Lombik életre-halálra (beszélgetés)
az a baj, hoyg néha már a magánnal is megszívja az ember, jó nyilván nem egy vv-nél.
állítólag ez év november 12-től, de én csak a hét elején tudtam meg.
:))) ez a beszed, most rajtuk a sor! :)
De cukrot es inzulint nezess egyutt, nagyon fontos!
Amugy ez igy van, ahogy irtad, ismeroseim nem leven en mindent maganban csinaltatok, fizetosen, mert ugy tuti megfeleloen ellatnak, ha nem, akkor mehetek reklamalni es nem kell annyit varni. Neha a dragabb olcsobb lesz a vegere. :)
Jó kérdés. Életükben nem dolgoztak egy napot sem, mégis mindenhez joguk van! Nekem meg csak kötelességem!
Hát az csak úgy lesz, hogy csinálunk egy új céget addig. Meg hát ugye dolgozni is kéne. Itt vannak a munkások is, a megrendelt munkák. Ocsmány ez az ország!
A szülést megelőző két éven belül kell 365 nap a tgyáshoz, és a gyedhez. Nem kell folyamatosnak lennie, csak legyen meg. Ezenkívül az is kell a gyedhez, hogy igényléskor biztosított legyél, vagy a munkaviszony a tgyás alatt szűnjön meg. Tgyás akkor is jár, ha az igénylést előtt legfeljebb 42 nappal szűnt meg a munkaviszony.
A gyeshez nem kell munkaviszony, alanyi jogon jár.
meg van:-)
14 éve dolgoztam megszakítás nélkül.
ezt olvassátok el.a vége a lényeg
AZ ALÁBBI ESETEKBEN NINCS VÉDETTSÉGE A KISMAMÁKNAK
- Rendkívüli felmondás
Rendkívüli felmondással bármikor megszüntetheti a munkaviszonyt a munkáltató, még akkor is, ha a munkavállaló egyébként a rendes felmondással szemben védettséget élvezne. Ehhez azonban olyan indokok szükségesek, mint a súlyos gondatlanság, vagy összeférhetetlenség.
A jogszabály ide vonatkozó része: 96. § (1) A munkáltató, illetve a munkavállaló a munkaviszonyt rendkívüli felmondással megszüntetheti, ha a másik fél
a) a munkaviszonyból származó lényeges kötelezettségét szándékosan vagy súlyos gondatlansággal jelentős mértékben megszegi, vagy
b) egyébként olyan magatartást tanúsít, amely a munkaviszony fenntartását lehetetlenné teszi. Ettől érvényesen eltérni nem lehet.
- Azonnali hatállyal a próbaidő alatt
A próbaidő alatt a munkaviszonyt bármelyik fél azonnali hatállyal megszüntetheti.
Indokolni nem köteles egyik fél sem.
- Határozott idejű munkaszerződés
A határozott idejű munkaszerződés előzetes tájékoztatás nélkül is megszűnik a szerződés lejártával. Hosszabbításra van mód, ha mindkét fél egyetért a munkaszerződés ismételt megkötésével.
- A foglalkoztató jogutód nélküli megszűnése esetén
A munkáltató jogutód nélküli megszűnése esetén senki nem élvez védettséget, vagyis a kismamák, a szülési szabadságon, GYED-en, GYES-en, táppénzes állományban levő munkavállalók munkaviszonya is megszűnik Ebben az esetben a munkavállalókat megilleti a felmondási idő, szabadság-megváltás, végkielégítés. A munkabér és bérjellegű kifizetések biztosítása , megigénylése a felszámoló cég feladata .
Lehet, h nem kerik a verveteli dijjat haromszor, csak egyszet, ez a worst case scenario. :)))))
Igen. Arról nem is beszélve, hoggy ha nincs ismerősöd a kórházban, akkor heteket vagy hónapokat is várni kell. Én most felpörgetek minden lehetséges ismerőst, Itt az ideje, hogy most nekem segítsenek, eddig mindig mindenkin (szívesen!!!! ) én segítettem, Hát kiváncsi leszek, nekem ki fog. A három pontos inzulinra már meg is van az emberem, jövő héten ( igaz hajnali műszakjában, de nem baj ) megyek és megcsinálja. Ennyi :)
Mostmar az eurovitnek van olyan tabija, ami veny nelkuli es 2000 ne/tabletta. :)
Ezen mindannyian atmentunk, senkinek nem mondjak el ezeket a dolgokat az orvosok :(((((. A szerncsesebbek idetevednek hamarabb es hallgatnak a tobbiekre, ok mar az elso elott megcsinalttatjak. Vannak viszont sajnos kevesbe szerencsesek, akik csak a 2., 3. Sikertelen utan tudjak meg, h ezeket jobb lett volna megnezetni. :(
Mire gondolsz. A szüléskor vagy a tgyás megkezdésekor munkaviszonyban kell lenni, ha nem vagy akkor hiába van meg a 365 nap. Illetve még munkanélküliről is lehet menni de az ugye csak 3 hónap szóval lehet vele ügyeskedni kicsit.
De ha nincs benne annyi, akkor miért van a dobozon, hogy 2000NE? Gondolom kell legyen benne annyi, ha már rá van írva...
Ja igen, mert én csak egyszer számoltam a vérvételi díjat nem háromszor, hülye vok.
Igen, a multkor mar en is neztem Eruskanak, asszem ennyi, plusz meg egy ezres, mert van verveteli dij is. :) tehat kb 8400 ft
jesszusom, de széééééééééééép :))
igazi királylány :)
akkor a sok léhűtő mire kapja?
utánanézek
Én először napi 4-5000et kaptam vigantol cseppekben, de semmit nem emlkedett a szintem, után kaptam helyette bioextra vitamin d 3000NE-t abból kell kettőt beszednem naponta.
:) hüle vagyo má na... :)
és szüléskor vagy az azt megelőző 45 napban munkaviszonyban kell lenni.
jesszus.én ezt már nem értem.nekem 21,6 volt és 1000-et kell szednem naponta
ja azt fizetheted pár ezer forint
megvan szabályban, hogy 2 év alatt 365 nap munkaviszonynak kell lennie a gyes, gyedhez mondjuk addig is hosszú az idő.mikor tesztelsz?hány napja is volt PÉ-d?
heti 10000 csak amikor ennyire alacsony a szinted? Nekem pont a minimum érték van és napi 6000et szedek.
További ajánlott fórumok: