Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Ha hetfon meg kell injeciot adnond, akkor szerda elott nem lesz punkcio. Ha nem lesz 18-20 mm a legnagyobb tuszod, akkor pedig tolodhat akar pentekig is. Szoval attol fugg, hogy mit lat majd az orvos a kovetkezo uh-n.
Ki volt a helyettes orvos?
Az hogy hany napos embriokat kapsz vissza, fugg attol is, hogy kozbeesik-e majd a hetvege. Altalaban 3 naposakat ultetnek vissza, de en kaptam mar vissza 2 naposan is. Ha sok embriod lesz, akkor lehetseges, hogy elviszik oket az 5. napig.
Szerencsre en nem szoktam lenni a hormonoktol es a vernyomasom is rendben van, igy ebben a kerdesben sajnos nem tudok neked segiteni.
Nekem nem volt akkor baba mikor 46 volt.Az egy szep progi szintet jelol,de sosem lehet tudni. ;) Amikor legutobb neztuk lombik elott a progi szintem,akkor 80 volt a 20.napon.Spontan becsusszant bejbi. :D
De nem vagyunk egyformak,sosem lehet tudni,hogy kinel mekkora ez a szam terhessegben :)
Sziasztok!
Segítsetek légyszives, ma megjött a 20.napi eredményem és a progeszteron 38,7 nmol/L
ez jónak számít?
2 éves a lánykám :)
a többi terhesség sajna nem maradt meg :(
Bízom benne ;-)
Köszi!
Utolsonal??
Most hol tartasz?
Szia
Minden este kapcsolatteremtes a magzattal YouTube on hallgatom :-)
Igyekszem pozitívan gondolni rá hogy növöget bennem, elkepzelem milyen lesz vele /velük az életünk.
Már most imádom az érzést :-)
Tünetek igazán nekem nincsenek.
Mell feszüles sincs.
Alhasi szurka volt meg derékfajdalom, de ezek enyhülnek. Haspuffadas estére.
De mindezek ellenére is bízom benne nem vagyok,, egyedül,, :-)
Az èn baràtnőm az az egyetlen( illetve akkor az volt 15 èvvel ezelőtt) aki barànyhimlős volt a szülèskor!
A dokiknak, professzoroknak fogalma sem volt mi lesz, egyedül volt a szülőszobàn(+ asszisztencia) hermetikusan elzàrva.
Egèszsèges kisfiút szült, talàn ovis koràig lazàbbak voltak az izületei, de nem biztos hogy ezèrt.
Sziasztok Lányok!akik ma negativat teszteltetek,be adjatok fel,még elég korai volt azért.
Én nem teszteltem (most hétfőig nem is vagyok otthon és direkt nem hoztam tesztet,hogy ne inogjak meg:)) vsz ma du.tól olyan mindjárt megjön érzésem van,remélem,h nem jön meg,most eléggé beparaztam.Barnazas,vér nincs semmi.Ma vagyok 13dpo,ET+8.
Szia!
Nekem dokim sincs. Én Debrecenbe a Klinikára járok, mert nincs pénzünk magánklinikára. A véreredmény alapján az inszem kezdetekor a doki ott se volt akihez bejelentkeztem, az asszisztensnő írta fel a hormonokat, az uh-kor szintén nem volt doki, egy rezidens vizsgált, írta fel a hormonokat és akit kellett inszeminált, az inszeminációkor pont volt doki bementem egy szót sem szólt rögtön ágyra fel, megcsinálta azután nem láttam többet. Nem igazán tudok hová fordulni a kérdéseimmel. De köszi a választ. A háziorvosomtól talán kérek vérvételre beutalót.
Elvileg 5 napos babócákkal a 7. naptól mutatja...de nehezebben jön ki a 2. csík....és ami lényeges, a teszteknél számít hogy mennyire tömény a vizelet. Szóval ha sokat iszol, ami ilyenkor kötelező, a teszt lehet negatív is...Én pl a 7. naptól pozitívat teszteltem, majd vv előtti nap totál negatív lett. A vv eredménye közel 2000 lett a 12. napon
Szóval a teszt emléknek jó max, de nem nagyon lehet rá támaszkodni :)
Sziasztok,
Én most nem egy lombikos témát írnék, de mint leendő terhesek, szeretném valamire felhívni a figyelmeteket.
Amikor babát szeretne az ember, minden tesztet megcsináltat, amit mondanak, amit nem....lombikhoz, meg minden vizsgálathoz....majd ha terhes a nő, megvannak a kötelező és ajánlott vizsgálatok...DE
Nekem senki, de senki (értsd ez alatt professzor nőgyógyászt, főorvost, védőnőt, körzeti orvost...) nem mondta, nem kérdezte, hogy voltam-e bárányhimlős....terhesség alatt mindent elolvastam, mit ajánlanak tesztelni (ugyebár Down-kór és egyebek)....de azt sehol sem olvastam, hogy NE LÉGY BÁRÁNYHIMLŐS....
Majd szerencsésen túlestem a terhességen, és amikor a kislányom oltásairól beszélgettem a gyerekorvossal (!!!) világosított fel, hogy bizony milyen komoly probléma lehet a terheseknél...és megcsináltattam a tesztet...mi derült ki? Nem voltam bárányhimlős...rögtön beoltattam magam...
Szóval aki (vagy akinek anyukája:))) nem tudja tutira, hogy volt-e bárányhimlős, légyszi nézesse meg magát és oltassa be...vagy minimum ne menjen terhesen bárányhimlős gyanús környezetbe. Merthogy a bárányhimlő veszélyes....nagyon. és maga az oltás hónapokat elvesz az időnkből, mert 2 kell, hónapok kihagyásával. És addig ne menj lombikra, ne ess teherbe....
Bocsánat a hosszú regényért, de pont tegnap beszéltek róla a tv-ben és eszembe jutott, hogy én szerencsésen megúsztam, de erre senki nem figyelmeztet, csak a rubeolára...(ami meg mint létező himlő már nincs is nagyon jelen, míg a bárányhimlő bizony minden évben itt van).
Szóval mivel biztos vagyok benne, hogy itt mindenki leendő kismama, így fontosnak tartottam az infót.
A 10. nap elött nem érdemes tesztelni.Sőt azért van két vérvétel, mert kettő között is megugorhat.
Nagy kalappal!
Szia,
A dokit nem kéri a vérvételt?? Ez fura....én már véreztem rendesen, és hiába mondtam a dokinak, hogy ennyi volt, meg hiába ő is tisztában volt ezzel, mindkétszer azt mondta, hogy menjek be vérvételre, az az igazi bizonyság. Hiába vidékről kellett felutaznom, de megcsinálták aznap, meglett az eredmény, hogy hcg szinte 0. És ezzel a ténnyel már én is nyugodt szívvel hagytam abba a progit, meg a doki is mondta, hogy akkor abbahagyhatom.
Szóval szerintem magadtól ne dönts el semmit, mert mint láthatod, van, akit még a vérvétel is megtréfál, pedig arra szokták mondani, hogy az a "tény".
Én nagy hívő vagyok, sokat imádkozom és bízom.Megosztok veletek egy kis imát, hátha valakinek segíteni fogok ezzel:
Isten angyalai a mennyei fényből óvjátok gyermekem, vezessétek jó úton, tanítsátok szeretetre és daloljatok neki lágyan fentről az égből.