Lombik életre-halálra (beszélgetés)
én meg mire elkaphatnám párom éjszakás vagyok folyamatosan:-(szombaton nem, de akkor meg már nem szabad:-(na csak sikerüljön:-)
ne aggódj ezen:-)egyébként ovitrelle után 36-38 órával van tüszőrepi.bizti meg vannak:-)
Extra light :) csak már nem birtunk magunkkal. ;)
Majd holnap kiderül :)
Kb fel órával az ovitrelle elott voltunk... Így is maximum 30 perc ami eltérés nem? Vagy nem?
Ott kell lennie azoknak a peteknek tökéletesen :) ugye?
hát ha ligh-osak voltatok nem hiszem, mert ugye az orgazmus a legjobb tüszőrepi:-)mi utoljára cn 5. napján mertünk.mikor kellett mondtam páromnak, hogy ismerkedjen Marcsival, mert én dolgoztam:-)
Hat :) azt mondta a doki "legyünk együtt"... De nekem csak "félig" volt jó de így is nagyon jol esett :) párom meg fel sem tudott kelni vagy 20 percig.
Eddig nem mertük mi sem, de en nem voltam a csúcson csak majdnem... Szerinted így lehet gond?
Most nekem is volt hosszabb barnazas pedig a vv es az UH (21.nap) szerint minden rendben volt. Agyon izgultam magam, hogy mikor kezdek. Meg késett is 1napot.
Lehet te is stresszelsz?
lehet hullámzó, hogy szúr, vagy nem:-)
még megrizikóztatok egy hancúrt?:-)én nem mertem
Szia!
Tegnap este 22.30-kor meg volt a tuszorepi mind a 2.
Remelem nem repedt meg előtte semmi odabent. Most nem nagyon érzek semmit. Lehet gond szerinted?
A hányingerem a kis hancur alatt totál elmúlt :)
ok:-)10-11 között kell telóznom:-)remélem mind meg van:-)
Jó reggelt!
Málnabokor jó babásodást ;) gondolok rátok!
Pillangó majd gyere a hírekkel mizujs a focicsapattal :) jó?
izgulsz már?hasad milyen?
e2 alacsonynak tűnik.mi a ref tartomány?
Nekem a cegrotide este 22.00-ra volt írva, 3,5 órával a Merional utan. A doki mindig megadta pontosan (ez nagyon tetszik benne). A múltkor UH utan azonnal kellett egyet adni mer attól félt hogy ott helyben megérnek a tuszocskeim. Ma kérdezd meg a dokit.
Nekem ma 11. Nap es holnap mar Punkcio. :)
Rendben szoktak lenni... Most progi mellett neztunk lh-t az 3,8 es osztradiolt az 162 volt. Most persze harmadik napos vervetel nem volt, szoval nem tudom mik voltak az alapok. Hom is fel ment szepen... Csak gondoltam hatha van valakinek otlete :-)
szia.akkor magyarul 8 napja barnázol?hormonok progin kívül rendben?
Sziasztok Lanykak! Tudom ezer eve nem voltam, de nem is tortent semmi azota, es nem volt idom olvasni es annyian vagyunk, hogy nem tudom kovetni es nekem komoly lelkiismeretfurdalasom van, hogy nem tudok mindenkire reagalni... Kis segitseg kene. Mult het szerdan volt ovum, tok egyertelmuen, minden lehetseges dologgal kimutatva, na jo kiveve uh. Es ra harom nappal mar elkezdtem barnazni, ami meg soha eletemben nem volt es azota is tart ami tiszta rohej. Szerencsere volt elfekvoben egy verveteles beutalom(itt beutalo nelkul nagyon draga mlatsag ez) igy tegnak szepen 7 nappal az ovu utan elmentem. Hat a progi bivaly eros, szoval progi hianyra nem lehet fogni. Egyeb otlet, polipom nott, vagy mi a fraz? Volt valakinek ilyenje? Amugy szoktam barnazni menszi elott 3-4 nappal, de nem 11el... Egy het mulva megyek pont dokihoz, csak ugye nagyon frusztral. Koszi szepen a valaszokat elore is!
Szép reggelt:-)Málnácska jó babásodást:-)
ő már nagyon régen törölte magát:-(
Szia!
Nekem sajna nem mondott pontos időpontot..
De beszéltem ismerőssel,akitől átvettem cetrotidét,és mondta reggel szúrjam, 12 óra legyen az esti és a reggeli beadás között.
Én ma vagyok a 8 stimus napomon..
300 gonal este,ez megy multhét csütörtök óta,kedden mellé jött este 4 ampulla merional,és mától acetrotide.
Holnap megyek uh-ra és vv-re,az lesz a 9.napom.
kiváncsi vagyok mikor lesz leszívás..hételejére számítok,mert hétfőn már a 12.napon leszek..
Te hol tartasz??
Szülés után jön igazán a fáradtság. Krónikusan ráadásul. Van előnye is. Megtanulsz alva mosogatni, vasalni, sétálni...
sziasztok, rég jártam itt, rég olvastalak titeket!
GVJ-ről tud v.ki valamit?
Én is büszke vagyok rá nagyon,csak még nem akarom,hogy tudják,hogy lakik benne valaki.De lehet a pénteki UH után már nem fogom takargatni.Holnap kezdjük a 10 hetet,úgy gondoltam megvárom a nyilvánossággal a 12 hét végét.Még addig eldöntöm :) azért örülö,hogy ilyen problémáim vannak most :)
Biztos nagyon cuki a pocid. Légy ra büszke! :)
Nekem nem lett lapos hasam szülés óta de legalább mar nem kérdezik meg, hogy baba-e ... Szülés utan par héttel kérdeztek meg anno nem vagyok-e megint terhes. Jahhhhj.
Mindig büszke voltam a pocakomra :)
Én már újra a régi vagyok :) és alig várom,hogy már a nagy világnak is szét kürtöljem,hogy úton van a kis szerelmem.Már van egy kis pocim és úgy utálom,hogy takargatom,de még nem akarom fűnek fának elmondani.Így is tudják azért már egy páran.
Nekem 3 hétig tartott,nem éreztem magam a legjobban,minden nehezemre esett,de szenvedék én érte,ha kell :))
Nincs IR- em,de nagyon ritkán iszom :))
En is olyan voltam, de szülés óta valahogy nem megy olyan könnyen. Pedig visszafogytam rendesen... Ugribugri leszek ha összejön a babuci.;)
Amikor megszületik akkor meg majd az alvás hiány miatt leszel fáradt :)
További ajánlott fórumok: