Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ma el voltam vele. Cuki, de tényleg.
Kicsit itt-ott faj a hasam meg szúrkal es feszeget is, de mellette meg a derekam/hátam (amire ra estem) fenekem is faj... :( meg a szám meg a meg a szemem... Hikomat vagyok. De holnap es utána is a TOPon leszek.
Hú de sokan lesztek! Majd gondolunk Ratok és küldjük a pozitív energiát:):):)
de neked tényleg nem gyanús, hogy ennyi szabályosan osztódó sejttel 3 napos beülti lesz?én vagyok rigolyás?
Nincs bibi. Minden ok lesz. Minden!!!
Ovit nyitsz es kész! :)
:-)akkor jó napod volt:-)remélem a holnapi is szuper lesz:-)
Istenem de tul lennék mar a holnapon :)
Reggel nem tudom jönni de majd este remelem igen.
Hannicsku babáival elbeszélgetek majd hogy ügyik legyenek.
Izgulok - nagyon...
Picurira vigyáznak a nagyszülők :) cuki volt ma, imádom :) kész férfi. Csak ő folyamatosan dumál ... IMÁDOM!
ez az,hogy úgy érzem bibi van a sejtekkel
Nem szerintem igazat mondott a Kriszta. nem érdeke mást mondani mint ami van.K. doki nem engedné ha csak a vasárnap lenne a kritérium,hogy ne akkor legyen!
Hát lehet van túlsúly is sokszor alig szuszogok.De majd ha leszáll a has jobb lesz nem akarok panaszkodni nincs is okom! ez így jó ahogy van,és édes kínok ezek!
akkor szerinted nem csinálják ezt meg?
Minden rendben lesz. Tuti lesz akiket es ahogy visszakapsz.
Meglátod csodás embriókból szép gyerekeid lesznek,és marad egy csomó fagyibabád is,így nem kell már stimut bevállanod! és ez nagyon fontos,tudod te is egy-egy stimu mekkora rizikó,és mi bevállaunk bár mit,csak legyen babánk!
messze vagy te a túlsúlyostól csak pocakos:-)
Nem vagy kövér csak a hasad nagy! :) nagy különbség :) es az par hónap múlva elmúlik :)
Mondjuk szerintem nem ez az alaklmas idő a hiúságra csak nem akarok a túlsúllyal ártani a picimnek
Drága vagy.
Tutira hamarabb végzel majd a beultivel mint en a leszivassal.
szumós kisasszony lesz:-)
akkor ok:-)még azért mindig bennem van a para, hogy nem- e azért kapom most vissza, hogy tuti legyen mit beültetni
na ettől félek én is hogy tényleg elgurulok majd a kórházig:-)eddig 7kg jött rám mi lesz még? Danival összesen 9kg jött fel a 41 hét alatt
nem nekem is 9-kor volt a beülti 2 leszívás 1 beülti szerintem így lehet!
Értem :) majd meglatjatok mikor lesz alkalmas. A betöltött 39 het mar tutira jó - de ha előbb beindul akkor is lesz egy vesz-forgatókönyv.
Az utolsó par hétben sokat fog nőni a hasad :) akkor híznak a picurik. :)
ÁÁÁÁÁááá nem tennék olyat!
8:45 csodálom, mert előbb nem a leszívások vannak?
Én is vagyok még,csak FB is volt randim:-)
:-)Én is érted.:-)most végeztem a melóval:-)
Szuper Kkala! progit nyomassad!drukkolok!
További ajánlott fórumok: