Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » "Létezik-e férfi és nő között barátság, és ha nem, miért nem?" fórum

"Létezik-e férfi és nő között barátság, és ha nem, miért nem?" (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
9. Krisz42 (válaszként erre: 6. - Mafalda)
2013. nov. 3. 16:06
Szerinted nem jön le neki,h a srác miért találkozgat vele?Szerintem meg tipikus nő,meg akarja tartani az összes rajongòt.
8. anonymus 25 (válaszként erre: 6. - Mafalda)
2013. nov. 3. 16:05
én is valahogy így gondolom.. csak nem értem ha szeret, és ezt érzem is, és tényleg semmi gond nincs köztünk miért jön be egy ilyen.. vagy mi lehet az oka..?! kérdőjelek vannak csak itt bennem
7. Krisz42 (válaszként erre: 3. - Ca8f748537)
2013. nov. 3. 16:04
Itt kiderült,h nem ez a probléma,banem a titkolózás.Egyébként akkor simân meg tudná beszêlni vele is,ő is nőnemű:)
6. mafalda (válaszként erre: 2. - Krisz42)
2013. nov. 3. 16:03
A nő lehet hogy tényleg csak barátot lát benne(mert réggen se járt vele)és így nagyon szívesen találkozik vele.Ő nem akar többet.Itt a fiúnak kéne tisztázni az érzéseit.
5. anonymus 25 (válaszként erre: 2. - Krisz42)
2013. nov. 3. 16:02
Hát én sem értem, próbáltam vele megbeszélni de nagyon érdekes mert mélyebbre nem engedi hogy belemenjünk az egészbe, ennyi pedig nem nyugtat meg engem, hogy őt nem érdekli, csak néha összefutnak de nincs jelentősége, tehát nem is próbálja őszintén megbeszélni nem is akarja úgy gondolom, ez nekem a rossz. Nem érzem azt a beszélgetés után,hogy oké itt tényleg nincs semmi, azt pedig megmondom őszintén ne mmerem neki mondani hogy ne találkozzanak gyerek koruk óta ismerik egymást, valahogy nem gondolom úgy hogy ezt megtehetném érted mire gondolok :( szar helyzet..
2013. nov. 3. 16:02
Szerintem ez nem csak barátság.Eltitkolta egyértelmű.
2013. nov. 3. 16:01
Szerintem van.Vannak olyan kérdéskörök és témák,amit hímneműekkel egyszerűbben meg tudok beszélni,mint nőkkel.
2. Krisz42 (válaszként erre: 1. - Anonymus 25)
2013. nov. 3. 15:57
Egyértelmű a viselkedésén,h részéről több is van,mint barátság.Már a párod részéről.Hozd fel a témát,mond meg neki,h ha nem zárta le,akkor mehet,ha viszont igen,akkor ne talâlkozzon vele többet.Egyébként a nőt se értem,ha ő nem akar semmit,akkor miért hagyja,h nyomuljon.
2013. nov. 3. 15:50
Tudom elég lerágott csont, de azért írok mert kíváncsi lennék a véleményekre. A párommal lassan egy éve vagyunk együtt, a bizonyos leányzó "barátnő" már előttem is meg volt neki, állítólag mindent meg tudnak beszélni szoktak találkozni néha napján de azt hozzá kell tenni hogy a párom régebben szeretett volna többet is a lánytól . Oké ezt megpróbáltam elfogadni.. amikor összejöttünk úgy tünt a csaj a háttérbe szorult azt hittem én hülye nem is találkoznak pedig soha nem tettem szóvá, míg a napokban kiderült , hogy azóta is rendszeresen havi szinten egyszer kétszer összefutnak kávéznak, és legtöbbször a párom keresi fel, a gond ott van hogy én erről semmit se tudtam de semmit. Azt sem hogy beszélnek, nem hogy találkoztak. Rákérdeztem hogy őszintén mit jelent neki azt mondta semmit, régebben barátot de már azt se mert nem olyan mint régen és ezzel elintézte hogy ne is beszéljünk róla többet, de láttam az arcán hogy zavarja jött mikor rákérdeztem idegesítette a dolog, plusz az üzeneteket amiket vele folytat folyamatosan törli. Nem tudom voltatok e már ilyen helyzetben? Kiváncsi lennék kívülálló véleményekre is mert nem tudom mit tegyek mit gondoljak. Előre is köszönöm!
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook