Főoldal » Írások » Egyéb témák » Lezajlott a Magyar AIDS Gála és a Magyar Jótékonysági Díjátadó Ünnepség

Lezajlott a Magyar AIDS Gála és a Magyar Jótékonysági Díjátadó Ünnepség

Hatalmas rendezvénnyel emlékeztek meg december 1-jén, az AIDS világnapján a résztvevők a betegség áldozataira egy belvárosi exkluzív szórakozóhelyen.

Az AIDS Gálán a hazai élet hírességei vesznek részt, jelezve ezzel, hogy kiállnak nemcsak a betegség megelőzése, hanem az egyenjogúság és a tolerancia mellett. A Gála belépőjéből befolyó összeg jótékonysági felajánlásként kerül az Összefogás a Toleranciáért Alapítványhoz, melyet szintén Amanda Elstak hozott létre.

Lezajlott a Magyar AIDS Gála és a Magyar Jótékonysági Díjátadó Ünnepség

A rendezvény Dr. Csides Kata a médiából ismert pszichológus nyitotta meg, aki a betegség megelőzésére hívta fel a figyelmet.


A több órás koncert műsorszámai között osztották ki idén másodszor a Magyar Jótékonysági díjakat.

A műsorvezető által szervezett jótékonysági műsorokat évről évre Sárközi Anita, Peller Anna, Harangozó Teri, Schaffler Nina, Bódy Magdi, Rigó Mónika, Mary Zsuzsi, Szecsődi Karcsi, Terry Black, Fekete Norbi, Bányoczky Nóri, Retroton együttes, és még sokan mások előadásukkal támogatják.


A nyertesek:

Retroton Együttes, Peller Anna előadóművész, Bányoczky Nóri musical-színésznő, Fásy Ádám műsorvezető, Katona Éva üvegfestő-művész, 21 gramm zenekar, Sárközi Anita énekesnő, Ongai Veronika vállalkozó, Anonym Aids Tanácsadó Szolgálat, Dr. Makara Mihály, a László Kórház főorvosa, Horváthné Jutka, a László Kórház főnővére, Dr. Steinbach Zsolt, a Merényi Gusztáv Kórház Pszichiáter szakorvosa, Schmuck Andor civil-szervezet vezető, Eleni Tsakopoulos Kounalakis USA magyarországi Nagykövete, Göncz Kinga EP képviselő, Novák Péter előadóművész-műsorvezető.


Az est háziasszonya Amanda Elstak, az Összefogás a Toleranciáért Alapítvány elnöke volt, műsorvezetői Molnár Alexandra, Müller Attila és Várudvari (VV) Jerzy.
Írta: amandaelstak, 2011. december 15. 13:08
Fórumozz a témáról: Lezajlott a Magyar AIDS Gála és a Magyar Jótékonysági Díjátadó Ünnepség fórum

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook