Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Egy nag rózsaszin semmi:D
Na, viccet félretéve, van a kontrol csik , az jó vstag és piros, aztán semmi, aztán meg egy rózsaszin csik(paca)denem ott ahol kéne...megpróbálom lefotózni, de caaaar...
Köszönöm , nagyon aranyos vagy :)))
Holnap nagyon kivi vagyok mit mondanak majd...
Megcsináltam reggel az utólsó x-epil tesztet.Próbáltam lefotózni, de nem látszik. Egy vonal, a kontrol vonal és a végénél egy rózsaszin csik paca...szóval nem ott ahol lenni kéne, én még ilyet nem is láttam....
Köszi..))))
még próbálkozom a másikkal..)
Málna Dràg!
Drukkolok nagyon..
Gyönyörű :) nagyon gyönyörű :)
Növesztgesd ;)
Szia!
ok..akkor reggel iszom 1-et..
Sokat gondolok Rád..))
együtt növesztünk majd pocakot.)
Tettem fel képet.de valamiért a másikat nem engedi..
Teljesen veled érzek. Nem is akarlak ezzel "zaklatni" - ha nem akarsz róla beszélni en megértem (hidd el).
Nekem mindig volt kutyám - most is van egy "saját" es egy "lízingelt" -öt a párom hozta a kapcsolatba.
Az enyém tavaly "elsirattam"; olyan beteg volt... Tényleg mondtam az állatorvosnak hogy nem akarom hogy szenvedjen... De szerencsés volt es 2 szuri + rengeteg törődés utan rendbe jött. Most is pörög folyton pedig elmúlt 18 eves... :)
Nekem bevált nála hogy télen es tavasszal Premium tápot adok neki (nem szárazon hanem aztatva levessel) - van egy táp ami nagyon bejött (külön öreg kutyáknak lett kifejlesztve, nagyon nagyon nagyon jo). De nála speciális betegség volt, azaz van... Ha írnál róla szívesen meghallgatlak.
Vagy leírom vele mi volt (ide nem akarom kiírni nem hiszem másokat érdekelne).