Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Nem tudom Gicus. Ô bent alszik de kijar az udvarra. Csak azt lattam, hogy rohan be az utca felol es elbujt. Oklendezett. Meregre gyanakodtam. Amikor felvettem az olembe ugy kapaszkodott belem es sírt. Sípol a tudeje, nehezen vesz levegot. Nezz hulyenek de imadom az allatokat. En meg egy egeret se tudnek bantani...semmilyen allatot. Ot meg nagyon szeretem.
Az orvos is mondta, hogy sokkot kapot. Pupillaja kitagult. A harom szurira se reagalt. Estefele felakartam venni es nagyon sírt. Lehet egy auto volt a ludas....nem tudom csak forog az agyam. Holnap hivom megint a dokit....
Eeeeeeez igen! Sziasztok lányok. Hat nem vagytok semmik..Hogy ti mennyit termeltetek!
Szóval....
A legeslegborzalmasabb hír ami nagyon lehangolt, hogy Cicuseknak sajnos nem sikerüt. Merhetetlenül sajnalom es nagyon szomorú vagyok.
Lundyek holnap mennek a nôgyogyaszhoz. 20-an lesz a Kaalis ultrahang. Hanyingere az van es nagyon izgul. Csak nyugi!
Hanka ma erkezett kozenk. Udvozlunk! Tegnap voltak az elso konzin a Kaaliban es januar 3-an kezdenek.
Manocska. Gyulladasba van, verszegeny lett, szívzoreje van ami miatt szívultrahangra kell mennie. 59162-es hozzaszolasat erdemes elolvasni. Imadom, mindig megnevettet. Volt ultrahang. Picurinko 48mm, 1 mm a tarkoredo, minden vegtag szep, orrcsont rendben van, a mehlepeny hatsofali chorionbiopsziaja
januar 8-an lesz. Ugyesek lesztek!
Pancsa ET+6 napon tart es o is nagyon izgul.
Borrdi azt tanacsolja, hogy ha nem jo a haziorvosotok akkor erdemes valtani egy jobbra. Igaza is van. En is most valtottam es nagyon de nagyon nem bantam meg, sôt...
Alíznak szurkalnak a petefeszkei ami igen jo jel!
Gicanak ma sem sikerult idopontot kerni. :-( De majd holnap.
Kkalaeknak januar 9-en lesz jelenese az intezetben.
Andi12345 este nagyon barnazott de reggelre ez csokkent. Szegeny o is ketsegbe van esve. Remeljuk semmi gond nincs.
Bocsanat, ma nem vagyok tul jo formaban. Valami torteni Micikemmel a cicammal. Sokkot kapott hem tudni mitol. Szetsírtam a fejemet annyira kivagyok. Volt az orvos is nala. Megszakad a szívem, hogy nem tudok rajta segíteni. Megyek meg is szeretgetem, ha engedi. Olellek titeket es tessek jol aludni.
Borrdi a szemetek, hogy van?
Avike nagyon formas a pici. Nagyon szep. Az en kicsimnek akkora hasinkoja van...
Tigrisne nagyon orulok, hogy mindjart pihenhettek otthon.
Gicus csorogj holnap ezerrel!
Vigyazzon mindenki magara de nagyon!
Puszi