Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
megkérdezhetem, h a te papod mit mondott a lombikról? érdekel egy olyan egyházi ember véleménye, aki nem ítéli el...
nálunk a szülők, tesók tudják, h lombikozni fogunk a jelek szerint, de a korábbi csalódásaim miatt a rokonságomat nem fogom beavatni szerintem. nem hiányzik nekem a bántás...így is van épp elég bajom. még azon gondolkozok, h a munkahelyemen mondjam-e majd (elég gáz a légkör ugye, rosszakarókkal meg minden), majd meglátjuk.
egyébként én is úgy gondolom, h le a kalappal mindenki előtt, aki küzd a babáért. akár inszemmel, akár lombikkal, akár kellemetlen vizsgálatokkal, akár "csak" vitaminokkal/gyógyteákkal. hősök vagyunk valóban!!! :)
Annyira orulok, hogy minden rendben veletek. Pihenj sokat es vigyazz magatokra. En Dr Halasz Laszlohoz fogok menni, nekem ot a regi oreg nogyogyaszom anjalotta. Tigrisnenek is o dokija. SOTE II. Szamun dolgozik es a G1 intezetben van maganrendelese. Alapos, turelmes es minden kerdesre valaszol.
Puszi!
Megkonnyeztem, amit irtal. Ennek igy kellene mukodnie. Nekem 1 baratnom van es anyukam, aki tud a lombikrol.
A babat meg csak anyukam tudja. Ja termeszetesen a ferjem mellett. En is ugy gondolom, hogy ez egy lehetoseg es mi, akik megkuzdottunk, megkuzdunk ezert a csodaert, hogy anyak legyen, sokkal jobbat meg is becsuljuk, amit kaptunk. Nem szegyen, hogy lombink bsbsbnk van, sot buszke vagyok ra, hogy vegig tudtuk csinalni. Viszont szt tudom, hogy a kornyzetem nem igy velekedik errol, igy jobbnak latom, ha nem tudjak a reszleteket.
Csajok köszi a drukkot itthon vagyok feküdni kell kaptam Magne B6 ,rutascorbint,most vérzés nincs a betetét tiszta nem tudni mi kertet a méhben nincs elváltozás....baba jól van nőt dobog a szívecskéje....holnap dokim!!!,
Csajok SOS szülés nőgyógyász Pesten hol dolgozik kit tudnátok ajánlani légyszi priviben,mert pihenek nem tudok vissza olvasni.....
Az én anyósom sem tud semmit,de nem is kérdezett sosem az unoka felől....de ő ilyen típus,tapintatos.
A férjemmel megbeszéltük,hogy majd mikor tuti lesz akkor megkapja az uh-os képet- bár ő még ilyet sosem látott,az ő idejében nem volt- :)
74 évesen nagyon boldog lesz és kényesztetni fogja az unokáját...:)) hamarosan