Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Mind a négyet visszakaptad? Ez igen jó...lesznek ám ikrecskék :)
Sziasztok! A szomorkás idő ellenére szép napot mindenkinek!
Megvolt az uh.
Bal oldalon kb 6 db tüsző olyan 11-12 mm-sek, jobb oldalon szintén 5-6 tüsző, 8 mm-sek.
Hétfőn megint uh. Aztán annak függvényében lehet jövő héten leszívás! :))
Ki hogy van ma?
Davider megjött már a vv-ről? Izgulok érte!
Hú de jó, annyira örülök neki, és hanyadik hétben jársz?
Hu,akkor még nem bízom el magamat,h beleestem.De most csak vissza áll a szervezetem a régibe,már kb 2 hete nem szedek semmilyen gyogyszert,csak a magnéziumot,remélem ugyanolyan lesz minden,mint a lombik elött.....
Most lépünk be a 25 hetbe. El se hiszem....
Hogy vannak a fiúk? Ez az őrűlt időjárás ...
Sziasztok!
Rég nem írtam, de minden nap olvaslak titeket és mindenkinek nagyon drukkolok, mert tudom milyen nehéz egy kudarc után talpra állni. Nekem hétfőn lesz a leszivas, van 7 tuszom, csak most attól felek nehogy influenzás legyek. Valami jó tanács mivel meg lehet előzni.
nekem 0,7az AMH-m 5 sejtem lett 4 termékenyült + most mind itt van a pocakomban !!!
nehany intezet csinalja ezt csak a vilagon, Magyarorszagrol a Kaali csak ha jol tudom. en is majdnem beleestem, aztan az AMH-m csak 0.9 lett 1.0 helyett, es az keves volt. ezek a kutatasok azert nem annyira kiserletiek, minden gyogyszer jova van mar hagyva, igazabol azt nezik, hogy a kifejlesztett gyogyszer mennyire hat. ha jol tudom.
szep napot csajoook! havazik :)
azert hihetetlen hogy most amikor varom hogy megjojjon, nem jon idoben. amikor pedig nem vartam, azonnal megjott. szoval most azon szurkolok, hogy jojjon meg minel hamarabb, de tegnap ota varat magara.
Erre gondolsz???
3 napos transzfer
1 nappal a transzfer után. . . a pre-embrió növekszik és fejlődik
2ntu. . . a pre-embrió blasztocitává alakul át
3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkából
4ntu. . . a blasztocita a nyálkahártyához cuppan
5ntu. . . a beágyazódás elkezdődik, a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába
6ntu. . . folytatódik a beágyazódás
7ntu. . . a blasztocita teljesen beágyazódott és külön van már placenta sejtje és embrió sejtje
8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a véráramba küldeni a hcg-t
9ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
10ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
11ntu. . . a hcg szint már elég magas ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
5 napos (blaszto) transzfer
1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkából
2ntu. . . a blasztocita hozzá cuppan a nyálkahártyához
3ntu. . . a beágyazódás megkezdődik a blaszto elkezdi beásni magát
4ntu. . . a beágyazódás folytatódik, a blaszto egyre mélyebbre ássa magát
5ntu. . . befejeződik a beágyazódási szakasz külön sejtjei vannak a placentának és az embriónak
6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kiválasztást a véráramba
7ntu. . . még több hcg termelődik az embrió fejlődésével
8ntu. . . . hcg termelődés folytatódik
9ntu. . . a hcg szint már elég magas, ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
Sziasztok!
A véleményeteket/tapasztalatotokat kérném arról, hogy előreláthatólag április eleji lombikunk lesz, de addig lenne egy szájsebészeti beavatkozásom. Szerintetek ez kutyulhatja a hormonokat???
sziasztok!! Daviderről még nincs infó????segítenétek hol találom az ET -utáni napok leírását ???Előre is köszi!!:)
Kísérleti stádiumban lévőről nem igazán van anyag a neten. Azt azért kérdezz, meg, hogy hol és ki fejleszette ki? minél többet tudjál róla az a biztos mielőtt belevágsz..
Hiába keresgélek,erről semmit sem találtam :-(
Azért menj el egy terheléses vizsgálatra. Azok után amiken keresztül mentél, ez már egy kis semmiség. A babák spontán vagy lombikkal sikerültek? Kül. nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz dolog történt már veled.
