Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nyilvan a biologus baltazta el, azert mondta ezt a doki...
Nem kérdeztem számokat. Majd hétfőn megkérdezem.
ha így gondolod próbáld megbeszélni vele hogy ha nem élik túl 5. napig akkor nem is lenne értelme szerinted és mivel ezt ők cseszték el legyen úgy ahogy te szeretnéd de ezt gondod át,mert 2 naposból is lettek már ikrek :-D
Viszont ha nincs beültetés nem veszítetek esélyt nem könnyű hányadik volt ez?
Igen olvastam nem írok inkább semmit jó....persze ezzel könnyű megmagyarázni a dolgokat....
remélem nagyon remélem lesz beültetés és remélem hidd el bízz sikerülnie kell.....
Most megpróbálok úgy gondolkodni,hogy 2 petesejtet szívtak le és ebből 100% megtermékenyült.Na de 2 petesejttel miér tnem várhatnának még?Tudom,szombaton nem dolgoznak mert ugye akkor lenne a 3.nap.Hétfőig meg oda lehet mindkettő.na de az legalább túlélési próba lenne.
mindenre csak annyit mondott a doki,hogy majd utána néz és hogy majd megbeszéljük a beültetésnél?
én azt mondom ott is van jó doki igen, de ezt nektek kell eldönteni Judit, az utazásban igazad van amúgy, Debrecenből pest sincs közel, az az egy óra már mindegy...
Na elolvastam miért nem próbálnak valamit tenni még????
te ne idegeskedj főleg holnap beültetésnél de Lackóka küldje el a jóóóóóó...............szemét ládák nem tudom mit mondjak annyira jó volt a leszívásod annyira tudtam sikerül a 2 napos is ha vissza kapod őket küzdj értük ha elég erősek nagyon szuper dolog is lehet ennek a vége....
Annyira sajnálom
és a dokik is jók a pesti Kaáliban?mert az az igazság,hogy ha már utazunkpestig akkor már mindegy ha Győrig megyünk
Nem tudok pihenni.6- ig dolgozom,de amikor van egy kis időm leülök.
Nekem először a 11. napon volt, másodszor meg a 14-en. Most kíváncsi leszek.
nekem meg sem próbálnak másnap segíteni,holnap (2 naposan) visszaültetik a kettőből amelyik megmarad.
Hol veszed a lúgos vizet?
igen,elértem a dokit.leírtam a naplómban,mit mondott
Nagyon stramm kis nő vagy te! :D
Köszi.Lelkileg azért már nagyjából túl vagyok rajta.Sajnálom,hogy neked is át kellett menned ezen.
Annyira aranyos vagy!Puszi neked!
Azért pihenj...örülök,hogy jól vagy:)
A has fájás elmúlt,csak nagyon picit érzem a hasamat,és a vérzés is elmúlt.A munkát bírom.
Gratulálok! Ez végre jó hír.
Én tényleg azt hittem, másnap már nem lehet segíteni, de hála Istennek tévedtem.
GV-J valami sikerült elérni őket?
Persze, és ne érts félre, nagy hibát követtek el. De a férjem elvét követve, hogy csak előre, a cél felé szabad nézni, meg az én pozitív hozzáállásommal, csak bíztatni akarlak, hogy ebből még lehet baba.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem felháborító, amit csináltak.
A spermák 2-3 napig élnek, tehát tőlük elvileg lehetne másnap is PICSI, de a petesejt csak pár órát életképes :(.
Nagyon jó hírek!!! Hajrá babócák!
ellentmondásos...ugye egyik fórumtársunknak ott sikerült az első ikrekkel, csak elutazott kanadába haza (bboroka) nekem barátnőm ismerősénél most csinálták a leszívást, 11 sejt lett és hiperstimura hivatkozva nem is akart a doki egyet sem visszaültetni, végül egyet kapott egyet meg nem fagyasztottak le neki, mondván ő fagyasztottból nem dolgozik....Én azért a pesti kálit megpróbálnám, ott a biológusok szerintem jók.
Jól van előbb utóbb kijön:))
Drukkolok:)
Tééényleg!! Tök jó lenne!!
Azt hiszem ez holnap mindketőnk számára kiderül. :D
További ajánlott fórumok: