Lombik életre-halálra (beszélgetés)
jajj, ezek a férfiak!
Drukkolok neked, hogy változzon a dolog!
ezt teszem napok óta de egyenlőre nem megy.
Hát én is.
Remélem nekem is bejönnek a tesztjeid itt várják a polcon hogy használjam őket.
Próbáld még meggyőzni, hogy ne hagyjátok egyedül a kis embrikét!
Én 30 éves voltam, mikor 3-mat kaptam vissza, de azt mondták, hogy ilyen fiatalon nem szokták engedni. Mivel nekem kevés petesejtem lett és magas az FSH-m, így lehetett. Azt mondta a doktornő, hogy ha nagyon ragaszkodunk hozzá, akkor mehet.
hát cicus ennyi sikertelenség után én is tuti kérném mindhármat ez valahogy a sors keze,hogy három is lett most,és szegényeknek ez a bonyolult megtermékenyítéés,és + ha fagyasztani kell,akkor sok megpróbáltatáson esnek át.de hiszem bárhogy lesz úgy lesz jó,és 1-2 hét és lesz ott + teszt + vv eredmény! majd 8 hónap,és egészséges babákok:-)
Nálunk simán fagyasztanak 1et ezt tudom, de hát nekünk még soha nem volt mit fagyasztani.
Hát igazából aki most lesz nem tudom milyen, emrt az enyém szabin van, de a biológus azt modnta, hogy ő mindenképpen visszakérné mind 3at.
Hát igen nekik jobban fáj.
aztán a mostani lombiknál kiderült végül,hogy bizony egyet is olvasztanak ha kell,és fagyasztanak is! ki voltam akadva! teljesen félre informált a másik biológus!
akkor neked tök jó dokid van! az enyém nem enged 3-at beültetni 40 alatt! én így veszítetem el egy embrikét az első lombiknál!3 lett,kettőt beültettek,egyet meg nem volt érdemes fagyasztani utána nagyon bántam,hogy hagytam veszni szegényt!
szegény szívem szorul ilyenkor,mert tudom a férfiak érzékenyebbek ott mint mi!
Remélem holnap a doki meggyőzi meg a biológus.
Hát igen. Egyszer már próbálkoztunk, mert nagyon kívánná ő is én is, de még fáj sajna.
akkor tényleg bele kellene törődni legyen neki igaza!
ajjaj bocsánat azt teljesen el is felejtettem! na majd pótolódik akkor későb!
Ez a nagyobb kocsi csak kamu, simán tudnánk szerezni ha kéne.
Igen tudom, hogy kicsi csak őt ez nem érdekli.
De ő sem szexelhet még a műtét műtétje miatt. még fáj neki és 6 hétig tilos a dolog.
Mi sem sexelünk:-) közbe lerendezem apát,és megnyugszik:-) minden úgy van mint azelött a sok sex-es simulós időszakban.
miért nem csináltattok genetikai vizsgálatot?kariotipizálást?vagy az már volt?
tudod mit drukkolok,hogy ne csak nagyobb kecó,hanem nagyobb verda is legyen nektek hamarosan:-) tényleg nem jó ötlet 3 baba a pocakba,de komolyan nagyon-nagyon pici esély van rá!
Nekünk is az első lombiknál 3 termékenyült meg és osztódott. Mi is vaciláltunk, hogy mi legyen, de végül kértük mind3-at. Az én férjem csak utólag kezdett el aggódni, hogy mi lesz, ha 3 lesz, hogy fogom kihordani a 45 kg-mal. Sajna, egy sem lett.
Nagyon kicsi az esély rá, hogy mind 3 megtapad.
Drukkolok, hogy meg tudd győzni a férjed, ha te úgy akarod! :)
Este ott próbálkoztam, de hát szexelni msot nem lehet:)
Nálunk 1et is fagyasztanak és ezt tudja. Az a baj, hogy jogos érvei vannak, mi van ha megtapad mind 3om, nem akarja, hogy nekem vagy a babáknak baja legyen. A másik dumája, hoyg 4 gyerek nem fér be a kocsiba, dehát anno eredetileg is 4et akartunk, szóval ez szar duma, meg akkor vezsünk egy nagyobbat, de erre olyan minimális az esély.
nagyon örülök,hogy mindhárom babyke igazi túlélő hős! figyu a párod akarta erősebben a lombikot! mondjad meg neki,hogy ok 2-t visszakértel,1 megy a fagyóba,meg azt is,hogy 1-et csak gyűjtésre fagyasztanak,nem olvassszák ki!drukkolok,hogy úgy legyen ahogy te szeretnéd! jó tanács: este a párnán sokmindenre lehet igen választ kapni:-)
30. napod az első nap,ha délelött jött meg,és ha nem hanem délután akkor a 31.napod lesz az első napod:-)
szia akkor amikor a Gonapeptylt x napig szúrtad,és rá megjött akkor az lesz az első napod!!
Most beszéltem Etnával neki is annyi volt 2,45 makk egészséges a picúrkája,annyi,hogy nagy baba,így a redője is nagyobb!!!nem lesz gond hidd el! csináltattál kombi tesztet is? vagy csak a sima 12.heti uh ami a 13.-ra tolódott?
Köszi, jól. 9x5 mm-es petezsákot. 17-én lesz a következő. Még majdnem 1 hét. Ma kifejezetten lassan telik az idő.
További ajánlott fórumok: