Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok,
Egy ilyen rossz hír után nehéz örülni...
Csütörtökön voltunk a kombinált szűrés uh-os vizsgálatán.
Minden a legnagyobb rendben van, 58mm-es szerelmünk jól érzi magát :-) teszek föl képet... Meg kell zabálni...
Viszont a hematóma is előbukkant, de aminek kicsit örülök, hogy nem fölötte van a drágámnak, hanem már mellette. Mérete hasonló, talán nőtt, de mivel folyadékról beszélünk, így relatív a mérése...
Így marad a fekvés...
Köszönöm a sok biztatást!!!
Majd jelentkezem, ha túl vagyunk mindenen!
Szia!
Szörnyen sajnálom! Közvetlen kolléganőmmel történt ez, szintén a 12.heti vizsgálatnál derült ki, hogy nem egészséges a baba,(nem tartották meg,)ez volt február elején.Majd októberben kiderült hogy ismét babát vár, egészséges kisfiút szült. :-) Neki is a dokija azt mondta, amikor először kiderült hogy baj van, hogy kicsi az esélye hogy újra megismétlődik.
Szia!!
Nagyon sajnálom, erre nincsenek szavak!!! De sok erőt küldök neked, és kitartást kívánok!!
SZiasztok!
Megmaradt 2 doboz clostilbegyt és 2 doboz Utrogestan hüvelygolyó. Akit érdekel, írjon emailt: dinoo997@hotmail.com
Szép napot,
D
Megkaptuk az eredményt...a 18-as kromoszóma a hibás...
Hétfőn kell visszamenni a kórházba.
Nagyon ritka ez a betegség...ha valakit érdekel itt olvashat róla...
Borzasztoan sajnalom..
De hogy biztassalak,2 spontan veteles,1 missed ab
..7.lombik eredménye egészséges majd' 9 honapos kislányom. Kitartást es sok erőt!
Sziasztok!
37 éves vagyok és elmentünk a 12 hetes kivizsgálásra...
sajnos kiderült, hogy a csöpp babánk nagyon beteg.
A koponya csont és a koponya bőr között folyadék van ami ödémához vezethet.
A hasfala nyitott a máj egy része kint van és lebeg.
A 18-as számú kromoszóma a probléma. Ez az Edwards kór.
Tegnap vettek tőlem magzatvizet és megnézik a kromoszómákat, ha jók akkor végül is kihordhatom a gyermeket és mikor megszületik azonnal megműtik.
De megbeszéltük, hogy nem kockáztatunk...
De az orvosok is mondták, hogy csekély esélyünk van:(
Első lombik volt...
Az érzés leírhatatlan...
Volt valaki ilyen helyzetben, hogy abortusz után egészséges babának adott életet?
Szia!
Ez elég magas, nekem az endo dokim mondta, hogy a babához 2 alá le kell vinni, így kaptam rá gyógyszert.
Kedves Lányok,
tudtok segíteni? A SOTE-re járok, most kezdtük a hosszú protokollt. sajnos a TSH-m 4,2 (fT4 10,36, fT3 5,14), ami magasabb, mint 1 éve, akkor 2 körül volt. Itt a SOTÉn nem foglalkoznak ezzel, de én persze aggódom. Mi a véleményetek, most még érdemes gyorsan elmenni endokrinológushoz? vagy ennyi idő alatt már úgyse tudják levinni a lombikig?:)
nagyon köszi!!!