Lombik életre-halálra (beszélgetés)
elolvastad drága mire másoltam ezt be?arra a véleményre amit egy orvos mondott,hogy csak a petesejtet szedik ki a nőből:-)
az meg hogy nem volt normális sárgatest termelésem hadd tudjam magam!Kívánom te ne járj úgy,hogy 2 országban magad kelljen kiokoskodnod mi volt a baj:-) szép napot.
Szia Avike.....
Ma is homeroztem....nyugi lanyok semmit nem gondolok bele...tudom lehet a progitol is szoval....nem elem bele magam.....
36,9......
Tegnap 36,5 majd 36,9 majd 37,1 volt
Reggel,delelott,este......
ez előfordul kevesebb sejtnél is sajna Etna barátnőm volt úgy 12sejt 3x szívták le neki a folyadékot,és hatalmasak lettek a petefészkei is!beülti után is még kellett kontrollozni szegényt,de sikeres lett az a lombikja most 3,5 hónapos a kicsi Bánk!
Attól hogy a petesejtet leszívják a tüszőfolyadékkal együtt,még a tüszőhám és a tüsző belső tokja megmarad(azt nem szívják le)és ezekből alakul ki a sárgatest(ami ugye a progit termelni képes).Ajánlom figyelmetekbe a wikipedia menstruációs ciklus című fejezetét,én is ott értettem meg a dolgot.
Szia:-) nagyon happy hírekkel jöttél közénk,nagyon köszönjül neked,és jó egészséget,boldogságot kíváánok a gyerkőcökhöz:-)
első lombiknál úgy volt,hogy reggel Utró,dél utró este Crinone gél,de ET napján a reggeli utrót szájon át kellett bevenni tiszta hüvely kellett az ET-n és ki is mosták fertőtlenítették,nehogy baci kerüljön fel a méhbe.
Fodza a hüvelyben kotorászás a fertőzás mellett méh összehúzódásokat is okozhat,így ha nem muszáj ne kotorássz! ha lapsz a crinone mellé utrót is az kihozza a nagyja Crinone-t is! nekem azért volt car mert csak Crinone-gél volt és progiszuri,így az utró vivőanyaga nem dolgozta ki a nagyja Crinone-t
És biztonsági okokból vesztettem el egy ikerpárt áprilisban progi hiány miatt!
fehér. én nem kimostam,hanem a 12hét alatt amikor már nagyon feszített fertőtlenített ujjal kiszedtem,de nem nyúltam mélyre.
2. lépés a lombikprogram során: petesejt leszívása
Optimális érettségi állapot esetén – rövid altatásban - egy vékony tűvel, ultrahang vezérlés mellett, hüvelyen keresztül leszívjuk a petesejteket tartalmazó tüszőtartalmat. A tüszőfolyadékban a petesejteket sztereomikroszkóp segítségével, magasan képzett embriológusok keresik meg, értékelik és a kinyert petesejteket laboratóriumi körülmények között speciális tápoldatba ill. szövettenyésztő edénybe helyezik, mely az ivarsejtek és embriók fejlődése számára az optimális körülményeket biztosítja.
ez Nemzetközi protokoll mindenhol így megy!
persze ha a te dokid mást mond akkor neked biztosan úgy volt.
Szegeny! Az nagyon durva! Azer' ott mar biztos izzadt a doki, h mennyi van meg....
Gratulálok! Nagyon tetszett a sztori.
Most olvastam el régebbi cikket,hogy Tapolcán egy lánynak 52 petesejtet szívtak le,szegénynek pár nap múlva kórházba kellett menni lecsapoltatni a vizet:-((((
Én az első (sikeres)lombiknál kimostam 2-3 naponta irrigálóval.Következőnél kértema dokit hogy ne írjon Crinone-t mert utálom és akkor mondta hogy ki kell néha szedegetni ha már nagyon úgy érzem hogy sok van (szószerint úgy mondta hogy "néha meg kell tőle szabadulni").Akkor már nem irrigálóval mostam ki hanem ha nagyon éreztem hoyg "tele van"akkor kiszedtem ujjal amit elértem.
Jaj ez egy szuper sztori:-))))
Sziasztok.Most regiztem és megláttam ezt a fórumot.remélem nem baj ha beszállok.31 éves vagyok és nem volt menstruácóm sosem :) , policisztás mindkettő petefészkem és az egyik teljesen zárt.Rövid leszek...Szegedre jártunk a doktornőhöz fél évig és még szurit sem írt fel,rájöttünk,hogy pénzt akar...na tőlem nem! Átkértem magam Zádori doktor Úrhoz.Első szuri sorozat...majd kontroll,hoppá most azonnal műtőbe,itt van e a férjem? és szerencsére ott volt.Mivel hírtelen döntés volt és pont jó időben ezért inszeminációm lett.Mikor az öltözőben voltam egy kis csajszi elkezdett beszélgetni velem...és közöltem,hogy ő még olyat nem ismer akinek az inszemináció sikerült vona és nekem sem fog.( magamba olyan gyönyörű helyre kívántam ahól sosem fázna) bunkó kis dög volt! 2 db petesejtem lett. A férjemnek a spermaszáma nagyon mnimális....megtörtén az inszemináció.Innentől 3 hétig csak feküdtem jó sorom volt,ebéd az ágyban...jött a teszt! És POZITÍV! 1 hét múlva még egy és az is!meg hát a cici fájás...Mi voltunk a legboldogabb és az eredménye kettő gyönyörű babácska lett. Elsőre az inszeminációval,hírtelen,menstruáció nélkül...és sikerült!!!!!!!!! Ezt azért írtam le nektek,hogy remélem ebből rengeteg erőt tudtok meríteni,mert ez csoda volt a doki szerint is! Zádori doktor úrhoz összesen 2 hónapot jártam és az eredmény magáért beszél.Őt ajánlani tudom...
Azt mar most könnyebben várom, hogy tudom most minden oké.
na ez rejtély marad!!! Nem egy a dokink ennyi!!kösz csajok a hozzászólást mentem mert holnap még dolizok!!!jó éjt!!
Nekünk direkt szólnak ne tegyük fel,mert ok úgy is ki mossák a huvelyt de beulti utan mar fel tehetjük:-)))...
Érdekes ......de meg nem is hallottam senkinél csak valaki írta kikapargatta:-)))
nekem meg az et-napján is kell reggel!!
Ez érdekes. Nekem semmi ilyet nem mondott, és ahogy olvasom Davidernek sem...
Nekem sosem mondtak ...sőt ET napján nem is kellett használni reggel csak ET utan.....
azt mondta a dokim ö ET-en megcsinálja,de majd én is csináljam 1x,2x a héten!!!
Nekem sem mondtak soha en sem módom ki nem nyúlok a hüvely be szerintem ilyenkor nem lenne túl jó......
Igen igen ....titokban ment a dolog Egy darabig.....remelem te sem haragszol:-))))
Nekem nem. Neked mondták? Az sem rémlik, hogy a betegtájékoztatóban lenne ilyen.
és neked nem mondták ,hogy ki kell tisztítani a hüvelyed a maradéktól???
További ajánlott fórumok: