8.0; 21.nap: E2:292; PRL: 14.8; Prog: 13.4; Prolaktin stim után: stim PRL: 438 (ez vastagon van szedve) 24. nap: E2: 199; Prog: 6.8. Én ebből sokat nem értek. Ha lenne rossz értékem meg lenne csillagozva szerintetek? Tudtok abban segíteni hogy ezek milyen eredmények?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok: