Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét? (beszélgetés)
Szrobcsek
nagyon tetszettek a gondolataid, hihetetlen, hogy ilyen férfiember létezik, mint te
nem tudnál tippet adni azoknak,akik hivő partnert keresnek, hogy mégis hol keresék?????????,valami konkrétumot várok,kerresztény társkereső klub nincs?
Pedig nem butaság. Épp a Jakab levelénél van kinyitva a bibliám, és itt van pontossan, pedig ez már oan 1950 éve íródott:-)
Ha megengedem magamnak az erotikus gondolatokat, akkor felizgulok, s akkor az éhség meg akarja elégíteni magát, le akarja csillapítani az étvágyat. De könyörgöm ,én éheztettem ki saját magam a gondolataimmal.
Minden a gondolatokon múlik. És van hatalmunk felettük.
Az ember édesgeti magában azt az alapokkal nem bíró gondolatot, hogy ha Ilyen meg olyan lenne a nőn ez meg az, (vagy pasin)akkor talán jobb, élvezetesebb lenne minden.
És ezen mereng, de ez nem jó, mert egyre lejjebb ássa magát, és a gondolatból kívánság, majd vágyódás lesz,és az ilyen szeret megfoganni, s szinte természetfölötti vonzerővel felruházni a dédelgetett személyt
Szerintem ha valaki értékeli, nagyra becsüli a párját, akkor a többi értéktelenné válik ebből a szempontból.
Egy hely volt, amit az ellenkező nem egy képviselője betölthetett, és mivel ez megtörtént, a "tele garázsba nem fér több autó", hacsak ki nem ürítem a szívem, és én készítek helyet másnak.
Hülye lennék.
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan nő aki nem csalja (csalta) meg a parjat?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Létezik olyan, hogy egy rossz házasságban élő férfi/nő nem csalja meg a másikat?
- Egy jóképű, rendes pasinak, hogy lehet, hogy nincs barátnője?
- Miért csalja meg valaki a barátnőjét egy olyannal, aki iránt nem is érdeklődik?