Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
jajj drága nem örülök,hogy rosszul teltek az ünnepek!Lehetne rád nagyobb odafigyeléssel a férjed,hogy felhőtlen boldog lehessen a babavárásod!
hasam az nekem is fájt 27-én bementünk a kórházba,hogy megnézzenek,de csak valami bélbajom volt,aztán anyum csinált ánízsos puszedlit,és másnapra jobb lett,néha én is érzek jobb oldalon lenn ilyen feszülős,fájós érzést,de csak ritkán.
nagyon bízom,hogy legalább a férjed nem szekál már ha anyud miatt kell is szomorkodnod néha! nagy ölelés neked!
IR -re mentem, de mivel a vércukrom jó volt, úgy döntött - saját magától - a laboros, hogy nem kell az inzulint nézni.
Most akkor mi van?????
Akkor ezt nem értem. Nekem azt mondta az endokrinológus, hogy a beültetéskor vátsak Merckforminra.
Tud valaki segíteni ebben? Lehet szedni a Merckformint a beültetés után ( terhesség alatt)?
Nem voltam kontrollon, de tartom a diétát és szedem a Competactot. Beültetés után pedig a Merkformint kell majd szednem. Abból gondolom, hogy nem lehet súlyos az IR-em, mert akkor szerintem nem engedte volna az endokrinológus a beültetést kontroll nélkül.
Ha megtapad(nak) a baba(ák), akkor mindenképpen elmegyek majd egy kontrollra, hogy lássuk mi a helyzet és kell-e változtatni a gyógyszeren vagy diétán.
Ja és D-vitamint is szedek, mert az is alacsony volt.
Igen kérték újra, mert az előző óta eltelt 7 hónap és fél évnél régebbit nem fogadnak el.
Mivel még nem most kezdesz, szerintem nem gond, ha két hét múlva lesz meg az eredmény és a következő alkalommal adod le. Legfejjebb megmondod, hogy már folyamatban van, csak még nem érkezett meg a lelet. De talán az a legtisztább, ha megkérdezed telefonon, hogy akkor is mehetsz-e konzira, ha nincs még kész.
Én is elmentem IR vizsgálatra nagy magabiztosan. Semmi tünetem nem volt, gondoltam gyorsan kizárom ennek a lehetőségét, de koppantam egyet mikor kiderült, hogy IR-es vagyok. Nekem is itt a lányok javasolták, hogy csináltassam meg.
Ezúton is köszönöm nektek!
Szerintem mindenképpen csináltasd meg, legfejjebb legközelebb elviszed az eredményt. Legalább már az is meglesz.
Én most megszívtam, mert a Kaáliban kellett megcsináltatnom 17000-ért, mert ha TB-re csináltattam volna akkor nem lett volna meg az eredmény és csúszott volna a lombik. Szóval szerintem csináltasd meg most. :-)
Holnap megyek én is a meddőségi nődokimhoz magánba.
Remélem át tudjuk beszélni, hogy mi az a vizsgálat, amit célszerű lenne a következő lombik előtt megcsinálni. Szeretném, ha kiderülne, mi lehetett az oka a sikertelenségnek...
Gondoltam, akár egy IR is lehet, bár hozzáteszem semmi tünetet nem érzek.
Január 4-én pedig hívom az orvosom, hogy ő mikor ajánlja a lombik kezdését...
Köszi:-)
Igen oda megyünk.Nemtudom mikor indulhatunk, de remélem minél előbb.szerinted érdemes megcsináltatni a vv-t?
Sziasztok!
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
Lányok! Babásodjunk 2013-ban!
A kismamiknak nyugodt terhességet, egészséges babát, babákat!
Akik már megszültek, és karjaikban tarthatják gyermeküket jó egészséget, sok-sok örömet, boldogságot kívánok!
Sziasztok!
Hát a jó hír, hogy nem keveredett meg a ciklusom.dec 31 helyett tegnap jött meg, úgyhogy remélem minden ok lesz.
Ugye hétfőn megyünk Győrbe.szerintetek vetessek le 3. napi hormonokat úgy, hogy addig nem lesz készen?érdemes?
tegnaptól nekiálltam újra a diétának:-)
remélem hamar lecsússzan az a másfél kg bűnözés:-)
Remélem mindenki jól van.puszi
Avike neked mekkora pocid van most?
Nekem is mar csak 8 nap es láthatom manocikat végre :)))
ma voltam AFP vérvételen majd 2 hét múlva eredmény.
7-én,és 11-én lesz babakukk:-)