Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Félre ne érts! mindenkinek a magán ügye,hogy kivel mit közöl!Sajna azt már ahogy többször beszéltük úton útfélen mindegyikünk szembesül azzal,hogy mivel lombik babáink lesznek mindenhol( hátrányosan) kezelnek. ha dédó a védőnő,közöld vele,hogy tisztában vagy a jogaiddal,és nem pletyka téma a te gyereked fogantatása!Nekem pl még a császár lehetőségét amikor közölte a doki az egyik ok a Lombik! aztán a kombi teszten is beszámít...
Nem kell magyarázkodnod. Senkinek semmi köze hozzá. Kérd meg a dokid, hogy ne írja rá a papírra, csak az utolsó menzeszt. Ha jófej a dokid, megteszi.
Köszi szépen :) en voltam szerintem aki ezen parázott.
Nem akarom "elsumakolni"... Nem akarok magyarázkodni sem miert nem akarom, hogy tudja. Érdekes módon itt minden lombikossal tele van a "falu" -pedig ezeket intimen kellene kezelni. Ez orvosi titoknak minősül es senkinek semmi köze hozzá a városban. Nem akarom kitenni a pletykáknak a párom sem.... Ez nem sumakolas hiszen a dokim Eddig is tudott mindent es ez utan is fog. Az asszisztense is.
Mindegy is... Majd megoldom valahogy. Vegyük úgy hogy nem mondtam/írtam semmit.
Helló védőnő aztán terhesgondozás! De titoktartási kőtelezettsége van.Nem adhatja ki amit tud!Mindenki máshogy érez én büszke vagyok rá, hogy ha már természetesen nem sikerült.Végigmentünk ilyen tor-túrán és sikerült.Bár mindenki maga érzi.Én sem reklámozom de az orvosok tudják és még a dawn kór szűrésen is megkérdezik!
Rendben. Köszi szépen az infót. :)
Ja ismerős engem is a hzással cseszte a védőnő,de a dokim elégedett,így engem sem érdekel különösebben,32.héten 8kilónál járok+ban:-)Drukkolok,hogy jó legyen a terhelésed! mi majd csütörtökön megyünk védőnőhöz+dokihoz várom nagyon,újra láthatom kincsemet:-)
Pillangó
Ha jól emlékszem,te nem szeretnéd,hogy tudják a lombikot?
Simán ki lehet kerülni..Ha elmész a saját nőgyogyidhoz,hogy megnézzen uh val.A bvédőnőnek meg csak ezt mutatod meg..
Ő majd megkérdezi,hogy mikor tudtad meg,hogy babás vagy? Akkor meg lehet neki mutatni,hogy itt a dokid uh lelete.
Nemfog kérdezgetni,hpgy spontán baba vagy segítséggel sikerült e..
Tőlem is csak azt a papírt kérte,amin volt szívhang vizsgálat is,és azvolt rajta,hogy élő magzat.Ez nekik a hivatalos első lelet,ami alapján ksizámolja a többi vizsgáélatot.
Kiskönyvbe is az utlsó mensi első napját szokták beírni és ezalapján számolják majs a szülést.De a tocábbi uhk alkalmával változtathatnak rajta.Mekkora a baba,méretei szerint...
Avike
Köszi jól)) Most telepítettem a gépet,egyenlúőre úgy néz ki,sikerült)))
Már nem győztem kivárni,ameddig csinál valamit)
Pocak nő)) Igaz mindig a hízással izélgetnek,de most épp le...om..)
Majd hétfőn kapom meg a terheléses cukor eredményét,ha az rossz lesz,úgyis még erősebben kell diétázni.Ha jó lesz,akkor meg csinálok minden úgy,ahogy eddig.
Ti hogy vagytok???
Szia ! Én is dettó így voltam tavaly...méhenkívüli, nem vették észre, csak nálam ment mellé a következő ET ami szintén méhenkívüli lett. Aztán sikerült úgy beájulnom tőle, hogy a sürgősségin varrták össze a fejem, rá 1 hétre derült ki mi van, de addigra már én is eléggé a végem felé jártam
Bogicám jól vagytok drága?
Szedhetnél Rutascorbint az a vékony ereket picit beszűkíti hátha segít a barnázásra.
Mondtam szivem,hogy nem fog minden nap látványosan erősödni,inkább azt nézd hamarabb jelent-e meg a 2.csíkocska:-) nem fognak törődni a szín intenzitással csak hogy van 2.csíkocska az a lényeg:-)
Nekem a Kaáliban mondta a doki,hogy védőnő kiskönyvért a kiskönyvet a beleírt paraméterekkel vérnyomás,vizelet,súly... na ezzel kell majd a dokihoz menni.
Kiskönyvet a védőnőtől kapod,kb fél órás kérdés sorozat amit ki kell töltsön,nem gondolom hogy el lehetne sumákolni a lombikot.Én mondjuk nem terveztem félrevezetni,hisz 9 hónapig rá vagyok utalva,sőt utána is még 1 évig legalább!
Invino
Barátnőmék oda jértak ahova ti.Ők vittek ajándékcsomagot.Kávé,bor,bon-bon,ilyenek voltak benne.Azt elvette a doki.Pénzt nem fogadhatnak el.
A recepcióra is meg a biológusoknak is közösen vittek egy ilyen,mindenki által használható cspomagot.
Én annak idején egy nagy tálca sós és édes sütit vittem,annak nagyon örültek.
Én egy szép ajándék csomagot vittem nekik és egy köszönő levelet tettem bele,szemmel láthatóan örült neki a dokim:-)
Minden rendben lesz-van!!!!!!!!!!!!!!!!Most volt itt a sogórnőm,azt mondata,hogy a mai tezsten erősebb a csík,de most hogy nézem,igen egy kicsivel erősebb:)De ez a barnázás nem akar el múlni!!:(
Megyek en is, sok a dolog itthon... Majd meg jövök ;) amint tudok. Sziasztok!
En valami kis figyelmessegre gondoltam.... :) majd meg megvárom hogy biztos minden rendben legyen es akkor :))) izgulok mit fog mondani csütörtökön a doki. Remelem jo helyen van!
Most mennem kell,de még ma leszek!Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!
Azt jegyeztd meg, mert ezt fogjak kérdezni :) :) :) az en Kaalis dokim is most is a mensivel számolt.
De van ahol nem.... :)
A lényeg hogy lakik bent valaki. Azért meg szorítok ;)
Igen én is úgy tudom,hogy tilos!!!Hát nem tudom!!!!
Kaáliba. Hálapénz elvileg tilos de hallottam hogy vannak akik így is adnak es vannak akik nem. Nem tudom.
húúúúúú olyan április 5-6-7 ha jól emlékszem!!!
Már megint nem tudom hova jársz????
Es az a maszatolas mikor volt? Azt fogjak mindenhol kérdezni....
Akkor ma ET+14 napon vagy. :) biztos van ott valaki odabent.
Lányok, ti visztek vagy vittetek valami "ajándékot" a dokinak a meddősségibe? Vagy hálapénz?
Nekem elso manó olyan gyorsan összejött es olyan nagyon hamar elengedtek utamra, hogy eszembe sem jutott ... De most nem tudom mit tegyek.
Meg mondom őszintén,márciusban szedtem fogi gátlót,áprilisban ugyan meg kellett volna hogy jöjjön,volt valami maszatolás két három napig,de csak akkor is barnáztam,dokinak mondtam,azt mondta az nem baj!15.én volt a beülti!
További ajánlott fórumok: