Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Így van :)
Várom a babásodást. Hétvégén megyünk fincsike vörösbort venni a beültike előttre (hogy ne feszüljek annyira). :)
Érdekes de az itteni nevem ellenére nem iszom egyátalán :) terhességem alatt sem éreztem lemondásnak utána meg annyira kész voltam a baba miatt (folyton sírt) - nem vágytam semmire csak aludni.
:)
Ha belépünk a bejáraton, jobbra ültünk a "kanyarban".
Sziasztok! Megkezdodott a munka tegnap, nem tudtam jonni.
Megvarom Gica osszefoglalojat, hogy tudjam, mi tortent veletek!
Málnabokor én is fontolgattam, hogy látlak-e.
De mi 9:15-re értünk oda, gondolom már akkor bent voltál. CSak 10 után szólítottak.
A doki nagyon kedves volt! Örülök, hogy rátalaáltam!
A magas FSH (20) eredményem nem tetszett neki.
Írt fel fogamzásgátlót kb. 2x30 napig kell szednem ha megjön, és utána clostival kezdünk.
Úgyhogy nekem május lesz belőle.
Jaj, remélem varázsol nekem petesejtet!
De szuper ám:-)))
Én még nem hallottam a szív hangját......
Meg volt az UH a másik dokinál,azt mondta,hogy jó helyen van a babánk és megint hallottam a szívhangját :))))
Szóval jó estém van :)
Csajok a hajatokat nyugodtan festethetitek,ezek a mai festékek már nem károsak és nem szívódnak fel.Én sajnos egész nap be is szívom a festékeket,de nem én vagyok az első fodrász aki terhesen id dolgozik,nem hiszem,hogy probléma lenne belőle.
Borrdi puszi a fiúknak.
Davider örülök,hogy minden rendben van,vigyázz magadra.Kerestél ma orvost?
Nem gond, ne légy szomorú ;)
Én nagyon nem akarom szedni, az immunrendszerem nem kell gyengíteni (azt megteszi a kisfiam). De a doki szerint KELL. Véleménye szerint egyre jobban elterjed és sok helyen adják.
Borrdika, látod? Ilyenek ezek a pasik... :)) De ugye azért friss képekre lesz időd? :) Ölelem a drága kis rockandrollbébiket :))
Ja, és persze nem elfelejtkezni, arról, hogy Ők a kabalababáim. :))
Sziasztok!
Sajnos semmi idom visszaolvasni! :(
Remelem, mindenki jol van, minden jol halad... Azert is irok, mert jelezni szeretnem, h ahogy nonek a fiuk es egyre tobbet vannak ebren, aktivkodnak, sajna egyre kevesebb idom lesz jonni. Igy nem leszek sajnos kepben, de ugyanugy szurkolok mindenkinek, ahogy eddig! Hajra-hajra! Mindenkinek boldog babasodast!!!
Ha valaki kerdezni, irni szeretne nrkrm, kerlek irjatok privit, h eljusson hozzam! :)))
Nagyon koszi es puszi Nektek!
Kuldom a drukkokat!
én a biopszia után ösztrogént kaptam, ha megjön, akkor egy napot ki kell hagyni és a 3. naptól kell a Menopurt szúrni.
gondolom, az utolsó négy napra Cetrotide-ot fogok kapni+ovitrelle-t tüszőrepinek.
(de én már KP-hez járok :) )