Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szisztok! Én is elég rég nem jártam itt. Remélem mindenki arra halad, amerre szeretett volna.
Mi most vagyunk 18. hetesek, egy kisfiam és egy kislányom lesz :)
Sziasztok !!!
Nagyon el vagyok tűnve :( Meg el vagyok havazva is....
Hétfőn voltunk a Kaáliba, 2 hónap antibébi, nehogy teherbe essek :D Aztán ismét kezdünk. Ennyi a babahír...Most elutazunk két hétre, de aztán jövök :) Jók legyetek !!! puszi mindenkinek !!!!!!!
Szsz
Nekem a cukro jó volt.Az inzulinnal együtt terheltettem az viszont borzasztóan magas volt.
Ez az érték valószínű azért megy lefelé neked,mert baromi magas inzulint produkálhat a szervezeted(((
Érdemes lenne megnézetni inzulinokkal együtt.
Bár sokszor egymás után sema legjobb ha megterheled ekkora cukor adaggal a szervezetet.
Köszi!
Abban maradtunk a dokival, hogy ha nem bírom ki szerdáig a tesztet (nem bírom ki:), akkor hétfőn megnézik vérből, és akármi is lesz a teszt eredménye, nekem az lenne a megnyugtató, ha levennék a vért.
Igen, lassan esedékes lenne a mensi, kb hétvégén. Hát remélem, hogy babát jeleznek a tünetek.
Csak akkor kell menni, ha pozitív a teszt. Ha negatv, akkor nekem nem néztek. Pozitív esetén a főápületben leveszik a vért, és vagy a doki felhív telefonon, vagy csücsülsz ott 2 órát, és megmondja személyesen.
Hasszurkálás jó jel. Ha mensi szerű érzésed van de pár nappal előbb, az is jó jel. Szurkolok!
Szia Gréti, a Kaáliban be kell jelentkezni hcg vv-re? Vagy csak odamegyek, és mondom, hogy mit szeretnék?
És az eredményt meg lehet várni?