Lennétek együtt egy férfival a pénze kedvéért?(Érzelem nélkül) (beszélgetés)
Nem tördel itt pálcát senki!
Úgy látom, hogy mindenki a saját vérmérsékletének megfelelően válaszol a feltett kérdésre.
A takarítást, mint végső mentséget említettem,
és az Eü.-ben keresem a kenyeremet,
:-) itt most is nagy a hiány munkaerőből.
Júlia, elismerésem.
De vannak olyanok is, akiknek még ennyi sem adatik meg. Hogy takaríthassanak.
Mellesleg jegyzem meg,
15 éves korom óta dolgozom,
de nagyon keményen.
Eddig pénzt csak a munkámért kaptam,
és erre még roppant büszke is vagyok.
Ez nem "prostiság", sőt! Mint a 2. hozzászólásomban, úgy gondolom én is, hogy az élet olyan sok "szart" tud produkálni, mindig csak azt hisszük, az a rossz ami mással megtörténik, az velünk sosem történhet meg...
pedig nem véletlen mondják, hogy a sors kiszámíthatatlan!
Pl. ha a nő valóban kilátástalan és nélkülöző, boldogtalan életébe berobban a nagy hős szerelmes herceg, akinek mellesleg rengeteg pénze van... nem elmebeteg, hanem egy rendes pasi... hááááááááááát... az az igazi álszent, aki ebben az esetben is elítélné a nőt!
Nem hiszem, hogy kurvának kellene lenni ahhoz, hogy egy ilyen lehetőséget megragadjon valaki...
Te is megragadtad a szüleid/nagyszüleid által nyújtott lehetőséget... Ha ők nem segítettek volna, akkor lehet hogy más választ adtál volna...
Ők a nevelésemben vettek részt,
az anyagiak megszerzésére viszont köteleztek.
Igen, könnyen megállok a lábamon, mivel 42 éve kőkeményen dolgozom, úgy, hogy hajnali 4- kor kelek.
Nem találok rá indokot, hogy valaki a testével keresse a pénzt.
Én inkább takarítok.
Furcsa dolgokat tud az élet produkálni valóban, de mindegyik prostinak meg van az oka, hogy miért lett az!
Én sem születtem annak, de
IGEN:-)))))))))))))
Hála a jó Sorsnak, nem prostinak születtem,
és meg tudok állni a saját lábamon, ezért pedig örök hála a szüleimnek és nagyszüleimnek.
NEM!
Változó: osztom a véleményedet!
Szerintem az is lehet egy tényező, hogy éppen milyen élethelyzetben lenne az ember. Ha teljesen kilátástalan az élete, és már nem tud mihez kezdeni, akkor igencsak kedvező egy ilyen ajánlat. Csak vannak akik kapnak rajta, meg van, aki büszkébb ennél (vagy az önértékelése nagyobb. Vagy akármi...).
Relatív. Milyen pasi, mennyi pénz, milyen körülményekkel a háttérben...
Persze azt illene írni, hogy "ááááááááá, dehoooogy", de szerintem ez legtöbbször (tisztelet a kivételnek) álszent dolog lenne...
Szerintem sokan örülnénk neki, főleg ha a pasi hős szerelmes...
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Miért ne kezdjünk nős férfival?
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- 15 éves lány egy 35 éves férfival?
- Egész életem csak egy férfival leszek?