Legyen szexi hasad 6 hét alatt! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Legyen szexi hasad 6 hét alatt!
Sziasztok!
Olyan izomlázam van...
Ezek szerint mégis ért valamit a tegnapi torna, még ha nem is esett túl jól. Ma karra kéne egy kicsit tornázni.
A kajálás viszont nem sikerült túl jól, 4-kor csak ettem tésztát :((
Sziasztok Csajok! Látom bővült a Mi kis csapatunk! :) Én bevallom h nem kezdtem el tegnap,mert vendégségben voltunk és éjjel 1-re értünk haza.De ma bepótolom.Főleg azért mert ismét fogytam 1 kg-t. Jeeeeee
Szépa napot!
Köszi a segítséget! Egyébként a fekve lábemelést csinálom, mert a felüléstől mindíg is fájt a gerincem...Én nem Rékázom, hanem egy régi kazettát csinálok: a Katus testvérekkel és Szentgyörgyi Rómeóval "nyomom". 3 izmos pasi láttán azért csak elviselhetőbb a szenvedés.:D
Sok sikert mindnekinek! Ma azért nem vettem meg egy gyönyörű nyári ruhát, mert utálom hogy kidudorodik a hasam...remélem ez hamarosan elmúlik. Mindnekinek sok sikert és kitartást!
Én is csatlakoznék hozzátok :) ha lehet :)
Most nyomtattam ki ezt a programot, na meg minden nap Rékázok, de a hasas részt még nem tudtam végigcsinálni....edződni kell
ne egyszerre csináld.
Ezt úgy tudod hogy 10-esével és mindig megállsz pár másodpercre vagy egy két percre pihenni a 10 nél és így emeled nap mint nap a tétet.
Csak jótanács.A rizst is mellőzd inkább,mert sok benne a kalória.Egyél sült husikat sok sok görög salátával(az vegyes saláta,mindenféle van benne és laktat)A krumplit a rizst és a kenyeret próbáld meg mellőzni..
Nekem a cukrot kéne kiiktatnom,de egyszer egy hétig nem ettem semmit ami cukros(nagy kávés vagyok és sok cukorral iszom és tejjel a kávét)Szóval hétvégére a hirtelen cukorelvonástól erőteljesen rosszul lettem.Leesett a vércukrom,majdnem elájultam,remegtem és annyira kívántam hogy főznöm kellett egy jó erős cukros kávét azonnal.
Én nem vagyok túl elégedett, de holnaptól megcsinálom a Réka kártyás tornát.Felpróbáltam a fürdőruhám! Hát.. mondjuk rosszabbra számítottam.
Azért jó lenne a négy hét alatt legalább 5 kg-ot fogyni! Hogy leadtam... :) nem rég még 10-et akartam fogyni.
Tornáztam!!!
Csináltam 100 hasprést, 100-at 100-at oldalra, és 40láb emelést. ennél több nem ment. Igazából ez sem esett túl jól, szerintem a meleg miatt.
A "tök vékony" nem nagyon illik rám,inkább jók a képek :) De tényleg van hasam,és útálom.
Július végéig simán dögös leszel!!!! Mindent bele. :)
Miket szoktál enni? Diétázol? (Útálom ezt a szót.)
A lényeg! Ezen a héten vasárnapig 2 nap (de nem egymást követő nap) hasizom gyakorlatokat kell csinálni,4-es sorozatokat,alsó+felső hasizomra.Ha tehetitek biciklizzetek,sétáljatok,fussatok vagy mozogjatok egy kicsit plusszba,csak annyit amennyi még jólesik.
Egy kis odafigyelés az étkezésre is,és garantált a siker!!!! :)
Nem is olyan nehéz!!!
Ti nagyon bátrak vagytok, hogy fényképet mertek csinálni!! Én a fürdőruhám fel sem merem venni!
Viszont, csak négy hetem van a fogyásra a nyaralásig.Össze kell kapni magam..
Örülök hogy ilyen nagy sikerrel csatlakoztok hozzánk!
Ha jobban belegondolunk,akkor az a 6 hét nem is olyan sok,meg tudjuk csinálni!!!!
Én majd elrettentés képpen felteszem a képem,amire remélem büszke leszek majd h ilyen VOLT.
Nekem inkább az alhasam "kötényhasam" a sexepilem,nem tudok tőle meghszabadulni,de majd MOST!!!!!
Mindent Bele!!! Szépek leszünk!!!!
Sziasztok!
Ha lehet én is csatlakoznék. Én Norbizgatok, bár az utóbbi napokban inkább eszegetek...sajnos.
Ez a hasazás jó ötlet, mostanában nagyon elhanyagoltam.Ma délután én is megcsinálom!
Rendiii!
Én is lefotózom magam,mondjuk fürdőruciban, és 6 hét után is.Remélem a felismerhetetlenségik megváltozunk :)
Mindent bele,SZÉPEK LESZÜNK!!!!!!!! :)
Szuper!
Ez a héten "csak" 2x, lehet nekem sok is lesz. Jó ideje nem csináltam semmit, bár vettem egy haspadot ( Ab king pro) és a hétvégén elkezdtem használni, tegnap 50 felülést csináltam. De ez a torna biztos jobb, mert itt nincs mibe kapaszkodni, tényleg a hasizmot kell használni.
Én ma le is fotózom magam, bár a párom úgyis észreveszi majd a változást, mert ő mondta, hogy kicsit mintha megnőtt volna a hasam. Sajna igaza van, nem is kicsit.
Én holnap bicajozok, futás helyett.
Akkor hajrá!
Szia.
De jó,együtt biztos könnyebb lesz.A fogyásos táblázatod alapján ugyan azt csináljuk majdnem :) Rajtam is ugrálnak a kg-k csak én nem írom be :)
Futni is akarok csak lusta vagyok.De lehet h holnap futok 1-et. Egyik nap hasizom másik nap futás.Mondjuk ezen a héten csak 2-szer kell hasizmozni,a cikk alapján.
Szia!
Szívesen veled tartok.
Eddig csak diétáztam, eredménytelenül, így most elhatáoztam, hogy mozgok valamit.
Ma este kezdjük? Sajna a 90 napos diétát én biztos nem tudom csinálni, de kevesebb, szénhidrátszegény kajával megpróbálom.
További ajánlott fórumok:
- A körömlakk alatt besárgult a körmöm a lábamon! Mit tegyek, hogy újra szép legyen?
- Mit tehetek, hogy menzesz alatt kevesebb legyen a vérzésem mennyisége?
- WC csésze víz alatti részét mivel tisztítjátok? Hogy ugyanolyan szép legyen, mint a feletti része.
- Ha gyes alatt esek teherbe, érdemes szülés előtt még kivenni a bent maradt szabadságot, hogy jobb legyen a gyed összege majd?
- Ha narancssárgára lesz a fal a bordűr alatt festve, akkor milyen színnel legyen a fal bordűr feletti része lekenve?
- Mennyi idő alatt lehet elérni, hogy kockahasam legyen?