Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Megint barnázom... Csajok, én úgy érzem, nekem most sem sikerült:(
Megtettem mindent, igyekeztem mindent betartani, de ennyire sikerült...nem bízom én már abban, hogy csak ez barnázás lesz...ebből mensi lesz...
Hogy tudok-e még valaha lombikozni? jó kérdés... Havi 90e ft-ot fizetünk a Fiam gyógykezelésére felvett hitelre, amit Isten tudja meddig fogunk fizetni... Visszakullogni dolgozni, szar lesz, de nincs más...Leépítések lesznek nálunk is...
Úgy tudom, hogy a törvény 6 hónapig véd...nos ez februárban lejár... Addig újból tuti nem tudunk kezdeni... Szeptemberben jelentettem be, hogy lombikozom, muszáj volt szólni, mivel tanár vagyok, a helyettesítésemet meg kell oldani előre... Így értem, hogy a 6 hónap sajnos lejár...
Hát ez még változhat.1. du vizelet- mennyit ittál?
2. mindenkinél máskor kezdődik a hcg termelés.ne add még fel:-)
igen, de mar tovabbleptem. mondjuk.
a cucc amugy nem ver szinu hanem barnas. szoval nemtom. majd csak kiderul!
de akkor a ciklusaink ossze vannak hangolva. szoval barmi elofordulhat :))
25-ös érzékenységűvel csináltam egy félreérthetetlen negatívat.
Barnázásom megszűnt.
persze, mindig kutatja az ember a sikertelenség okát. nekünk (szerintem) alapos indokunk volt váltani (2. és 3. stimu előtt sem csinált a doki hormonsor vizsgálatot, a másfél évvel azelőtti jó eredményekre támaszkodott, közben nekem már egekben volt a tsh-m).
KP jó orvos, és biztos vagyok benne, hogy felelőtlenül nem mond ilyet, mint Neked.
Nekem is 23 körül kéne kezdődnie... még azt nem tudom, hogy vágjunk bele februárban és beülti márciusban, vagy márciusban kezdjük és áprilisi beülti. :)
Pancsa lehet tegnap nekem is csak egy csík lett volna meg ma is alig látható.
Ne add fel
pancsa, ez még korai ám... főleg, ha nem 10-es erősségűvel csináltad.
türelem és bízz magadban és a kisbabádban!
igen, gondolkodtam mar ezen, nyilvan a sikertelenseget konnyebb valakire fogni :) emberi gyarlosag :)
irtam mar korabban hogy pont karacsony utan kellene megjonnie. aztan siman lehet hogy tenyleg csak a hormonok keringoznek velem, es nincs semmi. ez a valoszinubb, ugye.
a marciusi ciklusom 21-en kell kezdodjon. vicces lenne ha egyutt mennek :)
Na most teszteltem, és ahogy visszatettem a kupakot, azonnal egy erős vonal jelent meg. A másik sehol!!!
Hát ennyi...
igen, olvastam, hogy azt nehezményezted. de tudod, arra gondolj, hogy ha amúgy normális progi értékeid voltak, akkor ez "csak" egy rábiztosítás, spontán babánál sem kapsz pótlást.
nyilván, ez más, speciális helyzet, de ha hiszel a dokiban, és bízol benne, akkor elhiszed neki, hogy nem ártott ezzel.
ha nem, akkor kell elgondolkodni, ahogy mi is tettük anno...
mikor kéne megjönnie amúgy?
hát, lehet, hogy hasonló időben megyünk, jó lenne ha más is kezdene márciusban, együtt könnyebb. :)
nincs a dokival gond, bár én nehezteltem azért h leállított az utroról de nem adott helyette mást.
remélem a következő sikeres lesz. neked is.
és ki tudja, lehet hogy pont egyszerre megyünk majd márciusban :)
Nekem a negyedik nem sikerült... de KP-nél az első volt, és messze a legtöbb eredményt (elindult terhesség) Ő érte el.
Én is januárban megyek konzira, és vélhetően a márciusi ciklusban folytatjuk.
ÓÓÓÓÓÓÓÓ, hát ha meg spontán babuci ágyazódott be, az lenne a legeslegjobb hír :)) A szervezeted úgyis fel van készítve hormonálisan rendesen. :)
pancsa,
kitratás!! a tüneteid jók, és ha ez megnyugtat, az én barátnőmnek is volt egy kis barnázása, és most már boldogan babázik. :)
Mész vérvételre, vagy "csak" tesztelsz?
igen igen a KP-hez jarok, de sajna az elso lombik nem sikerult.. marciusban megyek legkozelebb, vagyis januar vegen konzultaciora, es a marciusi vagy az aprilisi ciklusban kezdjuk a long protokollt megint.
remelem hogy tenyleg csak a hormonok szarakodnak. bar egy spontan babanak is orulnek :))