Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Remélem neked is megjön minél előbb.
Én is megyek aludni!
Szép álmokat mindenkinek!
Ezen aggódok pont, hogy jó lenne ha meglene az eredmény konzira.A meg minimum 1 hét:-(
Na jó látom mindenki kidőlt:-)Elköszönök!Jó éjt és babás álmokat mindenkinek:-)
Lehet meg jön pár nap múlva csak most tovább tart a barnázás.
Davider! azt felejtettem el leírni az összefoglalóba, hogy Bcicusékat hogy megszivatta ma egy túlbuzgó aszisztens....
Felhívták őket, hogy hol vannak, már a műtőben várják. Hiába mondták, hogy ma befekvés van, csak holnap műtét, a kislány nem így tudta... ráadásul közölte, hogy holnap nincs a doki, szal nem műtik... hát majd szívrohamot kaptak mindketten, gyerekkel loholtak az anyóshoz, aztán persze kiderült, hogy a csaj tudta rosszul... kedves kis story, mi?
:-) remélem. már alig várom.
Nekem is a 2. mensi lenne, de ez így????????Remélem beindul, mert én viszont 3 napja barnázom és meg van mint mensi előtt is szokott ez a nehéz haz érzés.
Az jó, mert voltam 1 22. napon nőgyógyásznál és látott sárgatestet, meg érőfélben lévő tüszőt is??????
Jó éjt és szép babás álmokat!
hormonokhoz úgy tudom endodoki, vagy nőgyógyász kell.Egy sima belgyógyász tudtommal nem írhatja ki.
Ez jó kérdés. Én is most megvagyok kavarodva a ciklusommal. Rendes mensihez képest 13 naptól barnáztam 6 napig és pozitív LH tesztem volt a 11 napon és a 14-en is és hétfőn kellett volna, hogy megjöjjön. Nem jött és terhességi teszt negatív és nem is barnázom. Ez már a stimu utáni 2. ciklusom.
Remélem neked megjön végre.
Szerintem a későbbitől.
Sajnos ezt mar kifizettuk de a kovetkezot az ajanlas miatt mar olcsobban lesz.....remelem. Az ambulancian a holgy elrontotta a receptet....pont betanult. Mi is tanltunk most. :-( Draga lecke volt....
Nem endokrinologus de belgyogyasz szakorvos. De gondolom az is keves. Mindegy marad a nodoki. :-(
Te ne "gondolkodj"! Elég, ha mi gondolkodunk és drukkolunk helyetted!
Ha többszörös tüszőérés van.........melyiktől számoljuk a 14 napot mensiig?
Kérdezzetek rá, hogy el lett rontva a recept, mert múltkor 1900-et fizettél csak érte.Aztn majd kisakkozák:-)
Na latod Gica nekem legfeljebb csak a szam jar. Meg az a szerencse, hogy csak 1 dobozt kert ki a parom 3 helyett.Szepen is.neztunk volna ki.
Képzeljétek.Még mindig semmi:-(.Nem akar megjönni:-(Feladom:-(Öröm lesz ha megkeveredik.
csak óvatosan gondolkodjatok:-)))
Úgy látom hárman Borrdival és veled egyre gondolunk! :)
Amikor váltottam a gyógyszereket.Rosszul volt X- ve.Átjavították, mert azt mondták úgy olcsóbb és ha Kaális vagyok ebben a kategóriában jár, de hogy végig hogyan?Az jó kérdés
Nőgyógyász, vagy endodoki.Kivéve ha a háziorvosod endokrinológus is azt hiszem:-)
tényleeeeeg?????????hogyan?miért?
nem kérdeztem a mértékegységet.csak a reftartományt,de már arra sem emlékszem,mert megnyugodtam hogy fölötte van és kész,az jó.valami 58-60 körül mondták a felső határt,de ugye azért elég sok progipótlást kapunk és ez szerintem természetes hogy sok a progi,nem?vagy nem?azt udom hogy a FET-nél 78 volt azt hiszem
További ajánlott fórumok: