Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Szia Murdok.
Nekem nem igazán indult be a tejem Timi születése után. Ő sem igazán tudott cicizni, én is bénácska voltam. Sok volt akkoriban a stessz is, ezért nem volt sok tejcsi. Nem is sokáig szopizott, talán 1 hónapig kapott tejet, de akkor is tápszer pótlással.
Ugyanígy éreztem mint Te, a vérvételeknél majdnem elájultam, oda se mertem nézni. De mióta magamat szurkáltam ez annyira megváltozott, hogy azóta végignézem ha vesznek vért és semmi rossz érzésem nincs :) bátor lettem:) ja és semmiség egy szüléshez képest...
Én délután 5-6 körül adtam be, mert ezt javasolták, de kinek hogy...
Amúgy hogy érzed magad? Volt-e valami kellemetlenséged eddig? Ja és tudod már hogy ki lesz?
Tipp azoknak akik félnek a szúrástól!
Én ébredés után szúrom azonnal,így könnyebben elviselhető,mert még akkor ébredezik a testem és az agyam:) :)
Régebben tűiszonyom volt!El se tudtam volna képzelni,hogy valamikor majd szúrom magam!Ha vért vesznek mai napig nem nézek oda!
Kiskoromban rengetegszer szurkáltak,sokat voltam kórházban(nagyon sokat)
Előfordul,hogy a szúrás után apró görcs marad,de azt azonnal kidörzsölöm,kör-körös mozdulattal,és már nyoma sincs!
Viszont van olyan,hogy nagyon fáj a szúrás helye!Általában olyankor kicsit véraláfutásos,zöldes-kékes színű lesz másnapra!Olyankor azt a területet pihentetem és máshova szúrom!
Szia!
Nekem volt véraláfutás, valamint kék, zöld és sárga folt, + még göbösödés:) de mind elmúlt nyoma sincs. Legtöbbször viszont még a tű helye sem látszott.
Nekem egy idő után bekékült a helyük és csomós is lett (pedig mindig elmasszíroztam szúrás után) de aztán elmúltak.
Petra 4,5 hónapos, már nagyon sokféle gyümölcspépet eszik, a főzelékekből csak az édesebbek ízlenek neki. Minden rendben velünk!
Szia Emix!
Utánanéztem az én anno eredményeimnek, amik a következők voltak: AFP: 0,69 HCG: 1,32 most 4 hónapos a lányom és semmi baja. :)
Nektek voltak a szúrások helyén véraláfutások?
Azt olvastam, hogy nagyon sok szúrás után még vannak. Én még csak két hete nyomom, de semmi nem látszik, még csak egy kis pötty sem.
Igazából én nem is akarnék dokit fogadni!Mert sok hasonló esetről hallottam már én is!!
Nővéremnek se volt dokija,de programozott császárra volt szükség ezért az utolsó pillanatban fogadott egyet aki mindent elintézett,és így időben megszületett a babája!Magas volt a cukra és félő volt,hogy árt a babának!Egész nap ott ültünk a kórházban tesómmal,és össze vissza küldözgették és csak annyit mondtak meg kellene császározni!Nővérem fogadott egy dokit és azonnal elintézett mindent 1 órán belül!Szombat késő délután volt!És hétfőn reggel elsőként műtötték!
Én már nem is emlékszem nekem mennyik voltak az értékek. Holnapra megpróbálom megkeresni neked.
Mit mondott a védőnő hogy mit jelent hogy nagy a különbség??? Mit jelent??
Végre megjött az eredmény!AFP 0,62 HCG 1,44
Minden negatív lett de azt mondja a védőnő kicsit sok a különbség az AFP ÉS A HCG érték között!
Sziasztok!
Emix ne aggódj a magzatmozgás miatt. Ha első babád általában akkor később fogod érezni a magzatmozgást. Ahogy majd telnek a hetek, egyre jobban érzed hogy mozog a babád, egyre erőteljesebb lesz, és sokkal nyugodtabb lehetsz. Az elején amikor el kezdett mozogni a babám, én sem voltam mindig biztos benne hogy az az volt. Mivel eddig még sohasem éreztem ilyet. Nyugi biztos minden rendben a babáddal. :)
Szép napot mindenkinek!
Nem szabad ennyire aggódnod! a magzatmozgást van aki csak a 24 héten érzi, mindenkinél más. Biztos jól van a pocaklakód, ne idegeskedj mert az inkább árthat neki, megérzi!
Jobbulást:)
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk