Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Arra ott a gumi és az legalább nem hormon.Akkor tényleg csak azért kellene?
Ez a fogigátló felírás azért elég gáz... Nem hinném hogy ez a megfelelő védekezési módszer, és elég szánalmas, hogy a "házi" nődokik még itt tartanak. :(
az én nőgyógyászom volt annyira tapintatos hogy nem írt fel fogigátlót,mivel tudta hogy lombikozni fogunk a vetélés után is,de mondta hogy vigyázzunk hogy ne essek teherbe amíg le nem telik a várakozási idő.(én meg még meg is sértődtem hogy miért ilyen paraszt,mikor tudja hogy spontán babánk nem lehet)na de Gicáéknál lehet:-))))
Tudom, hogy nem rossz szándékkal mondták csak nem tudtak mást mondani. Amikor visszamentem dolgozni, mondtam is a kollégáknak, hogy ne érezzék úgy, hogy bármit is mondaniuk kell, mert úgy sem tudnak olyat mondani ami segítene. Szerencsére megértették és pont annyira voltak kedvesek amennyire kellett.
Ez a jó hozzáállás!
Anyukám ápolónőként dolgozik, ő is mondja, hogy akkor is kedvesnek, mosolygósnak, türelmesnek kell lenni, amikor legszívesebben elbújna a világ elől.
Egyébként fogogátlót nekem is fel akart írni a dokim azért, hogy nehogy a következő hónapokban teherbe essek, mert kell a szervezetnek a tisztulás. Mondtam, hogy majd megoldjuk.
ezt én is utáltam mikor azt mondták hogy majd legközelebb.De mást is mondhatnának?és azóta rájöttem hogy ha valakivel beszélgetek erről és szörnyűlködik,hogy jajj te szegény!Akkor én is mondig ezzel zárom le a beszélgetést hogy :majd legközelebb!Pedig lehet magam sem hizsem talán....
És én ugye amúgy is betegekkel foglalkozom:-(30. szülinapom előtt babás szeretnék lenni!és leszek is:-)
Gica cica nem fogsz az agyunkra menni:-DD
Jó reggelt mindenkinek:)
B cicus nehéz nem tudom mi a jó megoldás de szerintem ne vezess főleg ha olyan messze laktok...:(
Jó reggelt/napot mindenkinek!
Gica nagyon sajnálom ami történt! Tudom mit érzel! Pár hónapja én is átestem egy ilyenen. Ahogy mondod, nehéz ilyenkor jó pofát vágni az emberekhez. Nekem a legrosszabb az volt, amikor azt mondták, hogy majd legközelebb. Viszont örülök, hogy fel tudsz állni és menni tovább. Ez az! Erős vagy! Puszillak!
ha nem találnak semmit én is elmegyek genetikára.párom volt már ő rendben van
ja és nem a Kaális írta ki
ha csak ez az oka inkább gumizunk
Ez a beszéd. Egyébként igaza van a többieknek is: most azzal kéne a dokidnak foglalkozni, hogy miért nem maradtak meg? Mert akkor már tény, teherbe tudsz esni, spontán is, megtapadnak, azután van valami gond. Ez a genetika sem hülyeség megcsináltatni. Így már viszont a problémák fele kipipálva, csak azt az egyet kell megoldani.
ja,amúgy jó reggelt mindenkinek!
nincs még időpontunk.nektek sikerült már kérni?
Jól is tetted hogy vissza vitted.Ezt a gyogyót nem a Kaális doki írta fel ugye,hanme a műtétet végző doki?őt nem nagyon zargatja a lombik,ő csak azért írta fel hogy ne ess teherbe 3 hónapig,mert a küret után annyi idő kell,hogy rendesen felépüljön a mnyh.szóval 3 hónap pihenőt ki kell várni
Köszi, de bebizonyítottuk, hogy nincs lehetetlen.Felállunk és megyünk tovább.Azt mondták nekünk még augusztusban, hogy nem lehet spontán babánk és megcáfoltuk.Ha egyszer sikerül máskor is fog, de akkor remélem
3-as ikrek lesznek egyszerre:-)
Jó reggelt Lányok!
Gica, szívből sajnálom!!! Hatalmas ölelés Neked!!!
Bcicus megy a drukk, remélem a gyerkőcöt is meg tudod oldani...
Nanda van már időpontotok?
nemtudom, de már visszavittem és visszavették.Inkább védekezünk majd máshogy és a Kaáliba maj megpróbálok minél előbb időpontot kapni és ott megmondják ha kell.Többen azt írták, hogy az IR - nek nem jó, bár nemtudom most van-e.Szerinted mennyit kell várnunk?
nem is a testi dolog, hanem a lelki.nehéz most jópofát vágni az emberekhez:-(
Sziasztok Mindenki! Szép napot mindenkinek.
Gica elmondhatatlanul sajnálom, ami történt. Most gondolatban jó erősen megölelgetlek. Pedig tényleg csoda volt itt a fórumon!
A nálunk alvás a gond, egyrészt a lakást meg kéne addig csinálnom, de a fő gond a kutyák, nappal nem zavarja őket ha bárki itt van, de éjjel nem nyugszanak le ha idegen van itt. Más meg nincs aki levigyen.
Ezt megértem, de ha valaki odamenne, vagy eleve nálatok aludna, akkor tudna vigyázni rá. vagy ne a férjed vigyen el.
Nálunk nincs ilyen papír. Az a gond, hogy nem szívesen keltem fel szegényt 4kor, mert teljesen ki fog készülni délutánra.
Velem aláírrattattak egy papírt, hogy altatás után nem vezethetek! Szerintem veled is.
nyukádra, vagy barátnőre nem tudod bízni?
Nem kizart, h ez az ok, de azert ebben az esetben nem arrol beszelunk, h beall a ciklus, hanem leallitjak teljesen es kamubol van megvonasos verzes. Szoval az nem ciklus. :)))) csak a pontossag kedveert. ;)
Gica29,nekem annó,majdnem fél év kellett,mire a szervezetem magátol regenerálódott és beállt a ciklusom a műtét után.Kb a 3-4.hónap összevissza menstruáció után mondta a Drnő,hogy ha nem lesz rendes a ciklus,akkor fogigátlót fog adni.Szóval,szerintem azért mondták,hogy szedd,hogy a ciklus be tudjon állni.
Gica nem lehet hogy azért írt fel fogigátlót,mert nem jól sült el a stimuláció? ha leállítják a szervezetet,nem lehet,hogy könnyebben illetve eredményesen tudnak stimulálni? nem tudom csak gondolkodom!mert csak azért,hogy ne ess teherbe biztosan nem írnak fogigátlót!
További ajánlott fórumok: