Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Akkor te is szereted a fogorvost:-)Az a helyzet nekem is csak akkor látszik ha tele szájjal nevetek, de ha gyerekek:-)lesznek inkább tuti rájuk költöm a pénzt és nem fogra:-)és így legalább munkahelyen sem piszkálnak:-)
Hihihi! :D
Én szerda óta fogsínt hordok! ;) Tuttif.szán nézek ki, de hát ez van... Nekem 4 bölcsességfogat+3 eltévedt fogat kellene kiműteni az állkapcsomból, de a lombik előtt nem ajánlatos altatni. (Kb 2,5 órás műtét lenne) De fogsínt kell hordanom, mert nem férnek a fogaim az állkapcsomban és elfáradt az ízület és kattogott az állkapcsom, és ez majd segít, h helyrejöjjön.
tömés:-(meg úgy gondoltam, hogy a szemfog utáni fogam hiányzik azt pótoltatom.munkahelyen úgyis azt mondtam, hogy azért megyek szabira, mert a fogaimat csináltatom:-)
Igen Gica ilyen kis boszorkányos! Bár úgy lenne! :)
:) A doki is azt mondta, hogy ő inkább hajlana afelé, hogy a másik is babó lesz, csak még picike... két hét múlva kiderül! :)
Dejóóó! :D Pont akartam írni, h Gica tutti belédbeszéli, és tutti ikrek lesznek!!! :D
Nagyon szorítok!!! :D
Tuti 2 lesz:-)Majd belédszugerálom:-)Szorítok nagyon:-)
Sziasztok Lányok!
Tegnap voltunk ultrahangon, és még mindig nem tudjuk, hogy hányan vagyunk!!! !
A lényeg, hogy van egy nagyobb petezsák, benne 5 mm-es babóka, pulzáló szívvel, a másik petezsák is 3 mmről 7 mm-re nőtt meg, de nem látható benne egyértelműen embrió. A doki most is azt mondta, mint a múltkor, hogy még akár baba is lehet, csak nem látszik mert kisebb, mint a másik, de az is lehet, hogy üres a petezsák és majd felszívódik. Két hét múlva kell menni UH-ra. Akkorra már ha törik, ha szakad, eldől, úgyhogy most várakozó állásponton vagyunk, és nagyon örülünk az egy biztosnak! És drukkolunk a másiknak ezerrel. :)
Mindjárt visszaolvasok, hogy kivel mi van! :)
De igen:-)Te nem paráznál?:-)
hogy repül az idő:-)mindjárt itt a 10, aztán a 12 is:-)
Jó reggelt:-)Felébredtem, mert már motoszkál bennem a para:-(
Most 12 mm de ez egy másik gép szóval nem mérvadó ,mert 10 mm volt hétfőn.....másik gépen de ez pont megfelel 7 hetes terhességnek:-)
Szia!Halkl gratula hozzá:-)
:)Örülök:-)Mennyit nőt már a manód?:-)
Akkor lassan, de biztosan te is haladsz a baba felé:-)
Én csak a vetélésig jutottam, azóta nem voltam terhes, de sok olyan ismerősöm volt, akiknek rendben volt a vetélés utáni baba. Itt, a fórumon is van olyan. Szerintem normális hogy félsz, itt mindenki fél, de próbálj előre nézni, és pozitívan hozzáállni. Tudom, könnyen beszélek, meg egy hónap múlva emlékeztessetek engem is erre :), de úgy sem tudsz semmit csinálni, az aggódás meg nem használ.
Még nem tudom, melyik csoportba fogok tartozni. Ez majd akkor derül ki, ha el kell kezdeni a gyógyszert. Nem kell fizetnem a szurikért, meg semmi gyógyszerért, de Suprafact helyett Gonapeptylt kapok most, és amitől jobban félek, hogy utrogestan helyett Criont fogok kapni. Erről nem írtatok túl jó dolgokat :(.
Azért határidős, mert nem fogok tudni visszamenni dolgozni. Új melót meg szinte lehetetlen úgy keresni, hogy állandóan elkéredzkedek lombikozni.
Hát az alvadt az még a vérzés folyománya, sztem ez már a jobb szitu! Meg főleg h az h a babó rendben van!!! :D
Igen alvást,barnás.....:-(((
sziasztok bár én nem lombik programba tartorok de nyagyon szeretnék meg nyugodni valakikkel beszélni arról ami rörtént :( 1 éve volt egy vetélésem kb 3-4 hetesen de lehet hogy még akkora sem volt hosz nem láttak semmit csak a hcg szint eredménye mutatta akkor hogy ténylegesen kismam voltam :( most 1 évvel később nagy nehezen ujra ösze jött a baba most ismét 4-5 hetes lehetek ? vagy még annyi sem 3 napja késik csináltunk tesztet HATÁROZOTT ERŐS EN OTT A 2 CSIKUNK IS de akkor is nagyon félek :( bár most semmi kórosat nem érzek :)
De alvadt vér volt nem? Mert mondtad h a crinone is sötét színű ezért gondolok erre...
Sajnos vérzést törölt ki mondta,hogy pihi és Ka,hogy minden rendben legyen....
Jó reggelt vaaagy inkább jó napot! :)
Mucika megy a drukk, és a stimusoknak is! Jó sokan nyomjátok egyszerre! :) :)
Naaa, Davider, akkor minden okés? :D Dejóóóóó! :D
Én ép jól láttam bogyókámat jól van :-)
További ajánlott fórumok: