Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Csajok, annyira klassazak vagytok! Nem gondoltam volna, hogy péntek este 9-kor még valaki rámír :)
Kérdezgettem ismerősöket és ők a Kaálit ajánlották. Budapesten laktunk, ott van a lakásunk, ezért ott kerestem intézetet. Kovács Péterrel leveleztem - ő küldött egy angol nyelvű csekklistát. Nagyon rendesnek, segítőkésznek tűnt-de ő a fődoki, szirintem biztosan nagyon elfoglalt. Olyan orvos kellene, akiből nemcsak a kondenzcsíkot látom amikor elrohan mellettem. Vagy a Kaáliban ez nem így van? :)
Neked ki a dokid? Kit ajánlasz?
Hú hát ez az IVF lista nem semmi, ha itt csináltatom meg, az egy vagyon, ha otthon, akkor meg egy csomó idő :(( és abból van nekem per pill a legkevesebb :((
Ja, és hát minden eddigi leleted is, meg a párodé is.
Megkérdezhetem miért mentek a Kaáliba ? És kihez ?
Én oda járok ...
Az első konzin szokták megbeszélni, hogy milyen vizsgálatokat kérnek .Van tb-tek Magyarországon ? Mert ha van, akkor a nőgyógyászod is megcsinál vizsgálatokat.Először is kell ciklus vizsgálat.ciklus 2. 14 .23 napi vérvétel.(ez nyilván pénzért sem gyorsabb) Férjednek spermavizsgálat, de ezt ott csinálják meg, illetve csak az övékét fogadják el,ez fizetős.Neked citológiai, helikobakter,Hepatitis A,B,C,, Luest, HIV,( ez mindkettőtöknek) Nos, nekem ezek kb egy hónap alatt megvoltak. Persze ott is meg tudod csináltatni, de az pénzbe kerül. Van is árlistájuk az oldalon. Ja: AMH, de nekem azt is a Kaáliban csinlták. Majd ha kihagytam valamit a csajok megirják :)
En régebben voltam es nem lombikon. De az elso találkozó csak konzultáció volt. Utána mondtak meg milyen részletes vizsgálatok kellenek es azok elvégzése es az eredménye is több het majd utána vissza a dokihoz es ha minden rendben ad időpontot. De ehez mázli is kell, mert ugye ha valami nincs rendben...
Szerintem kérdezd meg ott milyen leleteket kell vinned.
Ami nekem anno kellett (inszemhez):
Petevezeték átjárhatóság vizsgálat
Teljes verkep
Hormonok (ciklus 2-3 napja es 21. Napja) + UH
Kellett meg spermatogram
HIV HEP es clamidia (friss), vércsoport meghatározás
EKG
Hirtelen ennyi jutott eszembe+ persze minden eddigi releváns leletetek.
Pillangó szerintem lista szerint meg tudja adni ami kell...
A budapesti Kaáli intézetről szeretnék érdeklődni, van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban? Mennyit kell várni, milyen vizsgálatokat kell elvégezni ET előtt?
Első konzultációra máj. végére kaptam időpontot. Ilyankor történik valami konkrétum, vagy csak általános tájékozatás van? Ehhez képest mikor indul az éles "menet", vagyi mennyi idő múltva történik maga az ET?
VAn olyan vizsgálat, amit az Sztk-s nőgyógyász is megcsinálhat? Ezeknek az eredménye mennyi idő alatt van meg? Ha az intézet csinálja pénzért, az gyorsabb?
Bocs, ha ennyi kérdezek, de nincs sok tapasztalatom a témában.
Külföldön élünk és ez kicsit bonyolítja a dolgokat :((
Szia, üdv köztünk :)
Mesélsz magadról ?
Sziasztok!
Csatlakozhatom? :)
Tudod nekem a 2 eves mindent a földre dob es állandóan utána szedem a szemetet, morzsákat es a játékokat hogy ne essek bennük éjjel :)
Áldásos amikor megszólal éjszaka a mozdony vagy az egyik kutya... Tanuljunk! ;)
Most nincs erőm sem meg kedvem sem, pasi úgyis el van kényeztetve es majd most egy kicsit ő is besegít a háztartásba. Ez most a minimum. :) most epp picurral játszanak a kádban :) arik együtt :)
De aranyos vagy :)
En sem nagyon éreztem odalent semmit - egészen amíg 6 utan bele nem nyilalt erősen az alhasamba. Nem esett jol de mar el vagyok... Mindjárt fürcsi es utána mar tényleg pihi. Kupis es rumlis a lakás, de nem akarok takarítani & hajlongani úgyhogy most marad így...
Sziasztok lányok!
Ismét itt vagyok bár még mindig csak félig meddig,mert még előttem áll 2 vizsga amire készülni kell.
Na ma sok minden történt, de a lényeg az hogy hivatalosan is beléptünk a lombikosok sorába...semmi inszem egyből bele a közepébe!
Ha Isten is úgy akarja,akkor május 18.-án megyek a receptekért :) és június első felében megfogannak a babócáim :)
Bár szeretném kicsit előrepörgetni az időt, de legalább van még időm addig testileg lelkileg rendbetenni magam ,hogy biztos hogy az első már sikeres legyen :)
Majd szükségem lenne egy kis segítségre hogy milyen alternatív dolgokat ajánlanátok a siker érdekében :)
Mindenkinek megy természetesen a drukk!A kezdőknek pedig sok kitartást kívánok!!(minket mindig próbáratesz a várakozás)