Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Én nekem is végig kellett gondolnom mikor 3-at beültettek mert egyet meg nem akartam otthagyni, gondoltam talán ha egy lesz, hát egysem. :(
Huh, hát ez tutti!!!! Én nem kockáztatnék 2őt 3ért sztem! De nem voltam még ilyen szituban, fene tudja hogyan lehet racionálisnak maradni...
Az de rosszabb ha mind megtartod és utána lesz a baj. Pont mostanság történt egy ilyen eset. Egy lány mesélte nekem mikor volt a leszívás,hogy egy lánynak 3 lett beültetve és mind megtapadt és megtartotta mindet és késöbb lett valami baj és mind elhalt. Ez szerintem nagyobb csapás.
Na, jó hétvégét ,még ami maradt belőle....megyünk sétálni ebéd után...holnap jelentkezek!!!!
Jaj ezt olvasni is megrázó... :S
Kap injekciót a bébi és megáll a fejlődésben és majd a méhlepénnyel távozik.
Én megkérdeztem mi van akkor. Letudják redukálni.
Remelem, most mar hamar jol lesztek! ;)
Hááát nem jöttem rá az újságra. :( Eddig még nem olvastam ilyeneket...
Jó hallani,hogy jobban vagy!!Pihenj is sokat.Puszi
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad! Én is pontosan így gondolom! :))
És köszi a választ neked meg a többieknek is! :)
Mi nagyon hasonló cipőben járunk...hogy az első miért jött össze a tesó meg miért nem akar? Hát ki érti ezt???
Neked is nagyon drukkolok! :) Hány petéd lett és mennyi volt alkalmas beültire?
Különben mennyit szoktak javasolni? Pl. ha valaki 4-et kér vissza, akkor jobbak az esélyei? És mi van ha mind a 4 megmarad???? :9
Az még nem jelent semmit!!Attól még ott lehet és a vv simán lehet pozi.Én jártam így tavaly,teszt negatív,2 napra rá mentem vv-re az meg pozi volt.Szóval nem elkeseredni!!
Köszi csajok jól vagyok igen már nem hányok amióta abba hagytam az antibiotikumot....szóval tudtam én nem a baba....
Lassan javulgatok még sokat lefekszem.....
Most mennem kell nem hagy Lídia:-))))
Igen, bar lehet, h nekik meg orokke fog hianyozni a privat szfera... :)
Sziasztok! Megyek mg egy kicsit aktivkodok majd ebéd es pihi. Este benézek ;)
+++++++++++++ mindenkinek!
Jaj, ne is mondd! Annyira mast irt meg a lany, mint, amit en gondoltam. Vissza kellett kuldenem es megkerni irja at, v nem adom hozza arcom/nevem. De, ha kesz lesz es jo lesz sem tudom meg, h mikor jelenik meg. A K betuvel kezdodo babas-mamas ujsagban lenne... :)
:) már akkor... :))) cukik!
:))))) ejjjjj,de nagyon jó!!Örülök neked!És már ilyen korán pozi :)
:))) igen! Volt olyan uh-nk az alejen, amikor az egyik rugdosta a masik fejet, o meg visszaboxolt. :) 69-ben fekudtek. :)))
Borrdi Drága az újságcikket mikorra várhatjuk és melyik újságban? :P
Davider, hogy vagytok? Hanyas megszunt?
Sziasztok! Beugrottam par percre. Azt hiszen olvastam a lenyeges hireket. Pillango drukkolok tovabbra is es Malna neked is termeszetesen. +++++
Puszi mindenkinek!
Ez de jo lehet :) soha nincsenek egyedül.
Remelem jol vagytok :) mesélsz mi van veletek?
Sokat szamit, h elol, v hatrebb helyezkedik el az adott baba, hol tapadt a mehlepenye, mennyi a viz, mikor alszik stb... :) annyi mindentol fugg, h hihetetlen. Ja, es mivel keves helyen osztoznak, nem is tudhatod biztosan, melyikuket erzed eppen. Lehet, azt hiszed, az A, kozben az a kis labacska Bhez tartozik. :) A vegen mar ugy ossze vannak gabalyodva a kis kezecskek meg labacskak: 8 vegtag!!!, hogy ember legyen a talpan, aki megkulonbozteti. :)
Málna cica nem feladni míg nem vérzel reménykedni nagyon drukkolok ölellek...:-)))
Ház akkor... ;) az jo! Ha meg híre hamva nincs akkor ... :)
Nekem a sikertelen beültikor mar akkor "pötymörögni" kezdett (onnan is tudtam hogy nem sikerült).
Próbálj meg pozitív lenni es kérd meg erre a parod is - neki kell segítenie téged ebben a "bizonytalan" időben...
Megvan határozva hogy AMH-t mikor lehet nézetni? Holnap megyek a 3.napi vérvételre. Győrbe kérik a 21.napit?
További ajánlott fórumok: