Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Drága davider ez nagyon durva lehetett! Sajnálom - majd most jobb lesz és minden a lehető legjobban alalkul majd.
Én a Kaáliba jártam/járok és ott nem vállalhatnak szülést a dokik egyátalán a 12.hetig kísérik figyelemmel a terhességet - utána átadnak a szüleszednek.
Hová szeretnél menni, kihesz?
Igen már olvastam csak kicsit későn vettem észre...
Remélem azért találsz valakit akihez el tudsz menni. Azt mondják, hogy nem jó a sok ultrahang, de a sok idegeskedés és aggódás főleg nem jó úgyhogy nem árt néha megnyugtatni magunkat. Múlt héten egyik nap elmúlt a hányingerem és másnap nem bírtam tovább és elmentem az SZTK-s rendelésre és csináltak egy uh-ot. Jó volt, hogy megnyugodhattam.
Ő hozzá nem megyek....
Lídia majdnem meghalt engem meg megcsászározott érzéstelenítés nélkül plusz 42. Hétre szültem 5. Lombik babát.....nagyon elcseszte a szülésem....
Szia!
Nekem volt ilyen minden inszemnél és lomiknál. Szerintem az utrotól. Most is volt, de pár nap alatt elmúlt és enyhébb volt, mint az eddigiek. Szerintem az utro-tól volt. Nekem most csak 2x1 van belőle, korábban 3x2 volt.
Itthon ???
Persze majd az uram megcsászároz:-))))
:-D
:)
Köszi Borrdi neked is! Szerintem november eleje-közepe, ha jól számoltam, de majd megmondják...
Ő hozzá nem megyek....
Lídia majdnem meghalt engem meg megcsászározott érzéstelenítés nélkül plusz 42. Hétre szültem 5. Lombik babát.....nagyon elcseszte a szülésem....
Szia Gica! Köszi!
Jajj, drukkolok ám nektek nagyon és várom a jó híreket tőled!
:)
hát nem vagyok egy depressziv alkat :P
:) Gondolod! Mikor mondta a doki az eredményt ledöbbentem. 50-100 körüli-re számítottam. Mondtam is a férjemnek én is, hogy gyanús a 2 baba.
Örülünk mi 1nek is, 2nek is, fiúnak is, lánynak is...