Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Remélem, hogy felépül a kutyus!
Szerintem ezzel az infóval nem tud sokat kezdeni szegény,ha az intézetben ahova ő jár egyeltalán nincsen Blaszto transzfer.
Drukk neki,hogy a Gazdi lekéért,még éljen a kutyus!
Hamarosan tudom ilyenkor olyan távolinak,hihetetlennek tűnik,hogy kisbaba lesz a pocakban tényleg tudom,mert megéltem! most visszatekintve,azt mondom csak türelmetlen voltam,hisz még az USA-ban sem sikerül mindenkinek az első lombikja!Nagyon drukkolok,mindenkinek,hogy mielőbb élje át a csodát,hisz itt mind egy célért küzdünk,és mindegy melyik városban,országban milyen protokollal,hány napos embriókkal tudjuk a reményt a magunkénak! de a cél egy és ugyan az a várva várt baba,babák!
Köszi lányok.
Igen a kutyusommal, már majdnem elaltattam, de nem bírtam, de csodák csoájára este picit jobban lett, most nagyon reménykedem, hátha össze tudja szedni magát még.
En amerikai tanulnanyokat lattam es ott azt irtak, h igazolt, hiszen statisztikakat vezettek es szimplan a blaszto beultetesekbol nagyobb aranyban szuletett baba. Persze, lehet, h az USAban mar mas a technologia...
Már itt is hagysz?
Nahát! :)))
Én is most olvasom, hogy szegény még mindig carul van! Jó lenne, ha már végre helyrejönne szegény!
Ez azt juttatta eszembe, amikor megszületett picurkám hónapokig hiányzott a hasambol. Hiányzott a mocorgasa - néha meg most is hiányzik. :(
Remelem hamarosan ujra átélhetem.
megyek.sziasztok.
Davider gyógyulj meg.
És csajok holnapra szugerálom a drukkokat
Puszi mindenkinek:-)
Istenem, végig olvastam es nagyon elszomorít :( drukk neki ezerrel. Meg annál is többel. Millió drukk nekik.
Persze, tudom és ő is tudja, hogy mi a szitu, csak annyira rossz hallani, hogy beszéd közben zilál, mint ha futna. Na, de megoldódik , megygyógyul :)
Nagyon sajnáljuk de én gondolom a dokik a babóca miatt nem vágják fel ismét a pocakját,mert neki amúgy is Lídia már császárral született,és a babucinak az altatás veszélyes nagyon. Amíg nincsen élet veszélyben vagy nem nagyon aggasztó az állapota kivárnak.Bízzunk abban,hogy tényleg nem valami komoly szövődmény okozza a fulladást,és jó hogy a picire is tudnak vigyázni,meg a mamijára is. gondolom mérlegelik,hogy sokadik lombik PDG,és utolsó esély volt ez már a babára. ezt amit írok csak gondolom nem tudom bizonyosan de én erre tippelnék.Borzalmasan féltem én is őt!
Igen, en is így érzem... Sikerulnie kell.
Jó +példát látni.
Es jó + tesztet is látni!
Szia :) itt is esik egész nap :(
Próféta szóljon belőled. Most sikerüljön ...
Sziasztok, szebb napot, mint ami nekünk jutott. Be van borulva, esik az eső, és szürke minden :((
Barátnőmnek debreceni lombikbabája van , immáron 4 éves és egy beültetésből egy baba :)
sikerülnie kell :)
ha azt gondolod a más nem feszít akkor van egy rossz hírem! 20.héttől baromira feszít egy baba! kettő meg gondolom duplán:-))
Rólam volt szó es pont nem tudtam itt lenni. Szóval igen, Debrecen.
A váltás elott nem olvastam ezt a fórumot - olvastam a nem túl pozitív véleményeket Debrecenrol - de bízom benne most végre sikerul...
További ajánlott fórumok: