Lombik életre-halálra (beszélgetés)
De azért leírom: HSG, Laparoszkópia, méhtükrözés, genetika, PCT, kontrasztanyagos CT( agyamat nem találták :) ), Pajzsmirigy, Cukorterhelés, összes létező hormon vizsgálat, HIV, Hepa A,B,C. Lues, Citológia ,Cikluskövetés, stb, stb, stb.
ir?amh?pajzsmirigyhormonok?D vitamin?
lehet,vettem olyat is, de azt majd most fogom használni, megmaradt múltkorról
Köszi :)
Én erre már csak azt szoktam mondani, hogy csak a hajam színét nem nézték meg, hogy milyen az eredeti, mert amugy már én sem tudom :D Szerintem minden létező vizsgálatom megvolt már .
szia.milyen vizsgálataid voltak eddig?
Egyébként üdv itt:-)
szia .hány naposakat kaptál vissza?
Szorítok anyudnak nagyon:-)
lombik alatt nincs sárgatest ami temelje a progit, mert leszívják a tüszőket.hcg- vel együtt érdemes nézetni mindenképp
a DM-es Corax az nekem is jó volt,de szerintem a Lily is jobb a Predictor-nál és a Gabrielnél
szerintem nem.stimu alatt.hány napig kell?
Próbáld ki, reggel első pisiből azt is.
Bizony, az egy nagy kaki!!
Ami nekem bevált az a rosszmanos olcsó 25-ös teszt, kb 400 forint, meg amit Avike küldött tizes teszt (nem tudom a fajtáját, talán ő tudja majd),
meg valaki itt javasolta a dm-ben kapható coraxot, ez is 25-ös, de ez is kimutatta gyönyörűen.
A vacak 10-es predictor meg semmit nem mutatott.
Van még itthon Lily is:)) Te melyiket ajánlanád?
akkor van egy jó hírem:szerintem a piacon kapható két legrosszabb teszttel teszteltél!:-)))Én azthiszem lassan már mindet kipróbáltam és ezek a legrosszabbak voltak.A Predictorral eruskának is volt rossz tapasztalata ha jól emlékszem,nem mutatott semmit,mikor volt valami....
3 napos embriokat kaptam vissza, Predictor,és Gabriel tesztekkel probálkoztam. Ez a méh feszülés viszont nagyon rémisztő már:((
Cickófeszülés volt mindig, pattanások nem. De az normál ciklusban is csak alig észrevehetően. Megpróbálok utána járni más úton... Köszi az infót!
Úgy kerültem a kés alá, hogy HSG kimutatta, aztán utánna is csináltak a műtét alatt/közben kontrasztanyagos feltöltést. Az első 6 hónapban ugy irták fel a Clostyt hogy semmi vizsgálatom nem volt, se hormon se semmi.
amikor az összenövéeket oldották,akkor is csináltak átjárhatósgit?vagy régebben valamikor csináltak?akkor még átjárható voltál?
Hát oldották az összenövéseket, amennyiben hihetek a zárójelentésnak, de a doki mondta , hogy ismét összenőhet, hiszen minnél több a műtét, annál nagyobb az esély a hegesedésre . Remélem, hogy már hamarosan révbeérünk, mert időnként úgy érzem magamat ,mint a kísérleti egér.
ennyi műtéten nem derült ki hogy el vagy záródva????fölöslegesen csináltattak ennyi Closty kúrát????Miért csak most néztek átjárhatóságit?azért ez durva!De remélem mostmár jó helyen vagytok és haladnak a dolgok szépen!
nekem nem mondta a doki hogy reggel vagy este vagy mikor adjam a szurit....csak az volt a lényeg,hogy ha megntem UH-ra vagy vv-re,akkor aznap nem kell beadni,mert még módosíthat az adagon.Hogy a köldök alá-fölé-mellé adjuk -e az tök mindegy!Sőt,karba,combba is lehet adni(de inkább hasba)a lényeg hogy bőralá mnejen a szuri
Sziasztok !
Csatlakoznék , ha lehet :) Február 21 -én megyünk a Budapesti Kaáli-ba, remélhetőleg már a gyógyszerekért.
kicsit magamról: 37 éves vagyok, immáron 6 éve küzdünk a babáért. Volt 3 műtétem, összenövések miatt, majd egy bevérzett ciszta okozott gondot. Számos Closty kúra, 2 inszem. Most ismét csináltak egy HSG -t, melyben kiderült, hogy jobban el vagyok záródva , mint egy csap. Férjem rendben van . Már megcsináltattam minden laborvizsgálatot, kiváncsi vagyok mikor kezdhetünk végre. Nagyvonalakban ennyi :(
hány napos embriókat kaptál vissza?milyen tesztet csináltál?a tüneteid teljesen jók szerintem:-)de a progi is tud csinálni ilyen fura érzést a mellednél
Nyugodtan lehet meg pozi teszted :)
Én ET+11 napon teszteltem nagyon halvanykat és most itt vagyok két manoval.
Mi drukkolunk neked :)
További ajánlott fórumok: