Lombik életre-halálra (beszélgetés)
NA,AKKOR CSAK KIBOGOZZUK ITT MIÉRT NEM SIKERÜL NEKÜNKK !!! Összeszedjük ezeket az értelmes tanácsokat és betartjuk :D égtáj,jó helyre dugdosás, fej, kar lábtartás, napszak ,évszak vidáman vagy szomorúan és igy tovább :D
Na igen.
Írtam naplómban, hogy egy hölgy 3 fiú gyerek után elköttette magát, de még így is most terhes. Jövő hónap elején lesz az abortusza.
Látod, azoknál nem számít se prolaktin, se égtáj, se inzulin és még sorolhatnám...
Jó kérdés.
És akiknek évente jön egy? Na azok nagyon jó írányba tájolták be a hitvesi ágyat!
Jaja, ez a baj hogy nem kérjül, de kapjuk.
Kül.a focira vagy a szexre értetted, hogy alig csinálja valaki? :))
Ahogy elolvastam a "valamit rosszul csinálunk" részt, nekem is az ugrott be amit anyukád replikázott :)))
Nekünk már azt is mondták, hogy nem mindegy merre van a fejem, mert állítólag dél felé kell, hogy legyen vagy ilyesmi. Általában komoly ábrázattal és ühümözve hallgatom végig az ilyen hasznos tanácsokat, de ennél nem bírtam ki és szabályos felvisítottam röhögve :DD Mióta kell a szexhez iránytű? :D :D
Jaj. Hihetetlen milyen emberek vannak. :(
Lássan olyan lesz ez,mint a focizas - mindenki azt hiszi nagyon ért hozzá. De alig csinálja valaki...
Ez az ország tele van okosabbnak okosabb emberekkel. A tanácsok mindenre jönnek - ha kéred ha nem.
Ez a megállapítás nálunk is működik a családban. Anya nővére szerint valamit rosszul csinálunk :D Anyu olyan ideges lett a tesójára, hogy azt mondta, Igen bakker, biztos nem oda dugja az ura neki, ahová kéne :D
Pillangóóóóó! Szerintem te direkt húzod az agyunkat! Szabad ilyet?? GYERE MÁÁÁ!!
Az is lehet, hogy az én sógornőm. Ő is megállapította apósommal, hogy miért nem sikerült az első lombik csak úgy találomra, vérvétel és egyéb vizsgálat nélkül...Mondtam is, hogy csessze meg, miért nem szólt előbb, hogy ennyire ért a meddőséghez. Egy csomó pénzünk megmaradt volna. Nagyon okos dolgokat tudnak mondani az emberek. Tényleg mindenkit le kell sz*rni és kész.
En sem tudom ki lehet ez az "ész". Biztos van egy orvosi diplomája meg egy szamorvosija es mellé vagy 15 e gyakorlat. Jaj, de nagyon gáz.
"Messziről jött ember azt mond amit akar."
Szerintem Pillangónál az sem kizárt, hogy a két embrióból három lesz :))
Málnácska, sajnálom és együtt érzek veled. :(
Kül.minden nap olvaslak benneteket, képben vagyok az eseményekkel, de csak ritkán írok.
De jo! A konkrétum nem is fontos, csak a + tény! :)
Nekem kedden:) es addig is.
Tökéletes vagy így is látod!!!! :D
Én is repkednék :))))))))))))))))))))
Biztos, azért repked valamerre másfele! :))
mar alig varom, Pillango, most mar igazan iderepulhetnel. gondolom szarnyalsz a boldogsagtol :)
Én nem tudom. Engem nem hívott, csak Málnát.
Nem titkoljuk, de csak az övé a tiszt hogy elmondja :))))))
nade mennyi lett a hcg? veri az 500-at mint az enyem? vagy mi ez a titokzatoskodas? :))) nalam megjott az emelyges is, nehez ugy. :)
szerintem valahol épp ünnepel! :))
:D jójó, de hátha nem tudok csak ennyit :D
Jaaaaj, hát nekünk is oan ótónk van! :D Bár céges, de attó még a mijenké! :D
Igen ezen gondolkodom, csak hát ki tudja, hogy a kevés sejt most is bejönne e mint annó.
Elköszönni meg ugy köszöntem el,hogy : wir leben autos :D éljenek a reklámok :D mondjuk ezen ő is röhögött :D
ez nem ér..megesz a kiváncsiság...Pillangó Drága merre vagy???
Kiereszted a gőzt???
További ajánlott fórumok: