Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Egyéb témák » Magyar Aids Gála-Magyar Tolerancia és Magyar Jótékonysági Díjátadó Gála 2013 cikk

Magyar Aids Gála-Magyar Tolerancia és Magyar Jótékonysági Díjátadó Gála 2013

A Magyar Aids Gála rendezvényt Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető szervezi évente mindig december 1-jén az Aids Világnapján. Az AIDS Gálán a hazai élet hírességei vesznek részt, jelezve ezzel, hogy kiállnak nemcsak a betegség megelőzése, hanem az egyenjogúság és a tolerancia mellett. A Gála belépőjéből befolyó összeg jótékonysági felajánlásként kerül az Összefogás a Toleranciáért Alapítványhoz.
Magyar Aids Gála-Magyar Tolerancia és Magyar Jótékonysági Díjátadó Gála 2013

Érkezés:18:00-19:00


19:00-20:00

Rácz Kati, Bódy Magdi, Peller Anna, Bach Szilvia

Szirmai Móni, Harangozó Teri


20:00-21:00

Magyar Tolerancia Díjátadó Gála

és

Magyar Jótékonysági Díjátadó Gála

Műsorvezetők: Peller Anna és Bach Szilvia


21:00-00:00

Magyar Aids Gála és Jótékonysági Koncert

Műsorvezetők:

Amanda Elstak és Terry Black

Fellépők:

Zalatnay Cini, Barabás Miki, Feyér Zita, Endrődi Éva, Alex Tamás, Szabrina, Rigó Mónika, Frédy, Schaffler Nina, Szecsődi Kari, Fekete Tímea, Horváth Gyöngyi, Váradi Béla, Sas Sándor, Lovay László, André, Mask Együttes, Terry Black, Amanda Elstak


00:00-2:00

Transzvesztita Műsor

Műsorvezetők:

Angyal Mici és Lena Marlen


BELÉPŐ: 1000.-


A Magyar Tolerancia Díj célja kitüntetni a hazai élet civil és ismert embereit toleranciájukért, valamint a kisebbségek, a másság támogatásáért, elfogadásáért.


A Magyar Jótékonysági Díjat is ezen az estén adják át a nyerteseknek a Magyar Aids Gála keretein belül.

Az elismerést azok kapják, akiknek fő mottójuk, hogy segítsünk a rászoruló embereket, és ezt a meggyőződésüket nemcsak hangoztatják, hanem cselekedeteikben is jelzik. A főszervező kezdeményezését sztárok, magyar hírességek és elismert emberek is támogatják. Fontos számukra, hogy ne csak azt lássák az emberek, hogy évről évre új műsorokat rendeznek szórakoztatás céljából, hanem lássák meg azt a célt is, hogy segíteni szeretnénk embereken, és szeretnék a többi embernek is megmutatni azt az utat, ahol tehetnek valamit a rászorulókért. Valamennyien méltóak rá, hogy a Jótékonysági Díjátadón megemlítsék nevüket, hiszen kiállnak a tolerancia, a sokszínűség, és az egyenlőség mellett is.
Írta: amandaelstak, 2013. november 29. 09:37
Fórumozz a témáról: Magyar Aids Gála-Magyar Tolerancia és Magyar Jótékonysági Díjátadó Gála 2013 fórum (eddig 1 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook