Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Lehet nagy örömére elment iker babakocsit nézni:-)
jaj de izgi írj majd:-D
reméljük a cukorral is minden rendben lesz:)
Köszönöm szépen kérdésed jól vagyunk:-) reggel terheléses cukorvizsgálat megvolt,és az ellenanyagos is,meg az EKG,ekg szuper, a vér eredmények meg majd szerdán lesznek meg.Szerdán ismét láthatom Babkát:-)este fél 8 nőgyógyász. jujj de várom ám!
én is.... lehet, próbálgatja a határainkat. :-)
hol a "like" gomb??? :-) DE nyugi nem lesz, csak Bokor minden eshetősgre fel akart kászíteni, de nagyon kicsi az esélye, h ezzel gond legyen.
Csajok mi lehet eruskával???
megörülök annyira izgulok érte....
Csillag, most mi a helyzet tulképp?
Olvastam vaamit az IR-es fóromon de nem teljesen és érdekel, h mi van akkor most veled?
Naná! még jó hogy jó!++++++++++ mind!
Akinek küldtem annak már + lett:-)) Eruska!
ha ez vigasztal, lehet, h én 27 évesen tapasztalom meg az érzést, és még babák se lesznek, h ellensúlyozza valami :P
Eruska drága már én is tűkön ülök! Vááárunk a pozitív hírekkel!
Oké köszi akkor felhívom majd őket hátha....ma meg megpróbálom hátha meg van a cukor,inzulin terhelés..no meg a többi vérvétel....
:-DD
nagyon várom én is és izgulok érte nagyon:)
+++++++++++++++++ de biztos vagyok benne,hogy van baba az a kérdés hány:)
hogy akkor kapják vissza a másik helytől ahová küldik a mintát. a szerda az tök jó azt próbáld meg mindenképp!
Eruska nyomasd magad azonnal ide ahogy megvan az eredmény!!
szerdán lesz 2 hete nem akarom zaklatni őket..de lehet rákérdezek....
Mi az a leletes nap???
egy telefont megér szerintem...
de valamiért úgy emlékszem a szerda-csüt náluk az ilyen leletes nap nemtom.
Igen igen csak azt is hamarabb küldték és remélem ez is azért hamarabb jön:-DD
Október 31 vették le....
az a baj az istenhegyivel, h nem ott csinálják hanem elküldik valahová. a genetika nekünk 2-3 hét volt ha jól emlékszem, mert ugye az immunológia volt a rövidebb (de ezt már megkaptad).
mikor vették le a vért?
Csajok aki volt genetikán Istenhegyi úton emlékszik,hogy hány nap hét múlva lett meg az eredmény??
Csak,mert a laboratórium is 7 napot mondott és meg volt 4 nap alatt az is lehet hamarabb meglesz?
én is így emlékszem...nemtom melyik kaáliba jár, de nekünk is megvolt 1 óra alatt az eredmény! azt a boldogságot akkor...:-)
Én megértelek de ezt már megbeszéltük...igaz én megcsináltam ET+8. napon és ennyi tovább nem kisérleteztem:-)
amit leírtál az nekem is így volt most, ez szerintem jó jel:-))
Na akkor azért te is majd elnyomsz párat...hogy sok 2 csíkos emléked legyen:-D
Ja én úgy értettem,hogy 8-ra megy és egy óra múlva eredmény....
Néztem is,hogy ilyen hamar,mert nálunk 11-13 között van...
lehet,de amúgyis azt mondta hogy majd 1 óra körül lesz eredménye a vv-nek
én is jól fel vagyok szerelve tesztekkel:-)))
További ajánlott fórumok: