Létezik gyomorvizsgálat tükrözés nélkül? (tudásbázis)
2010. dec. 20. 08:33
létezik olyan is hogy egyszerűen bele kell fújni valamibe...
egyes baktériumokat ki tudnak vele mutatni, melyek igen komoly fájdalmakat okoznak ha nem kezelik őket
6. salabakter (válaszként erre: 5. - Andesz75)
2010. dec. 20. 08:31
Akkor olyan nagy baj nem lehet gyomroddal:)
5. Andesz75
2010. dec. 20. 08:26
Gyomorteszt létezik ami arra ad választ, hogy van-e belsővérzésed. De fekélyt meg durvább dolgokat nem hiszem, hogy meg lehet állapítani belőle.
Én most olyan dokit keresek aki altatásban(nem bódításban) végzi el a tükrözést. Ha ilyenről tudtok akkor létszi jelezzétek. Köszi. :)
Én még egy tablettát se tudok lenyelni, tiszta fóbiám van az ilyen dolgoktól és lassan 20 éve cseszeget a doki a tükrözéssel.
4. gabika79
2010. dec. 20. 08:21
Van, UH, de ha ott valamit találnak a megerősítés miatt és a betegség típusának eldöntése érdekében kötelező a tükrözés! Borzalmas, de egyszer ki lehet bírni! Én is azt mondtam, hogy soha többet, de ha ezen múlna az egészségem, biztos lenyelném megint!
3. geranna7
2010. dec. 20. 08:12
Ezt én is szeretném tudni..
Képtelen vagyok a csövet lenyelni...
2. Szilvamama
2010. dec. 20. 08:00
Az a legmegbízhatóbb, általában oda megy ki a vége. Nekem is volt röntgen, UH, és a végén tükrözés.
1. kapocs1
2010. dec. 20. 07:46
Létezik gyomorvizsgálat tükrözés nélkül?
További ajánlott fórumok:
- Aki azt állítja, létezik házasság veszekedés nélkül, az hazudik?
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Létezik fogyókúra sanyargatás nélkül, van megoldás azoknak, akik nem szeretik a zöldségeket?
- Tényleg létezik gyors fogyás, lógó bőr nélkül?
- Gyomorgörcs (idegességet leszámítva), csak gyomorfekély miatt lehet, és ha igen kell-e hónapokat várni a gyomorvizsgálatra?
- Létezik az, hogy valaki pénzt rakjon a hozzájárulásom nélkül a banki befektetésemhez?