Persze ,elolvasom,a Tanár úr mosolyogva mesélt rola,vagy csak azért,mert nem kevés pénzt kap ezért...
Nem tudom mi a nve, ez nem nálunk fut sajnos:-( H aígy lenne, én már részt vennék benne. Viszont jól olvasd el a betegtájékoztatót mielőtt aláírod, ez nagyon fontos!!
Szia! Az még nem volt. Bár állítólag, ők nemigenesnek teherbe, plusz vetélnek. Nem elhalás történik.
óóóó,de kár,de mi a neve,hátha rátudok keresni.Az a leány,aki mellettem volt,égen földön 2 db petesejtet tudtak leszívni tölle,és csak 1 osztodott tovább.És sikerült neki!Lehet ez a szuri nem csinál annyi petesejtet,de ami van azok bivalyok lesznek?....
Szia,ezek az álmok jót jelentenek.Én is anno fagyibabákat kaptam vissza,minde felolvad,és megtapadt.Megálmodtam az ikreket,és utána azt is,h elmennek.Be is jött mind 2.Pont az ideg miatt mentek el,mert én sem tudtam a feszültséget,levezetni,és tudtam,h mi lesz ennek a vége...Már magamban akartam kárt tenni egy kicsit,ami elvonja a figyelmemet.
Én a klinikai gyóygszerkutatásban dolgozom, mindent tudok róla, de sajnos nem a mienk ez a viszgálat, erről pont semmit nem tudok.
Érdekes, hogy másoknál örülök a babának, csak a testvérem mostani terhessége visel meg. Jobban, mint gondoltam. Köszi szépen, felkeresek egy kineziológust.
Helló,mindenkinek.Már 1 ideje nem voltam.Végre negatív a tesztem vetélés után 2 héttel,ennek most kivételesen örülök.Kérdeznék vmit.Azt mondta a doki,h van egy kutatás,inditottak egy programot,és elég szigorúak a feltételek.Én lennék a második aki beleesik ebbe.A lényeg,h más injekciókat kapnék,annyak az egy embernek sikerült a terhesség,történetesen mellettem ült,mint kiderült :-) a jó oldala,h ingyen van minden, a rossz,h minden 2 nap bekell menni,és 7-végén is persze.Most újra kellett mindent csinálnunk,és a vv eredménye után lesz ez biztos,de remélem minden vissza ált a régibe,és akkor okés lesz.Nem tud vki erről vmit?Hogy milyen kisérlet lehet pontosasn?
Drága, a kineziológus tényleg segíthet. A legnahazebb amikor a környezetedben csak úgy záporoznak a babák.Én ezen már túl vagyok, már nem tör rám a rossz érzés, ha valaki babás, sőt, inkább örülök. Eleinte nekem is dührohamom volt, de már nem. Lehet , hogy nálad a lelki gondok a befolyásoló tényező ? Szerintem lehet. A kineziológus sokat tud ám segiteni.
Cukor- és inzulinterhelésen voltál már?? A magas inzulin vetéléshez vezethet...
Minden nap tornázom, utána kicsit jobb az igaz :) Talán most azért buktam ki ennyire, mert szombaton találkozunk tesómékkal akik már a másodikat várják, mióta mi próbálkozunk. Ez eléggé megvisel. Nem tudom nézni ahogy a férje boldogasan simogatja a pociját, a másik kis cukorfalat pedig ott rohangál előttünk. AZNAP, amikor először megjött a nemvárt (első próbálkozós hónap), akkor jelentette be a tesóm, hogy babát vár. Akkor könnyebben vészeltem át, hiszem mire meglett a baba még "csak" 9 hónapja próbálkoztunk. 2 éve a meddőségibe járunk és semmi eredmény. Még egy pozi teszt sem. Tehát azt sem tudom, hogy egyáltalán képes vagyok-e teherbe esni.
Ja, ráadásul a napokban kell megjönnie, biztos az is hozzájárul a letargiámhoz+a genetikus azt mondta, hogy mivel nálam semmi gond, ezért már sikerülnie kellett volna a lombikoknak. Szerinte van nálam valami bibi.
További ajánlott fórumok: