Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Nem tudom azt megfigyeltétek,hogy a tűsarkús agyonsminkelt csontsovány anyukák azt képzelik magukról,hoogy csak ők szültek gyermeket ezen a világon?
Megfejtettem mi az oka ennek valszeg agyon kényeztettek anyuci apuci kedvencei csajokról lehet szó,és amíg terhesek mindenki el van velük foglalva. Amikor megszületik a pici a nagy többség csak azt kérdezgeti:hogy van a pici? szopik?. Na ezt nem tudjál ők feldolgozni,hogy onnantól fogva nem körülöttük forog a világ:-)
persze lehet hogy nem jól gondolom,van 1-2 ilyen anyuka a környezetemben,és nekem ez jött le.
Szép estét. Ma voltunk védőnéninél meg én volt pszichomókusnál.
Az elöbb meg kigyulladt a susnyásba a hajléktalanok kunyhója. Hívtunk tűzoltót de már hatalmas lángok voltak mire ideértek mert nem nagyon lehet megközelíteni, remélem nem égett bent senki.
Egyem meg a draga szivet de edes! Meg kell zabalni.!
Jo buli lesz ez! Varunk egy ket fotot.
En is jol eltudok beszelgetni barkivel, ha az ertelmes es nem beszel bugyuta dolgokrol. Lehet oregszem....
Hat igen:-)
Igen en ilyen vagyok pikk pakk szoba elenyedek bárkivel bármikor bárhol.....es ha baba a téma vagy ép aktuális kor órákat tudnék mesélni beszélni róla ez abból is adódhat,nincs anyukám akivel megbeszéljém a védőnőt felénk évente egyszer látjuk pont holnap 5eves státusz.....de ennyi.
Az osszefoglalo.
Madarkanak azt mondta a biologus, hogy ot sejtben lat szabalyos megtermekenyulest es a hatodikban is elindult valami. Holnap ujra erdeklodnek. Megy nagyon a drukk tovabbra is!
Davider kislanyanak szombaton lesz szulinapi bulija egy jatszohazban ahol 14 kislany lesz. Lesz is ott buli!
Bbogus írt a tp-rol es betegszabadsagrol a 65892 hozzaszolasaban.
Ma nem volt hír se Norikarol, se Acsesterrol se Manocskarol.:-(
Avikenek jo lett az AFP eredmenye.
Borrdiek jol vannak!
Gicuska viuszi tovabb a lombikos trablazatot, tehat ha valaki valtoztatni vagy ra szeretne kerulni a tablazatra, írjon Gica29-nek privatba, hogy mi keruljon bele.
Mariann8209 es Bebbus keszulnek lassan az elso szurijukra. Nagyon ugyesek lesztek lanyok!
Bocsanat, ha kihagytam valakit!
:))
Látom, Veletek is jó sztorik történnek. :) De az mondjuk durva, hogy nem volt asszisztens és Neked kell segíteni. :)
:(((
Elhiszem, hogy hiányzik, látom,érzem, mennyire fontosak Neked az állatok.
Nekünk az előző kutyusunk volt szökős, de róla tudtuk mindig, hogy jól közlekedik, és pár óra múlva itthon lesz.
A régi cicánál is az volt a bajom, hogy sokszor elment. És az mindig olyan rossz és bizonytalan érzés.
Nagyon szorítok, hogy hazataláljon!!
én be nem engedném egy hüvelyi uh-ra. nekem ciki lenne.
bár ő is igen aranyos, amúgy mindig velem van, és ez sokat segít.
Jól van akkor ti is megtaláltáok egymást:-)))
Nálunk a legdurvább az volt amikor nagyon benőtt a körme, este 10 kor tudtunk dokihoz műtétre menni, engem is behívott a doki és mondta incs asszisztens nekem kell segíteni. Én adtam oda neki a cuccokat közben végignézhettem, hogy levágják a fél körmét lábujjastól...szerencsére férjem feküdt közben :-)