Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lehet pocaklakócska? fórum

Lehet pocaklakócska? (beszélgetés)

1 2
6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Egylany20)
2014. okt. 28. 15:34

Nem látom kristálytisztán, mert nem találom a szemüvegem, de szerintem vagy terhes vagy, vagy nem.

Esetleg, de csak esetleg, vehetnél egy tesztet.

2014. okt. 28. 15:33
Egyet teszteltem vasarnap,mert annyira turelmetlenek vagyunk, az meg negativ volt! Kicsot aggodom is,hogy ilyen sokaig jelentkezik ez a rozsaszines dolog,de mas tunet nem ,de vszinu meg korai :) nagyon remenykedem.
2014. okt. 28. 15:30
Vagy terhes vagy vagy nem. Tesztelj...
3. Warnika (válaszként erre: 1. - Egylany20)
2014. okt. 28. 15:29
Miért nem tesztelsz?
2014. okt. 28. 15:26
Terhesség!
2014. okt. 28. 15:21

Sziasztok! Eleg regen jartam az oldalon,sokat melozom sajnos :( :) 22eves lany vagyok,2es fel eve vagyok egyutt a volegenyemmel :)

Velemenyetekre lennek kivancsi! :)

Voltam dokinal oktober 13.-an,kozolte hogy ker nap mulva esedekes az egyuttlet van peteeresem :) Masnap probalkoztunk is (14-en es 16-an is)!Alapbol oktober 2-an menstrualtam utoljara,erre 24-en pentek este jelentkezett pecsetelo verzes (pont 10.napon),aztan szombat delelott is volt,vasarnap semmi, hetfo es ma rozsaszines folyas,de keves mennyiseg! Nem erzek semmilyen mas tunetet,annyi hogy tegnap ket oldalt a petefeszkemnel enyhe,nyomo fajdalom,de ha nm figyelnem a testem,eszre sem lehetett volna venni :)Meg hetvegen fajdogalt a derekam picit,meg ma reggel mikor felkeltem kozep tajt a hasam aljaba ereztem egy enyhe szurp fajdalmat! Szerintetek? Felek,hogy csak alapbol valami mas okozza ezt a zavart!A bal perefeszkem pcos jellegu,de csak a bal,a jobb oldaliba latott a doki erett petesejtet :) Velemeny? :)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook