Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Biztos hülye kérdés de miert szúrnak 4x? Terhelés lesz?
Ő már a spontánnál is állandóan ikreket emlegetett.
Apósomnak vannak ikertestvérei, meg a férjem (apai ágú) unokahúgának is ikrei születtek, de a Uram nem érti, hogy én nem ahhoz a nőághoz tartozom, magamtól nem fog több petesejtem érni egy hónapban. Mindkét páros vegyespáros.
Jövő kedden megyek csak vérvételre. Ismerős laboroshoz szeretnék kerülni, ezért nem mindegy hogy mikor. 4 szer fognak szúrni, azért annak annyira nem örülök, de legyen meg. Ámen. :)
:) ilyen sok kezelés es doki utan sokan vágynak ikrekre :) tudom.
En is szerettem volna... De nekünk sem akar összejönni :( az iker legalábbis ; mert ugye nem volt csak 1 pirinyo akit be tudtak ültetni... Az 1petejűre meg baromira kicsi az esély.
Ma voltál vv-n?
Nálunk enyém jobban bízott, mint én. :) Bár mondtam neki, biztos azért nem sikerült, mert ő ikreket akart. (Gondolom kétpetéjűeket.)
Igen tudom. Nagyon el van/volt keseredve. Most sem nagyon bízik mar a sikerben - pedig 1 bogyesz be lett helyezve a jo meleg helyre :)
Sajnálom. Hanyadik próba volt?
;( sajnálom... Nagyon. ;(
Sziasztok!
NEM SIKERÜLT :-(
Pociiiiiiiiiiiiii :)))
Jo a gatyo is :)
Ez, jól látom,fekete és farmer? Ha farmer, akkor kellene, add vel nekem utánvéttel! Nem szorítja a hasad?
Rövid időre feltettem a képet lássad a nacit kéred-e? de le kell vegyem mert most látom szemérmetlen fotó kivan a hasam bőre.
En meg 165 vagyok es 56-rol 62 vagyok.
Csak a hasam miatt nem tudom felvenni legtöbb gatyam.
Szerintem most megint nőtt a hasam.
Meg manó feje pont ott van ahol meg be tudnám gombolni a nacikat.
Azt se bánom, ha csupaszon kellesz járnom csak nekik legyen kényelmes :)
Múlt 7en fájt rendesen, sztem azért is lettek szűkek pikk-pakk a nacik, mert hirtelen változott, most inkább a petefészkek fájnak. Bittos sárgatest termelés folyik odalent. :P
akkor te azért már magasabb vagy mint mi!
Nem alszol te ott érzéstelenítés van! aztán utána meg Oxitocin azt kinlódsz egy napig a fájásokkal miután már nincs is benned a gyerek!
anyué 38,apum 43 nagyim 34 :)
Én 169 cm vagyok, az első lombik előtt 63 kiló voltam, a második után most 69-70. :)
Invino, azért így kicsit érthetőbb a párod múlt heti kiborulása. Persze nem mentség, hogy Veled utálatos volt, de ezek szerint ő is tesz a sikerért. :)
És elfogadod? Én elfogadnám, de nekem nem modja. Be vagyok tojva, nekem aztán mindegy volna, csak aludjak közbe.
Jaaaj!! Hát ha mindketten úgy érzitek, és még belefér a megpróbáltatás akkor simán! Én meg simán örökbefogadnék! :D
Van + amit nem hordok,mert 2 van belőle:-) mindjárt teszek fel képet azt meg tod nézni. nem tudtam még,mert 4 hét múlva megyek hozzá,és akkor kell megmondanom,hogy elfogadom-e a császárt.
Nekem 39es, páromé 50es. Szegény gyerekeink, előre sajnálom őket, de kibactunk velük...
Egy vastagot kaptam a barinőmtől, kantáros, fekete. Azt se vettem fel, mondtam, ebbe úgy nézek ki mint egy kicseszett vakond!
Tudatalattid beindult :))
Erre vágyom en is :) mozi... De jo ötlet!
További ajánlott fórumok: