Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok!
Szinte egész héten nem volt semmi időm, de még néha arra sem, hogy az összefoglalót elolvassam. Sokat dolgoztam és minden napra jutott valami egyéb tennivaló is.
Cicus nagyon sajnálom, hogy még mindig ilyen rossz lelkiállapotban vagy!
Ami engem illet, tegnap voltam teljes hasi ultrahangon. Minden rendben van, kivéve azt, hogy a bal vesémen ciszták vannak. Nem értek hozzá, hogy ez mit jelent, illetve okoz-e valami gondot.
Esetleg Gica, mint egészségügyi dolgozó hátha tud valamit mondani ez ügyben.
Hú, mondjuk azért nagyon kemény, amit Cicus párja mondott.
Nálunk is csak a férjem miatt járunk, de sohasohasoha nem "vetettem a szemére". Pedig páran már megkérdezték, hogy hogy lehet, hogy nem hagytam el?! Én meg nem értem, hogy lehet, hogy valaki ilyet kérdez...
Tudom, hogy jó lenne. És Te is tudod, hogy itt igaz megértésre találsz, ezért is jó, hogy itt vannak a lányok. De ami Benned lejátszódik az egyedi, nem tudjuk pontosan érezni.
De ettől függetlenül mindig írd le, amit érzel, mindannyiunk történetéhez hozzá teszel.
Drága kicsi, alszik. :) Édes lehet.
Vele nem lehet beszélgetni eleve nem az a tipus, de erről meg pláne nem. Közölte ma, hogy örül, hogy én is szenvedek, most erre mit mondjak.
Na megyek leszaladok a kutyáimmal.
Soha, senkitől ne várd, hogy érteni fog. Megpróbálhat ugyan, de a Te életed a Tied, és a Te fájdalmadat csak megközelítőleg érthetik.
Akik itt vannak, sokkal jobban értenek, ez biztos.
Mit csinál most a kisfiad?
Valószínűleg azért mondják néhányan azt, hogy örülj a fiadnak, mert sokan még egyszer sem tudják ezt átélni és nem értik, hogy milyen fájdalom az, hogy ha azt gondolod, többé már nem adatik ez meg.
Hidd el, senki nem bántani szeretne Téged, csak azt megmutatni, ami szép a TE életedben. Hogy azért is lehet hálás az ember, amije már van. Soha senki nem pótolható, egy meg nem született gyermek meg pláne.
De a sorsunkat végig kell járni.
Csajok nincs netem és hát nem is baj kis asszonnyal díszítünk,sütünk,főzünk takarítunk szóval még ha sikerül jövök Boldog karácsonyt kívánni remélem mindenki jól van:-DD
bcicus nagyon sajnálom....remélem azért nem fogtok szét menni a pároddal....
Mi már megszoktuk, tíz éve így van, Apuék ragaszkodnak ahhoz, hogy Ők főzzenek ránk, párom szülei vidéken vannak, szintén Ők szeretnének sütni-főzni, 26-án pedig párom családja jön össze a dédiéknél, 30-an...
De, ha meglesz a gyerkőc, máshogy lesznek a dolgok. Addig még mindig mi leszünk a gyerekek :)
:-)Ok:-)
Na én ettől mászok falra.Egész karácsonykor futkozni.Én szívesebben venném ha hozzánk jönnének.Inkább sütök-Főzök.
:(
Barátnő?
Mi figyelünk Rád és meghallgatunk...