Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nagyon sajnalom! Miota lovagolok en ezen, h minden lombikosnak az elso elott kellene az ir vizsgalat! Nem egy nagy kaland, sokkal durvabbaknak is alavetnek minket, pedig ennek a leggyakoribb az elofordulasa.
Ne aggodj az ir dieta miatt en tobbet eszem ezzel avdietaval, mint elotte valaha. Csak oda kell figyelni, hogy mikor es mit. Az, h szeretsz a konyhaban surgolodni, az meg kulon jo, mert ez a dieta elegge megkoveteli, h te magad fozz. :))) en is azt mondom, h mindenkeppen mielobb nezesd meg es addig semmikeppen se menj ujabb lombikra, amig nincs rendezve a dolog.
az mitöl függ egyébként, hogy rövid vagy hosszú protokolt csinálnak?
Szuper, gratulalok! Munden okes lesz akkor, hajra!
Akkor azert... A leallitast el lehet kezdeni eszerint a logika szerint. :)
Szia! Rettentően sajnálom! Annak viszont örülök, hogy így állsz a dolgokhoz. Nagyon nehéz de menni kell tovább! Erőt és kitartást!
Medveanya: nagyon sajnálom!!! Ennél borzasztóbb nincs is, amikor vmi vizsgálatért ennyit kell szenvedjen az ember! Kitartást a jövőben! Mikor mész az IR vizsgálatra?
Nagyon- nagyon halványat. De uh-n tényleg semmi nem látszott, ott kutakodott a doki jó sokáig, de smmi nem látszott. Van még maradék hcg-m, gondolom.
Csak nov 6.-án kell mennem UH-ra. Az elsőnél nekem is csak a 18. napon lett pozi, de az elhalt missed ab lett a vége.
Igazából én annyit teszek, hogy 5* kis étkezés.Nem eszek fehér dolgokat és cukrot, meg nagyjából figyelek arra, mikor mit.pl reggel barna kenyér valami felvágottal, sajttal túróval stb, tízórai vmi gyümölcs, vagy pohár tej, ebéd ami éppen csak helyettesítek barna tésztával, b rizzsel, tönkölyliszttel ,xillittel stb.Most pl: csibebecsinált levest csinálok meg krumplis tésztát.uzsi gyümölcs, vagy joghurt, vacsi ch szegény valami:-)És jókat eszek:-Á)Sütit is csak xillittel készül:-)mindegy mikor vetetsz vért IR-re.A vérzés sem befolyásoló úgy tudom
Miért, ma reggel teszteltél egy pozit?
Semmiképpen ne hagyd abba, ha van odabent valaki, akkor, ha abbahagyod egyik pillanatról a másikra, akkor utána már biztos nem lesz bent senki. Majd, ha orvos mondja, csak akkor hagyd abba.
Én nem hagynám abba az utrot.Mikor mész uh-ra?abból még bármi lehet. Én végig negatívat teszteltem, egészen ma reggelig, az más kérdés, hogy milyen eredménnyel jöttem el ma az uh-ról.
és közben diétázol?most fejembe vettem hogy nekilátok testedzeni, fogyni, a diéta lesz nehezebb, mert nagyon szeretek jókat enni, meg sütni-főzni.lehet hogy várok december elejéig az ir vizsgálattal, addig szeretnék tenni valamit a testemmel.az mindegy hogy melyik cn-on végzik az ir vizsgálatot, csak ne vérzés közben legyen?
Sziasztok! ET+14. napon reggel kis rózsaszínes "valamit" észleltem de csak törléskor, azóta sem erősödött, csak a hüvelyben találok ilyen maszatot. Tegnapi tesztem negatív, szerintem az utró tartja, mi a véleményetek abbahagyhatom? Sajnos a kaposvári kaáli nem hív vissza vérvételre így tanácstalan vagyok, bár a megérzéseim (2. lombik volt) azt súgják nincs odabent senki.
én is így vagyok:-)minden jó, kivéve az inzulint.jövő hónap elején terheltetek aztán kiderül mennyit javult.:-)kíváncsi leszek és nem akarok gyógyszert ha nem muszály.
nincs se pco, se gáz a hormonokkal.magas prolaktinra már április óta bromot szedek, és azót anormális is a szint. peteérés, mensi oké, óra pontosságú ciklussal.volt méhtükrözésem, tök tiszta a méhem, semmi oda nem illő nincs "benne" ezért gyanakszom az ir-re.
így legyen :))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon sajnálom, hogy így történt :(((
nagyon sok kitartást kívánok a továbbikban is :*
Ez a helyes hozzáállás, tudjuk, hogy ez most nagyon nehéz, de ha ennyire optimista vagy, az már 80 %-os siker.
Sziasztok csajok!Látom megosztottam a véleményeket a stimukezdéssel kapcsolatban:-)Nem vagyok egy egyszerű eset:-)Kivel mi újság?
nincs PCO-d?hormonok rendben voltak?van peteérésed/mensid spontán?
Köszi lányok. Akár mehetnénk a következő ciklusban. De előbb megcsináltatom az IR-t.Meg kicsit helyre teszem magam agyilag és lelkileg, addig is nekilátok megszabadulni a zsíromtól. Kettő fagyókánk van még, és annak sikerülnie kell. Így ha kell várni pár hónapot a biztos sikerre, hát várunk.De nem fogok a földön kúszni, mert attól nem oldódik meg a probléma, fel kell állni és menni kell tovább. De ezt ti tudjátok a legjobban.
Oh, ez szörnyű, nagyon sajnálom...és tudom, nem vígasztal, de én is így vagyok. Szinte tuti az IR. Policisztáim vannak. Mindenképpen csináltasd meg a vizsgálatot, legalább tudod, és tudsz is ellene tenni, ha IR-es vagy.
Fel a fejjel.
Nagyon sajnálom, de ha meg lesz az ok, akkor biztosan sikerülni fog. Fel a fejjel!
Nagyon sajnálom...erre nem lehet mit mondani...
figyu, itt szinte mindannyian így jártunk mielőtt kiderült az Ir, tudom ez most nem vigyasztal, de most már jó helyen vagy, ha kell segítség gyere kérdezz! MIkor mehettek legközelebb?
reméljük:)köszönjük nagyon örülünk neki.))
Sziasztok!A szerda óta tartó barnázásom eredménye:épp most van folyamatban a vetélésem. Összeszottyadt a nyálkahártyám 6 millisre. Ennyi volt.Nemhogy a 2 babából egy lenne, az az egy is elhagy.Sikerült kikönyörögnöm (könyörögni kellett érte, mivel 3 sikertelen stimu után küldött volna csak)IR vizsgálatot.Azért akartam, mert ahogy olvaslak titeket, úgy vettem észre, hogy ez amolyan népbetegségnek számít.És szerintem esélyes vagyok rá.(túlsúly, pattanások az állon, szőrösödés, cukorbeteg a családban).Csak kár hogy ehhez 4 babát kellett két alkalommal elveszítenem, hogy nagy nehezen elmehessek egy IR vizsgálatra.
Akkor sok sikert, most már egyenes az út a babásodáshoz!
nem tudom nálam nem várták meg a mensi szerinti 3 hónapot! igaz akkor hosszú protokoll indult,és ugye akkor az első idő még a leállítás.
További ajánlott fórumok: