Lehet még két gyerekkel, válás után normális kapcsolat? (tudásbázis)
Arról csak érintőlegesn.Még nincs annyi pénze hogy kifizessen.ill.Vesz egy lakást,és fizeti a gyerektartást,és néha segiti a gyerekeit.
2 vállalkozáása van .Jól menő
Sajna szinte mindegy...
Az én múltamban szép volt a házasságom, majdnem két évtized, de viszonya lett, kicserélték, eldobott a gyerekeivel együtt :(((
Még mindig hiányzik, mindig fáj, mert megszoktam...
Van párom, szeret, szeretem, de az exem itt van a lelkemben, és baromi szar :(((
Ez igaz, de nem mindegy milyen volt az a húsz év
Szeretetben, szerelemben eltöltött vagy első pár év után megszokásba átmenő
nekem azt válaszolta a miért ragaszkodsz hozzá kérdésre hogy
21. Merci234 2008-12-01 12:57
A gyerekek miatt. Nagyon szeretnek mind a kettőnket, Nagyon megviseli őket az egész
(válasz **Rita** 19. hozzászólására)
Szerintem már nem lesz a régi a házasságod :(((
A flört bocsánatos bűn, de csak az én szememben... a pasik másként ítélik meg, mert általában magukból indulnak ki. Na az ő esetükben biztos is, hogy erőltetik a folytatást, de a nő esetében valóban sokszor csak a lelkünknek kell.
Sajnos, szerintem a párod ha meg is bocsátaná, az a típus, aki mindig az orrod alá fogja dörgölni :((( szerintem emelt fővel lépj bátran, és legyél csak ízig.vérig nő! Majd akkor meglátja a majdnemexed, hogy mit veszített!!!
A gáz az hogy azt írja már évek óta gázos a házasságuk
x év elhidegült együttlét után már elég nehéz
Próbaltam menteni nem megy.
Egyébként,nem mentségemre mondom,nem lett volna semmi,mert 20 év alatt hűséges voltam.Még akkor is mikor ő ment el hetekre üzleti ügyben,akkor is itthon voltam a gyerekekkel.Kicsit összejöttek a dolgaim,édesanyámról kiderült hogy daganatos,Ő meg pont abba az időszakba volt velem szemetebb egy kicsit.Párszor elmondta hogy semmivel mentem hozzá fogjam be a számat.Aztán kicsit besokalltam.De megbánta,mire ő rájött,már rég nem volt semmi még sms-se
Én harmincöt évesen váltam, 16 13 11 éves kiskamaszokkal a háttérben.
A válás nem az én kezdeményezésemre, és hirtelen történt (viszonya volt).
Nagyon fájt :(((
Egy év múlva megtaláltam a jelenlegi páromat, és őszintén hiszem, hogy jobban ismer, jobban szeret, mint az exem valaha is tette...
Nyugi, elötted az élet :D
ugyanmár
ha elmondjátok neki hogy Őket pont úgy szeretietek ezután is,csak nem fogtok együtt lakni nem lesz semmi probléma
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Rombadőlt kapcsolatok, gyerekkel és anélkül!
- Mit lehet illedelmesen válaszolni azokra a jótanácsokra, amiket ismerősök adnak születendő gyerekeddel kapcsolatban, és elvárják......
- Gyerekkel kapcsolatos kérdések
- Kit/ mit vinnél magaddal vendégségbe meglepetés ajándéknak akkor, ha csak a munkáddal/hivatásoddal kapcsolatos a választási lehetőség?
- Repülés a gyerekkel - nektek milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatosan?