Lombik életre-halálra (beszélgetés)
A Debi Kaáliban semmit nem adnak... Mindent vinni mell de rajta van a stimu lapon.
Hát akkor a felsoroltak mellett viz és szendvics....
BMC..itt nem adnak semmit.
Nekem feszít - főleg most az ovitrelle utan ... De még elviselhető. :)
Nap közben nem nagyon volt semmi, néha zsiborog a méhem, a cicik oldala fáj, szúrkal a petefeszkem...
Nekem ezek a Medrol+utro+ovitrelle miatt van. Amikor nem kaptam ennyi mesterséges hormont meg cuccot akkor nekem sem volt semmi tünetem - csak az elmaradt menses.
Ez miatt ne aggodj. :)
Hová jársz ? A pesti kaáliba mindent adtak.
Mit tanácsoltok mit vigyek a leszívásra még??
Hálóing,papucs,tisztaságibetét??,
Esküszöm a gerincműtétem előtt enm izgultam ennyire..))
Ne tresszelj,, rendben minden odabenn :)
En is hasonló helyzetben voltam es a nőgyógyász eleve mondta hova menjek ahol nem fizetni es minden vizsgálatot meg tudnak csinálni. Ez nem most volt, nem tudom az óta változott-e valami, de akkor ez nekem nagyon jo volt. Jah, en az AEK-ba mentem akkor (nem szültem ott es nem is jártam oda sosem).
Szia!
Én nagyon berezelve a holnaptól.nem érzek semmit,nem fáj,nem feszít a hasam..((
Remélem minden oké odabenn..))))
Te??
Jooooo estet mindenkinek!
Ki hogy van?
Beadtam a 2. Negyed ovitrelle-t, mar feszít is odalent ... De nem annyira vészes :)
:D eddig röhögtem a kiscsajon :D
Megégettem a kezemet, mivel káromkodni nem akartam mondtam érdekes dolgokat, mire a gyerek: ÓÓÓ,Káromkodj nyugodtan, nagy vagyok már, megértem, ha tresszelsz :D
Azt hittem eddig gyűltetek... :S De így minden világos! :D
Na, kigyültem magamat , meg itt volt a barátnőm meg a 4 évese :D
holnap megpróbálok utánanézni ok, de most mennem kell.sziasztok
Kerte a nogyogyasz. Kell mashol is olvastam a neten.
mondom én nem vagyok sovány:-)most 70 kg vagyok
na látod ez jó kérdés, de kis kórházak ha ők nem csinálnak bizonyos vizsgálatokat akkor továbbküldik ez neked max + pár napot jelenthet.wassermann minek kell?vércsopi!ellenanyagot véradóban csinálnak tehát nagyobb helyeken, de azt is lehet tb támogatott
En eddig minden stimu utan, vagyis et utan fogytam, de utana visszajott. Most, ami lement az vissza sem jott, tehat eddig a 9 het alatt egy dkg-t sem hiztam :( Vedono biztos predikal majd, hogy tul sovany vagyok.
Most mar jo az ido is....
Pillango, jo higy itt vagy. Akartam kerdezni toled, mert valamikor irtal olyat, ami erdekrs lehet. Kell mennem vv-re (teljes verkep, vizelet, majfunkcio, vercukor, vercsoport+ ellenanyag es wasserman). Nodokim pesten van adott beutalot a hazidokihoz, aki videken van igy a labor is, ahova a hazidoki kuldene, ott viszont a vercsopi+ellena es a wassermann-t nem tudjak megcsinalni. Tehat 2 helyre, 2 vv kellene mennem es a wassermannert fizetni kellene. Nem lehet ezt megoldani, hogy ne kelljen fizetni Pesten, ha itt bejelentett tartozkidas helyem. Koszi
szerintem olyan átlagos.bár most híztam a hormonoktól.az a szerencsém, hogy homokóra alakom van.én inkább combra hízok, de nem vagyok nádszál:-)
További ajánlott fórumok: