Lombik életre-halálra (beszélgetés)
és most így hirtelen nem tudom, mert több kórházat is hívtam, de volt olyan kh, ahol azt mondták, Ők már nem is csinálnak ilyen vizsgálatot
persze, hogy számít
az Istenhegyire is lehetett volna menni azonnal, de az ugyanannyi lett volna, mint a Kaáli
a vérvételre
de ezek szerint, csak nekem volt ilyen gáz valamiért... nem értem akkor, ha erre azonnal lehet menni
ja igen, az eredmény nekünk is 3-4 hét
számít.elég lesz a kiadás a gyógyszerekre.mi még építkezés előtt állunk:-(2 év múlva járnak le a megtakarítások
te jó ég,melyik kórház ez???!!!Én azonnal mehettem,viszont az eredmény 3 vagy 4 hét volt
de a beutalóra kellett ennyit várni, vagy a vvre?
azt hiszem ők az Istenhegyi géndiagnosztikában voltak.ott nézted mennyibe kerülne,vagy van -e egyáltalán?De erre lehet beutalót szerezni,bár nem tudom mennyire számít ez neked,de csak olcsóbb(ingyen)lenne
felhívtam a kórházat, és azt mondták, igen, elvégzik ezeket a vizsgálatokat, de kb. fél év a várólista...
azért kérte a doki, mert már ezen kívül mindent megnéztünk és rendben volt, és a negyedik lombik előtt ezt is látni szerette volna
ez is rendben volt
nektek miért kellett?mennyi idő az eredmény?
a dokinál, vagy a labornál volt hosszú a sor?
köszi, de hát mit csináljak?
Ezeket nekünk is kellett, de a tb-sre nagyon hosszú volt a várólista, így a Kaáliban csináltattuk, de irtó drága volt :(
vagy csak nincs ideje! felháborít,hogy mire kell még + 3 hónapot várni? nekem ugyan ezzel a kór történettel nem kerestek semmit,és össze is jött a 2.lombik! arra nem gondolt,hogy túl hamar lett a spontán,és még nem ürült ki a hormon amit kaptál? na jó ok vizsgáljanak ki titeket,és ne az időhúzás legyen a vége! drukkolok gicám,és szorítok értetek!
Gica, holnap nagyon gondolok Rátok!
Madárka, Nórika, nektek is hatalmas drukk!!
Gica75, pihenjél sokat a kisasszonnyal, Papi meg hát egy álompapi, úgyhogy csudi jó dolgotok lesz. :)
Jó éjt Lányok!
most kár, hogy nincs itt davider:-(ő már tudja mi hogyan...
ez van fenn.ár nincs
Genetika
apasági, rokonsági és személyazonosítási vizsgálatok
mélyvénás thrombozisra hajlamosító örökletes tényezők vizsgálata
faktor V. Leiden mutáció vizsgálata
protrombinogén mutációjaMTHFR-gén C677T és a CBS-gén 844ins68 mutációja plazminogénaktivátor-inhibitor-1 (PAI-1)gén 675 4polimorfizmusa ACE-gén I/D polimorfizmusa
Y-kromoszóma mikrodeléciójának vizsgálata
nemi kromoszómák számbeli rendellenességeinek kimutatása cisztás fibrózis (CF) betegség génjének ΔF508, R117H, IVS8 5T, N1303K és G542X mutációjaemlő- és petefészekrákra hajlamosító génhibák vizsgálata BRCA1/BRCA2örökletes haemochromatosis genetikai vizsgálata. A HFE-gén C282Y, H63D mutációi
igen.az normál férfi kariotípus
ha az árlistán szerepel az MTHFR akkor csinálják.De ha tudsz,akkor jobban jársz beutalóval,mert biztosan nem olcsó.genetikai vizsgálat volt nektek?Kariotipizálás?
K doki igencsak genetikai eltérést keres páromnál.remélem nincs
olyan nem tudom hol van, de köszi:-)megkérdezem a nődokim ha megyek a hormoneredményekért
igen,ott kiírhatják.nekem pld.sima nődoki írta ki
Jaj de jo. Az tuti, hogy verbol nezik.
Laboratórium KFT-ben néznek MTHFR-t is vagy csak homociszteint?
Most lehet nagy baromsagot írok, mert nem tudom megemelni a taskamat...de mintha nekem a meddossegi amnulancian írtak volna ezeket ki nekem.
már megtaláltam köszi.laboratórium kft-ben is nézik:-)
Megyek elteszem magamat holnapra, mert hosszú napunk lesz. Délelőtt: Győr Kaáli, vv és uh, délután Pestre megyünk meglátogatjuk a tesómékat.
Gica gondolok Rátok, remélem minden rendben lesz anyukáddal! ++++++++++
Nórikának is szorítok, hogy mielőbb túl legyen a műtéten!
A boldog kismamiknak pedig gratulálok! :)
Jó éjszakát!
Kerdezd meg a korzetit. Esetleg a korhazban ahol melozol nem tudja valaki megmondani?
További ajánlott fórumok: