Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Nahát! Én nem szadizom szegényt! Épp elégszer kínoztam már, mikor beteg voltam, és aggódnia kellett értem.
Mikor a szívem műtötték, beszökött az intenzívre hozzám. Lopott olyan zöld ruhát, csak a sokadik nővérnek tünt fel, hogy ő nem oda való. Sajnos nem emlékszem erre, mert morfiumos bódulatban voltam, de a mai napig röhögünk rajta, hogy beszökött.
Én nem szeretem a csokit, úgyhogy nálunk szinte soha nincsen.
Még szerencse, hogy én ilyen kis csúnyára sikerültem, elkerülnek a zaklatók.:)
Ez az egyik legszebb bolog az eletben...egyutt megoregedni.
En el se bírnam kepzelni az eletemet az en papim nelkul. Szerencsesek vagyunk, ahogy itt annyian a lanyok kozul!
Én nem szoktam főzni. Max nagyon nagyon ritkán. Általában anyunál vagyunk nap közben ott van főtt kaja, abból eszünk, msot hogy itthon vagyunk rendelek.
Anyumat ma vissza vitték a kórházba mert teljesen szét nyílt a varrat a lábán, kilátszik a hús, most miatta aggódom.
Amikor az ultrahang elott eszek par kocka csokit, mindig eszembe jut, ha ezt valaki latja es ramnez (nem vagyok kiucsi) azt gondolhatja sunyiban tolom a csokit. Nem szeretem de mindig kapok. A lanyom ezzel nagyon jol jar, mert mind az ove lesz. O szinte csokival alszik. Iszonyat mennyiseget mneg tud enni, ami azert fura mert 8 eves koraig bele sem lehetett volna tomni.
Edes lehet a ferjecsked!
Szia Borrdi. Uuuuu biztosan megtudnam oket zabalni. :-)
Nekunk a kipirosodasra a legjobb az otos popsikenocs volt. Minden hiperszuper kenocsot kiprobaltunk de ettol ngyogyult Annam popoja. Istenem, milyen jó babaillat lehet nalatok.
én szeretem! mégsem kaptam eddig senkitől! :((
(de a férjecskémtől a valóságban igen)