Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok! Jelentem, pár perc és elindulok babócákért.
Nem tudom hányan vannak, nem tudom mekkorák,s emmit nem tudok, sak annyit mondtak, hogy a dr nő a műtőben van, de 11.30 ra menjek oda transzferre. Majd akkor ott megtudok mindent. Nagyon izgulok!!
Neoma
Van valami krém erre.Kérdezz rá a gyógyszertárban.Mikor myoma embolizációm volt,nekem comb artérián keresztül csinálta a doki,de volt,akinek karon keresztül végezték.Nekik nagyon durván fájt több hétig a karjuk. Ők is valamivel kenegették.Szőlőmag kivonatot vagy mit tartalmaz,ha jól emlékszem.De a góygszertárban tuti tudják.Az pár napon belül rendbeteszi az ereket.
Jobbulást!
mondjuk le nem késtél semmit :)
Szerencsére mi is ott fent hamar bekerültünk, még időnk sem volt rákészülni :)
Jó reggelt Lányok:)
Ki hogy van ma?
Mazsika, Gina, megvolt a repesztés?
Avike, köszi a drukkot:)
Én ma és holnap átadom magam a relaxációnak, azért a lakásban teszek-veszek kicsit, de csak lightosan.
Mikortól számíthatok arra, hogy érezni fogok valamit? Pl hasfájás?
Bízom benne hogy most sikerül.. :)
Kár hogy reggel nem sikerült összefutni, mondjuk én 7 előtt már az Elvírára lecsaptam a papírért :)
Ha nem lettek volna olyan sokan a betegfelvételen, átmentem volna kicsit...na majd talán összefutunk legközelebb
én konkrétan nem aludtam el :D Mondták hogy most megy a nyugtató, kicsit szédülni fogok, hát nem...betolták az altatót az összeset, és nem aludtam el. Mondta a dokinő, most elálmosodok, megnyugtattam hogy véletlenül sem, erre a dokim mondta ne vitatkozzak hanem aludjak, mert ha alszom ha nem ő megműt :D Aztán böktek még 1 vénát, akkor se semmi, harmadjára sikerült, de azzal is nehezen aludtam el, az altatósoknak emlékezetes napot szereztem...mondjuk jókat röhögtünk a műtőbe :D Dupla adag altatót benyomtak jobb csomagolták volna az egyiket :D
Én nagyon jól ébredtem, semmi bajom azóta sem, a kezem baromira fáj, pedig mondták lidokaint is toltak még bele de így sem tudom rendesen mozgatni
Velem össze veszett kicsit az anesztes, de nm tudtam védekezni mert elaltatott :D
De most nem volt gond az altatásnál, múltkor légzési problémáim meg kiütéseim lettek.
Az ovitrelle nem fájdalmas szuri. Teljesen mindegy szerintem, h hová adod, de add inkább a másik oldalra, h kimeld a hasadat.
Jelentem, nekem 2 baba a pocakban:)
Teszt mához 2 hétre, vagy, ha nem bírom ki addig, akkor előtte 2 nappal vv.