Lételik olyan, hogy egy terhességi teszt, állpozitív eredményt mutata? (tudásbázis)
Igen, ez baromság volt, nem tudom, hol hallottam ezt.
Én is csak annyit olvastam most, hogy a teszt eredményét a hcg tartalmú gyógyszerek, ciszta és a méhen kívüli terhesség szokta nem valóssá tenni.
De szerintem várj egy kicsit, hátha nincs is semmi gond és... jön a baba! ;)))
A terhességi teszt kimutathat fertőzéseket és felfázást is.
Ezek szerint nem is tudta megmondani, ha esteleg elment volna a baba?!
Sziasztok
Nekünk már van egy három éves kislányunk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, de sajnos már egy éve nem jön össze a baba:((( Az első az első hónapban megfogant. A kistestvér nem akar, illetve történt velem valami, aminek az okát nem igazán értem.
Utolsó mensim május -20 volt álltalában 30-32 naposak a ciklusaim. A mostani ciklusban amikor kellett volna nem jött meg. Örültem nagyon és reménykedtem. Vettem két darab tesztet, valami easypregents volt, lehet, hogy nem jól irtam le. Na mindegy de az pozitiv lett. Örültünk nagyon, hisz már 1 éve várunk a kistesóra. Jöttek a rosszullétek is. Aztán tegnap felkerestem a dokimat, hogy támassza alá a terhességemet mert nekem kettő is pozitiv lett. Ez volt pénteken, de a péntek reggeli tesztem már negativ lett. Ezért is szerettem volna, ha a doki megmondja mi is van. Mikor elmentem hozzá csinált uh-ot és közölte velem, hogy nem lát terhességet!:((((((((((((
Amitől én nagyon szomorú lettem.
Nem tudom mi lehetett?? Soha nem volt még az egy év alatt ilyan a tesztem!! Létezik állpozitív eredmény???? Ezek szerint igen:(
További ajánlott fórumok:
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Álnegatív terhességi teszteredményt okozhat valami?
- Coralene terhességi teszt állpozitív?
- Mitől mutathatnak a terhességi tesztek különféle eredményt?