Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok!
Jó sokat írtatok..visszakell olvasnom,dolgoztam hétvégén..
Holnap jövök ahírekkel,nagyon izgulok,remélem szépen nőnek a tüszőcskéim..
Eléggé szurkál a bal oldalam is,szerintetek lehetséges,hogy beindult az az oldal is???
3 napos transzfer
1 nappal a transzfer után. . . a pre-embrió növekszik és fejlődik
2ntu. . . a pre-embrió blasztocitává alakul át
3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkából
4ntu. . . a blasztocita a nyálkahártyához cuppan
5ntu. . . a beágyazódás elkezdődik, a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába
6ntu. . . folytatódik a beágyazódás
7ntu. . . a blasztocita teljesen beágyazódott és külön van már placenta sejtje és embrió sejtje
8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a véráramba küldeni a hcg-t
9ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
10ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
11ntu. . . a hcg szint már elég magas ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
5 napos (blaszto) transzfer
1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkából
2ntu. . . a blasztocita hozzá cuppan a nyálkahártyához
3ntu. . . a beágyazódás megkezdődik a blaszto elkezdi beásni magát
4ntu. . . a beágyazódás folytatódik, a blaszto egyre mélyebbre ássa magát
5ntu. . . befejeződik a beágyazódási szakasz külön sejtjei vannak a placentának és az embriónak
6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kiválasztást a véráramba
7ntu. . . még több hcg termelődik az embrió fejlődésével
8ntu. . . . hcg termelődés folytatódik
9ntu. . . a hcg szint már elég magas, ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
most már nekem is ott.előtte a petefészkeim éreztem rendesen.na mondjuk megszúrtak őárszor.
én is ezen agyaltam miért kell.megkérdeztem a dokit és azt mondta segíti a sárgatest működését és a beágyazódást.tudtam én hogy volt ovum leszívás előtt is.
::))
Hú,de jó lenne otthonra egy uh és egy labor,mi?
Na vagyok,csak baratosnem hozott somloit .
Pillangocska, jok ezek a jelek :)))) amugy a beagyazodas kb mikor kehet?
Milyen jo lenne ha kiirna a pocakra : beagyazodas megtortent :)))) mennyivel egyszerubb lenne :)))
igen.az a progitól van:-)én is olyan vagyoknéha mint aki bepisilt:-)
de tudjátok a szerelem oyan, mint ha bepisiltél volna:-)mindenki látja, de csak te érzed a melegséget:-)
én nemtudom mi van , de szúr folyamatosan a méhemnél és nehéz is.Pedig még semit nem érezhetek .volt már így valaki?ezt is a progi csinálja?holnap kell adnom a Gonapeptylt
Maki
Mi ugye pontosan tudtuk a megtermékenyítés időpontját,ami a leszíváskor volt.10. héten elkezdtem vérezni.Bementem az uh ra és a csaj méregette a babát,majd kérdezte,mekkora? Mondtam neki azt,amit az utolsó mensi alapján számoltak.Mondta a csaj,hogy háátez ne akkora,hanem nagyobb...Módosította 3 nappal idősebbre.Követklező uhn megint nagyobb lett,így megint módosított rajta,Akkor számoltam,hogy pont azt számolta ki,amikor a megtermékenyítés is volt)
Most az első ,mensi szerint számolt dátum 5 napot jött előrébb,de most tényleg pontos.
A baba aztán meg majd akkor jön,amikor tényleg itt az ideje szerinte))