Lehet pocaklakócska? (beszélgetés)
Nem látom kristálytisztán, mert nem találom a szemüvegem, de szerintem vagy terhes vagy, vagy nem.
Esetleg, de csak esetleg, vehetnél egy tesztet.
Sziasztok! Eleg regen jartam az oldalon,sokat melozom sajnos :( :) 22eves lany vagyok,2es fel eve vagyok egyutt a volegenyemmel :)
Velemenyetekre lennek kivancsi! :)
Voltam dokinal oktober 13.-an,kozolte hogy ker nap mulva esedekes az egyuttlet van peteeresem :) Masnap probalkoztunk is (14-en es 16-an is)!Alapbol oktober 2-an menstrualtam utoljara,erre 24-en pentek este jelentkezett pecsetelo verzes (pont 10.napon),aztan szombat delelott is volt,vasarnap semmi, hetfo es ma rozsaszines folyas,de keves mennyiseg! Nem erzek semmilyen mas tunetet,annyi hogy tegnap ket oldalt a petefeszkemnel enyhe,nyomo fajdalom,de ha nm figyelnem a testem,eszre sem lehetett volna venni :)Meg hetvegen fajdogalt a derekam picit,meg ma reggel mikor felkeltem kozep tajt a hasam aljaba ereztem egy enyhe szurp fajdalmat! Szerintetek? Felek,hogy csak alapbol valami mas okozza ezt a zavart!A bal perefeszkem pcos jellegu,de csak a bal,a jobb oldaliba latott a doki erett petesejtet :) Velemeny? :)